Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Kiekvienas moka uz rusy tarkim 2lt. Ir taip visa laika.. Nu svyruoja ten ant 15ct tarkim ta kaina. Ir paskui pist namo pirmininkui ateina saskaita: 3-4lt. Gal ir nedideli pinigai, bet juk tai dvigubai daugiau nei zmones mokedavo seniau! Tikrai kiltu itarimas ir manau uzkiltu tikrai ne 1lt , o daugiau..
hm. na.. o gal kas zino pvz pas mane antram padjezde. Tai ir ejna elektros pasidalinimas i zmones esancius antram padjezde ar visame name ? Nes name zmoniu juk labai daug. O jei susitarus su pirmininku ? Juk zmones matys TIK +/- 60ct skirtuma. o vat jau pirmininkas daug. galeciau su juo susitart ir bus ok.. ar ne ?
Neturiu aš bano, nžn, kodėl banned esu.Nuotrauka ne mano buvo, išėmė, matyt.Buvo skelbimas namo laiptinėj:
"Du vaikinai išsinuomotų rūsį.Nuomos paskirtis:literatūros vakarai, meno dirbtuvės...".Pats skelbimas efektyviau atrodė
niu vel pasirodziau iskilo problemele namie nebera salygu daugiau augint.mastau kraustytis sandelin,kaip manote apsiltinimuui geriau butu kas: akmens vata ar putu polistirolas? as asmeniskai linkstu i putu polistirola,ir dazyti nereikes
Jeigu nespėjot užklyst į forumą, kuriame aptariamos augalų problemos ir jūsų augintinis pražuvo:
drąsiai dalinkitės čia.
Nuotraukos ir trumpas...
Paskutinis pranešimas
Paklonavau mistoponikoj, 10 klonu, patingejau pemteratura aptvarkyt kas diena, tai tiesiog paretinau ruka. Keli padziuvo ismeciau, patopinau vandens...
Sveiki bendraminčiai floristai. 😀 Turiu jau ilgą laiką mažą svajonę, užsiauginti porą augaliukų namų salygomis. Visas procesas aiškus, nes internete...
Paskutinis pranešimas
DutkePaike: pats dabar esu tokioj situacijoj. Zadu 1 augala kaip bus kaip nebus augint. Filtra aisku naudosiu, bet is praeitu auginimu 101% zinau,...