Esu džiovinęs ant droselių, tarp tepalinio šildytuvo sekcijų, orkaitėj, su fenu, net su žiebtuvėliu ir folija

Bet skonis visada gaunasi tragiškas... Iš visų metodų, kažkaip geriausiai "iškepa orkaitėje"

O dabar išvis greitu džiovinimu nebeužsiimu.
Iš praktikos galiu pasakyti, kad derliaus apdirbimas prasideda panašiai 3-4 savaitės iki harvesto. Nors ir populiaru manyti, kad po 2 savaičių džiovinimo ir 4 savaičių curinimo dūmas jau būna ok, dūmas niekada netaps geru, tinkamai neapdorotas iki nuėjimo.
Turėjau 2 tos pačios veislės augalus. Vieną flushinau apie 1.5 savaitės, džiovinau 2 sav, curinau 4. Ir antrą flushinau 3-4 savaites, džiovinau 2 ir visai necurinau. Spėkite, kurios dūmas švelnesnis? Curinimas nepadarė jokios reikšmingos įtakos skoniui, bet ilgesnis flush - padarė. Galvojau, kad čia strain related, kol to paties straino neparagavau. Taip, kad tie, kurie ieško gero skonio ir lengvo, plaučių nedraskančio dūmo, apie feedinimą antroje žydėjimo pusėje galite pamiršti

Ir susitaikykite, kad harvesto metu lapų beveik nebebus
Kadangi pučiu daug, mielai pasilengvinčiau savo plaučių dalią

Watercurinimas man nepriimtina technologija dėl prarasto terp profile, tai bandau išmąstyti kažkokią metodiką, kaip galėčiau dar labiau pagerinti skonį ir nuimti aštrumą. Kilo idėja susikonstruoti automatinę dūmo džiovyklę, kurios pagalba būtų galima prailginti džiovinimą iki 4-6 savaičių, naudojant distiliuoto vandens garus ir davikliais reguliuojamą exhaust... Gal atsirastų norinčių padiskutuoti apie tokį aparačiuką?
Mintis tokia, kad sumažėjus drėgmei iki 55%, įsijungtų distiliuoto vandens fogmeikeriai, padengtų dulksna džiovyklės vidų. Tada padidėjusi drėgmė įjungtų RH daviklio pagalba reguliuojamą exhaust fan ir taip bud'ai nesupelytų.
Kažin ar šalti vandens garai stipriai pažeistų trichomas?