Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
jai preke bus pateikiama kaip reikiant ir atitiks pirkeju reikalavimus manau tai ne tik puiki ideja bet ir padetu lietuviams isigyti seklu is patikimu ranku
na stai, kazkur man regis sitoje temoje teko skaityt, jog pinigu pervedimas tekainuoja kelis litus. Ne velnio! Parasiau el.laiska "hanza.net'ui" ir stai ka atrase : " (Pries tai domejausi kiek kainuoja pervesti i Lietuvos kita saskaita) Kitiems mokėjimo pavedimams yra taikomi standartiniai įkainiai.
Paprastas tarptautinis mokėjimo pavedimas atliekamas hanza.net, kai
mokesčius už pavedimą moka lėšų siuntėjas kainuoja 85 Lt, banko
padalinyje pateiktas analogiškas pavedimas kainuoja 90 Lt. Kitus
mokėjimo pavedimams taikomus mokesčius galėtumėte rasti internete
adresu: http://www.hansa.lt/fiziniams13_23_210.html "
Tai manau, kad daug geriau, jau pirkti is Redzio. o gal kituose bankuose kitokie ikainiai? gal kas irgi pervedinejo arba mokejo?
Na panasiai, supranti, kalbejom, kad galima pervesti pinigus, per banka, as ten pasitikslinimui nusiunciau uzklausa ir stai ka tik dabar atrase. Cia tiems pagrinde problema, kas Visa'os neturi... O tai parasiau tik patikslinti, nes kazkas sake, kad ten pora litu tik kainuoja.
Atsiprasau labai, kad izeidziau nusibausiu kampe naujas projektas tai logiska, kad nepasitikejimas yra kaskoks, beje nezinojau, kad cia RED&WHITE. O tas nepasitikejimas man is niekur neatsirado. Buvo seniau toks projektas highlifer.info ir dar kai tik pradejau visu tuo dometis, ten buvo akcija: uz kaskiek postu pirmiems 5 duos chaliavai seklu (Master Kush x kaskas, nebepamenu). Tai va as i ta penketuka pakliuvau. Atsiunte seklu. Dar draugas tu paciu seklu pirko. Is viso turejom 30 seklu. Atejus pavasariui net nesirupinom apie seklas (galvojom ir taip daug turim), o va is tu 30 nei viena nesudygo.. As nieko nepraradau, bet va draugas pirko ]
ganjaFAMA rašė:Atsiprasau labai, kad izeidziau nusibausiu kampe naujas projektas tai logiska, kad nepasitikejimas yra kaskoks, beje nezinojau, kad cia RED&WHITE. O tas nepasitikejimas man is niekur neatsirado. Buvo seniau toks projektas highlifer.info ir dar kai tik pradejau visu tuo dometis, ten buvo akcija: uz kaskiek postu pirmiems 5 duos chaliavai seklu (Master Kush x kaskas, nebepamenu). Tai va as i ta penketuka pakliuvau. Atsiunte seklu. Dar draugas tu paciu seklu pirko. Is viso turejom 30 seklu. Atejus pavasariui net nesirupinom apie seklas (galvojom ir taip daug turim), o va is tu 30 nei viena nesudygo.. As nieko nepraradau, bet va draugas pirko ]
Gal daiginot blogai? Na nesvarbu, vienu zodziu pirkit visi is Redzio! kad jo projektas gyvuotu ilgai ilgai...
Nepradek.. Neslepsiu tada buvo pirmo auginimai, bet jau papugines seniau daiginau ir viskas ok. LABAI jau sunku sudrekinti marle ir padeti i tamsia vieta.. O tos net nesudygo. Ir ne man vienam ;] Kiek domejausi tos veisles taip niekas ir neuzaugino Va prisiminiau ta cross'a Early Misty x Master Kush ;]]] (Mystic Kush ;]]]] )
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...