Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
kiek laiko lauke vegetuoja aualas iki zydejimo nuo pasodinimo tarkim new purple power ir erly misty palyginimui? P.s. ar spetu afgan suzydet? gal esat kas nors augines, idomu ar tinkamas lietuvos klimatas jam http://www.amsterdammarijuanaseeds.com/ ... oduct_id=3
s
Klausykit, o kaip del Lietuvisko rudens ?
Pas mane nuo birzelio vidurio ir liepos pradzios (priklausomai nuo rushies) auga :
White Widow
Big Bud
Early Misty
Arjans Haze 3
Lowryder
Nei vienas dar nezydi, zydet turi pradet uz 2-3 sawaiciu pagal mano apskaiciawimus.. tada dienos ilgis bus apie 12val, o zydejimo pabaiga turetu but spalio gale mazdaug ?? Ar be siltnamio jie isgyvens ??
neturiu siltnamio, ar jis man butinas ?.. pakomentuokit ir rekomenduokit..
Pas mane nuo birzelio vidurio ir liepos pradzios (priklausomai nuo rushies) auga :
White Widow
Big Bud
Early Misty
Arjans Haze 3
Lowryder
Nei vienas dar nezydi, zydet turi pradet uz 2-3 sawaiciu pagal mano apskaiciawimus.. tada dienos ilgis bus apie 12val, o zydejimo pabaiga turetu but spalio gale mazdaug ?? Ar be siltnamio jie isgyvens ??
neturiu siltnamio, ar jis man butinas ?.. pakomentuokit ir rekomenduokit..
duok trasu bloom fazes!siaip turetu pradeti zydeti taip kaip ir paminejai savajam poste!beabejo turetu isgyventi iki pirmu salnu!na cia reikia atsizvelgti ir y rusi!jei ji yra jautresne lietuviskam klimatui tai gali buti ir prastesni reikalai su zydejimu bet sakoma suo kariamas pripranta! taigi kiekvienas augina savaip
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Na stai, jau galvoju apie kita vasaros sezona ir nusprendziau pamegint Low-ryder x big bud spec. Cia is Redzio puslapiuko. Jo pacio isvesta veisle. tikiuosi gera bus. Tik yra vienas niansas, radau berzynely toky, pusialiu yra ir taip ten zoles aukstos, vos ne iki kalko man, tai tikiuosi nieks neras ju ten, ismetysiu ne viena salia kito, kad itarimo nekiltu. Ten toks smelis o po smeliu molis, na, kad molis yra gerai, reciau laistyt reikes, tik kiek vienam augaleliuj reiks zemiu pirktiniu? ketinu nemaisyti nieko, o nusipirkt zemiu kaktusam arba kambarinem gelem kokiom. Gal kas patart gali, nes dabar geriau butu iskast jau... Molis pavasary bus isales labai...
Ketinu early misty imt dar durban poison noreciau pamegint, bet namie tik savaite kokia augint galiu... Tai sodinciau geguzes pradzioje ir nezinau ar spes iki rugsejo vidurio suzydet...Legalus rašė:Ir imk daugiau veisliu nes gali but daug vyru arba zut liks pora augalu... Tai ir rimtesniu kokiu pasimk.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 29 Atsakymai
- 16567 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore
-
- 14 Atsakymai