čia gerai matosi po apgreido youtube.com/watch?v=31BusAItado
Sunku nuspręst ar padėjo, bet bud'ai tikrai gražūs!Neperzenkribu rašė:Neperzenkribu rašė:Noriu pasidalint ir Aš savo pirmu grow, OD.
Sėklos nežinomos, rasta stuff'ę.
6 sav žydėjime, naudojama dangstymo technika, auginta vien organinėm trąšom.
[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]
Va grįžau po savaitęs atostogu, lapai biški gelsta, bet nebepergyvenu, kadangi nebedaug beliko, spręst jūm, padėjo ar ne, metodas su cukrum.(Sorry dėl rašybos, skubėdamas rašau.
![]()
[ Paveikslėlis ]
[ Paveikslėlis ]
Kiek laiko dwarfui?Seedguy rašė:[img=https://s32.postimg.org/92lshkcox/13608 ... 9752_n.jpg]
Royal dwarf
4 savaites kažkurZuikis rašė:Kiek laiko dwarfui?Seedguy rašė:[img=https://s32.postimg.org/92lshkcox/13608 ... 9752_n.jpg]
Royal dwarf
Jei jau pelyja, tai iškarto pjauk tuos, kurie pelyja. Tie kurie apipelyjo, nežinau ar pavyks išgelbėt, nes net nežinau ar įmanoma, o rūkyt tai tikrai nerekomenduočiau.Doom'as rašė:Jeigu budai pradeda pelyt- tai , turbūt reikia pjaut ir džiovint? Dėl nedžiovinančio oro drėgmė tankesnėse galvose užsilaiko ilgiau ir prasideda puvimas. O jei jau prasidėjo- vadinas reikia pjaut ir džiaut. Kokia būtų forumiečių nuomonė?
Nes pluoštinės kanapės kur anksčiau sudygo jau turi galvas sumezgusios.
Žiūrint kiek to lietaus bus per tą savaitę. Jei daug, tai savaitę laikyt drėgną žemę, manau, tikrai gali kilt pavojus šaknim. Aš uždėdavau būtelį, bet nebetelpa į jį.marazmas rašė:Klausiu kaip del lietaus ar labai blogai mergaitem kad gaus lietaus visa savaite kas dien ir daugiau ? Kazkaip saugotes ?
Oh that mindfuckairbee rašė:mano dėdes krikšto tėvo dukters bernioko sūnus tai džiaugias kad lyja nereikia vaikščiot laistyt bent ..![]()
Et... Gi nereikia automatams 12/12. Jokio pastovaus šviesos ciklo iš esmės. Kuo daugiau šviesos kuo daugiau valandų, ir viskas. 20/4 gali statyt, gali 18/6. Gali, aišku, ir 12/12, bet žiedynas mažesnis bus.Seedguy rašė:sveiki! Norėjau paklaust nieko blogo jei iš šiltnamio perneščiau į namus ir kiščiau po lempom ir laikyčiau 12/12? Mano augala užpuolė vabalai graužia lapus.
Augalas automatas ir pradėjas žydėt.
18/6 statyk manau pats tassveiki! Norėjau paklaust nieko blogo jei iš šiltnamio perneščiau į namus ir kiščiau po lempom ir laikyčiau 12/12? Mano augala užpuolė vabalai graužia lapus.
Augalas automatas ir pradėjas žydėt.
Jeigu nieko netruks ir veisle tinkama, tai aisku ka realus.zaltys rašė:pavyko od atgaivinti, mirus pirmam augaliukui birželio pradžioje pasidariau klonair va jis jau 50cm pasiekė, norėčiau kad iki kokio 1,20m užaugtu iki derliaus, ar realus mano noras?
[ Paveikslėlis ]