Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Sveikas! atsimenu aisku:), tresiau jau po galiuku nubaltavimo, nebent perlaisciau, bet sunkiai, nes dabar labai siltos dienos zemes maisytos- senelio kompostas, durpes(daugiausiai), juodzemis, dolomitmilciai(pora sauju idejau) ir perlitas. gal su ph problema.. reikes turbut su pelenais flusha padaryt, kaip jus manot?
Tamsus lapai zinau nitrogeno papurskiau biski perdauk apskritai nereikejo,na pirmas auginimas klaidos zinoma...Apie tuos lapus keliu spalvus,pirmoj fotoj atrodo kaip apgriazti is kazkur vidaus butu,kaip manot bus tie thrips ar spider mites? Gale mate ka panasaus tie lapai is arti jauciu apgriazuti,gausiu neuzilgo su kuo prissiartint issiaiskinsiu bet kolkas gal kas turejes tokia pat problema..aciu.
Gal dar kokiu ideju yra?
Dar kelios goto,prasau padekit nezinau ko imtis Pas mane tu fungus gnats uodeliu ar kaip cia jie vadinas yra,gan ir nemazai buvo,na bet netiek ir dauk,tai gal jie apgriauze ir taip gavos? 2 diena geltoni gaudiklei padeti kambary apie 6 tai ant kiekvieno po 2 musytes yra be ttai ar toks ju kiekis gali tiek zalos pridaryt kiek as turiu...dar foto
ellolt rašė:nejuokauk paliek pastoviai sočiai vandeniu nebent neturi ką veikti - nešiok. kiekvieną dieną prieš pietus nešiosi? ir po karščių parneši?? nemanau
nenoriu ir su laistimu persistenkt jau buvau prisizaides kiek reiketu kartu i savaite? jei pastovei 35 laikosi?
daryk kaip nori, bet patikėk tu manim - užsipisi nešioti kiekvieną dieną o laistyti - liek po 15l į dieną, per du kartus arba vieną.. dabar karščiai nežmoniški viskas greitai išdžius, nebijok neperliesi ir aplink augalo kotą apdėk šienu, storai.. tada žemės aplink kotą taip greitai nedžius. sėkmės
Nėra žmogaus, kuris nemylėtų laisvės, bet teisingasis reikalauja jos visiems, o neteisingasis – vien sau. K.L.Biornė
kazkas per skype mano tikru vardu,kur pase parasyta, prisijunge,na seip as menuleigis, ir klause ka as zinau apie legalus.net X( ar jum nebuvo tokiu...