Problema yra žmonių savanaudiškumas. Priklausomybė nuo galios, o gal vertėtų sakyti - pinigų. Žmonių egoizmas turėtų būti laikomas psichine liga, kurios žala dažniausiai yra didesnė ne sergančiam individui, o aplinkai, kurioje jis gyvena. Tai gyvenimas pagal "survival of the fittest", natūralią atranką, tikėjimą, kad 'man tik man' yra svarbiau nei 'man ir tau'. Ta natūrali atranka yra atgyvena, esu tikras, kad žmonija išsievoliucionavo pakankamą intelektualinę gebą, kad susiorganizuotų ir gyventų kryptingai į saviišlaikymą, o ne savinaikinimą. Bet nesiorganizuoja, nes planetos galingiausieji/turtingiausieji yra psichopatai, kurie gyvena pagal 'man tik man' mąstyseną. Paimkim tą pačią populiariąją mediją ir žiniasklaidą - jos užsakomos turtingųjų dėl savanaudiškų interesų - tapti galingesniais/turtingesniais. Žiniasklaida jau kurį laiką veikia ne dėl visuomenės informavimo, o dėl reitingų (pinigų), pramogų pasaulis vėlgi ne dėl pramogų, o dėl pinigų. Masės yra nubukintos žulikiško kapitalizmo. Nesakau, kad kapitalizmas pats savyje yra negeras, jis geras, bet tik tada kai remiasi ne į 'man tik man', o į 'man ir tau'. Atsiras, kas sakys, kad tenkinti paklausą nėra nieko blogo. Tikrai nėra, bet kurti paklausą, kad praturtinti tik save jau yra bloga, nes tai tas pats egoizmas. Kai buvau vaikigalis, aš norėjau tapti turtingas, todėl studijavau verslus, ekonomikas, marketingus ir supratau, kad turtingi tai ne tie, kurie pinigais aplipę ir nesidalina, o tie kurie pinigais aplipę ir dalinasi. Pasaulio ekonomika yra kaip supynė - vienas galas kyla, tuo tarpu kitas leidžiasi ir atvirkščiai. Vieni lobsta kitų sąskaita, tai ir gaunasi tokia hierarchija. Utopinė ekonomika yra harmoninga, subalansuota, kad supynė būtų pasvirusi 180 laipsnių (lygi). Visas perteklius turi būti ne parduotas už pusę kainos, ne priduotas sunaikinimui už tam tikrą sumą, o išdalintas nemokamai tiems, kam jo reikia. Ultra-kairė, ultra-dešinė - velniop tai. Valdyti turi ultra-centras

Tik tokia logika visus žmones gali padaryti iš tikrųjų lygiais vieni kitiems. Taip ir Ne yra karas, o Gal.. Gal yra taika, nes gal yra neutralus, jis yra ir 'gali būti' ir 'gali nebūti'. Tokį, ką aš čia parašiau grindžia ir fundamentalus mokslo principas, kad stebėtojas yra įgalus pakeisti stebimo veiksmo pasėkmę jį stebėdamas. Būti ar nebūti - tai klausimas. Būti IR nebūti - tai atsakymas
Sokan, kažką gal ir būsiu užmatęs, bet tikrai ne viską.
http://www.holographic-disclosure.com/s ... us-videos/ Čia šitas? Ir ar čia viskas?
Clack, man yng ir yang panašesnis ne į dieną po nakties, o į dieną naktyje ir naktį dienoje, tai harmonijos simbolis

Resursai ryjami greitai ne dėl to kad ryjami, o dėl to, kad jie rajinami iš siekio pasipelnyti, o ne dėl to, kad kažkas alkanas. Atsinaujinti nespėja dėl to paties - neracionalaus, savanaudiško jų panaudojimo, siekiant pelno, o ne tvarumo. Karai išties visi sukuriami dirbtinai, o iš kitos perspektyvos - kyla patys natūraliai kaip ir pats kosmosas. Dėl žmonių skaičiaus mažinimo gmo užterštumu, alkoholiu, tabaku, chemija, farmacija - bullshit. Tai daroma tik ir tik dėl pelno ir tik ir tik dėl galios, tik ir tik iš savanaudiškų paskatų. Jokios srities mokslo žmogus, kuris yra psichiškai sveikas ir nekorumpuotas, niekada nepadarys išvados, kad planetoje yra per daug žmonių ir kad jų skaičių reikia mažinti ir dar priedo teiktų vyriausybėms tokius siūlymus kaip - skatinkit gmo, alko, tabaką, chimkę ir farmą. Tai yra kvailystė

Šie dalykai skatinami ne iš siekio žudyti, o iš siekio pasipelnyti
Click Clack rašė:<...>Karai prasideda nuo noro dominuoti<...>
apie ką ir eina kalba

Vieni nori, kad dominuotų kaip vienetai individai, kiti nori kad dominuotų kaip vienetas žmonija.
Click Clack rašė:Kiekvienas jėgos polis nori, kad pasaulis gyventų pagal jo interesus.
Psichopatų polis
Click Clack rašė:oras azijoje nuo ten įsikurūsių fabrikų greit taps toks užterštas, kad bus neįmanoma gyventi.
kalti fabrikų užsakovai. Daugiau kaip 50% tų fabrikų yra bullshitinio, dirbtinio poreikio prekėms gaminti.
Click Clack rašė:Valstybinės skolos ir ekonominės sistemos nesuvaldymas irgi prisideda prie to.
Nebūtų valdžiažmogiai korumpuoti psichai ar su kaip ten Jah sako.. su batono intelektu

tai suvaldytų kuo puikiausiai
Karai turi nebevykti, nes žmonės mąstančios būtybės ir yra gebančios spręsti konfliktus žodžiais

Kam trūksta kantrybė, kas yra psichiškai ir emociškai nestabilus, tas griebiasi ginklo

Dar papildysiu Clack

Pasąmonėje slypi ne tik žudiko, o ir gimdytojo instinktas. Tai yra vienas yra tas pats - kur sversi, ten nusversi, o tikslingiausia, palaikyti balansą