Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Whitw widow
Kai su white widow auginimu lauko salygom? Gal kas auginot?
Gali neskubet, dar puse metu iki sezono pradziosSeed rašė:Taigi ruošiuosi pirmam savo auginimui. Ir norėčiau išgirsti ekspertų nuomonę. Ar rūšis Top 44 tiktu LT lauko salygom ir plius pirmam kartui?Rašo, kad flowering periodas 6 savaitės mano nuomome tiktu auginti,bet vistiek norėtusi išgirsti jūsų nuomonę. Išanksto dėkoju.

Nespėjo top'ai šiemęt nužydėt man, dar dabar tebestovi pamėlynavęSeed rašė:Taigi ruošiuosi pirmam savo auginimui. Ir norėčiau išgirsti ekspertų nuomonę. Ar rūšis Top 44 tiktu LT lauko salygom ir plius pirmam kartui?Rašo, kad flowering periodas 6 savaitės mano nuomome tiktu auginti,bet vistiek norėtusi išgirsti jūsų nuomonę. Išanksto dėkoju.
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Nusiperki sėklas, susirandi vietą kur auginsi. Pasitaupai atliekamų pinigėlių trąšoms, žemei ir t.t. Aišku, kas neturi problemų su pinigais susiperką viską prieš kokį mėnesį, bet vietą galima ir anksčiau susirasti. Na man ramiau kai viskas suplanuota ir paruošta ;] Čia kaip kam..runkelis rašė:o ka tu jau turi?ruosi roges vasara???
tai kelintas tavo auginimas?ir kokiu esi stuffu rukes?kaip pastebejau taupus esi?ganjaFAMA rašė:Nusiperki sėklas, susirandi vietą kur auginsi. Pasitaupai atliekamų pinigėlių trąšoms, žemei ir t.t. Aišku, kas neturi problemų su pinigais susiperką viską prieš kokį mėnesį, bet vietą galima ir anksčiau susirasti. Na man ramiau kai viskas suplanuota ir paruošta ;] Čia kaip kam..runkelis rašė:o ka tu jau turi?ruosi roges vasara???
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Nežinau tiksliai kelintas, jei rimtesnis, tai antras, buvo prieš tai įvairių pabandymų. Dėl rūkymo, neturiu kuo pasigirti, Lowryderiai ir šeip įvairūs neaiškumai ;] O dėl taupumo, taip, esu taupus. Visada man sukliudo kaškas užauginti, rimtas veisles, todėl ir sakau, kad planuoti iš anksto nėra blogai. Darau klaidas, iš jų mokausi. Kitais metais jų nebedarysiu ir tikiuosi užauginti, ką jau esu suplanavęs.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 29 Atsakymai
- 20224 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore
-
- 14 Atsakymai