Nuotrauka Nuotrauka

Sėklos

Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Rašyti atsakymą
Apvalus
Guru
Guru
Reputacija: 0

Standartinė Apvalus »

jai preke bus pateikiama kaip reikiant ir atitiks pirkeju reikalavimus manau tai ne tik puiki ideja bet ir padetu lietuviams isigyti seklu is patikimu ranku :)
atmazas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė atmazas »

Per kiek laiko atsiuncia is nirvana-shop.com seklas?
Legalus
Guru
Guru
Reputacija: 1

Standartinė Legalus »

Per 1-3 savaites.
atmazas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė atmazas »

o gal kur nors yra greiciau kad atsiustu?
atmazas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė atmazas »

nu bet man cia kazkaip dar nepatikima
Apvalus
Guru
Guru

Standartinė Apvalus »

stobal patikima.
omax
Patyręs
Patyręs

Standartinė omax »

na stai, kazkur man regis sitoje temoje teko skaityt, jog pinigu pervedimas tekainuoja kelis litus. Ne velnio! Parasiau el.laiska "hanza.net'ui" ir stai ka atrase : " (Pries tai domejausi kiek kainuoja pervesti i Lietuvos kita saskaita) Kitiems mokėjimo pavedimams yra taikomi standartiniai įkainiai.
Paprastas tarptautinis mokėjimo pavedimas atliekamas hanza.net, kai
mokesčius už pavedimą moka lėšų siuntėjas kainuoja 85 Lt, banko
padalinyje pateiktas analogiškas pavedimas kainuoja 90 Lt. Kitus
mokėjimo pavedimams taikomus mokesčius galėtumėte rasti internete
adresu: http://www.hansa.lt/fiziniams13_23_210.html "
Tai manau, kad daug geriau, jau pirkti is Redzio. :) o gal kituose bankuose kitokie ikainiai? gal kas irgi pervedinejo arba mokejo? :/
Slayer
Naujokas

Standartinė Slayer »

tai galima pirkti su visa arba mastercard ir nebus mokesciu ;) jei reikia galeciau uzsakyti pm man ;)
omax
Patyręs
Patyręs

Standartinė omax »

Mano sesui turi "Visa" jei reiktu, atsisiusciau, as turiu "Visa electron" . "Visa" galima gaut tik tada jei turi pastovias pajemas. :)
Apvalus
Guru
Guru

Standartinė Apvalus »

ka tu ce nori nesuprantu.Tu nori pervesti banku i kita sask ? Tipo pirktum seklas is uzsienio ir noretum pervesti i tiekejo saskaita ?
omax
Patyręs
Patyręs

Standartinė omax »

Na panasiai, supranti, kalbejom, kad galima pervesti pinigus, per banka, as ten pasitikslinimui nusiunciau uzklausa ir stai ka tik dabar atrase. :) Cia tiems pagrinde problema, kas Visa'os neturi... O tai parasiau tik patikslinti, nes kazkas sake, kad ten pora litu tik kainuoja. :)
atmazas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė atmazas »

Gerai pastebejai :)
dzAh
Patyręs
Patyręs

Standartinė dzAh »

reprodukcija.
Anonymous

Standartinė Anonymous »

Man tas saitas isvis kaskoks itartinas.. Cj pripirko papuginiu ir siuncia visiems..
atmazas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė atmazas »

Visko gali but, bet nemanau kad taip darytu.
runkelis
Guru
Guru
Reputacija: 17

Standartinė runkelis »

greitai pasirodys pigesniu seklu su dideliu thc (na pagyvensit pamatysit)papuginemis prekiauja :D :D :D nejuokinkit.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
RED&WHITE
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė RED&WHITE »

ganjaFAMA rašė:Man tas saitas isvis kaskoks itartinas.. Cj pripirko papuginiu ir siuncia visiems..
e papuga. seklos tiesiai is seedbank'o ,pas jus keliauja. nebutu kada papuginem apkeisti. brolis lietuvis :) taip ir ziuri kada gerkle perkast
prekyba forume draudžiama.
Anonymous

Standartinė Anonymous »

Atsiprasau labai, kad izeidziau nusibausiu kampe :( naujas projektas tai logiska, kad nepasitikejimas yra kaskoks, beje nezinojau, kad cia RED&WHITE. O tas nepasitikejimas man is niekur neatsirado. Buvo seniau toks projektas highlifer.info ir dar kai tik pradejau visu tuo dometis, ten buvo akcija: uz kaskiek postu pirmiems 5 duos chaliavai seklu (Master Kush x kaskas, nebepamenu). Tai va as i ta penketuka pakliuvau. Atsiunte seklu. Dar draugas tu paciu seklu pirko. Is viso turejom 30 seklu. Atejus pavasariui net nesirupinom apie seklas (galvojom ir taip daug turim), o va is tu 30 nei viena nesudygo.. As nieko nepraradau, bet va draugas pirko :]]
omax
Patyręs
Patyręs

Standartinė omax »

ganjaFAMA rašė:Atsiprasau labai, kad izeidziau nusibausiu kampe :( naujas projektas tai logiska, kad nepasitikejimas yra kaskoks, beje nezinojau, kad cia RED&WHITE. O tas nepasitikejimas man is niekur neatsirado. Buvo seniau toks projektas highlifer.info ir dar kai tik pradejau visu tuo dometis, ten buvo akcija: uz kaskiek postu pirmiems 5 duos chaliavai seklu (Master Kush x kaskas, nebepamenu). Tai va as i ta penketuka pakliuvau. Atsiunte seklu. Dar draugas tu paciu seklu pirko. Is viso turejom 30 seklu. Atejus pavasariui net nesirupinom apie seklas (galvojom ir taip daug turim), o va is tu 30 nei viena nesudygo.. As nieko nepraradau, bet va draugas pirko :]]
Gal daiginot blogai? :D Na nesvarbu, vienu zodziu pirkit visi is Redzio! ;) kad jo projektas gyvuotu ilgai ilgai...
Anonymous

Standartinė Anonymous »

Nepradek.. Neslepsiu tada buvo pirmo auginimai, bet jau papugines seniau daiginau ir viskas ok. LABAI jau sunku sudrekinti marle ir padeti i tamsia vieta.. O tos net nesudygo. Ir ne man vienam ;] Kiek domejausi tos veisles taip niekas ir neuzaugino :] Va prisiminiau ta cross'a Early Misty x Master Kush ;]]] (Mystic Kush ;]]]] )
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • Sėklos iš seedsmafia
    tavotėvas » » forume Legalus forumas
    2 Atsakymai
    7048 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Pavlikas
  • maximos seklos
    menuleigis » » forume Herbariumas