Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Viena karta binte daigintdamas seklas buvau saklnele isaugines iki 5cm tuomet buvo siek tiek streso ja istraukinejant is binto, nes vis apsiraugiojusi buvo, bet istraukus ir idejus i zemes viskas normaliai issaugo
wind rašė:Viena karta binte daigintdamas seklas buvau saklnele isaugines iki 5cm tuomet buvo siek tiek streso ja istraukinejant is binto, nes vis apsiraugiojusi buvo, bet istraukus ir idejus i zemes viskas normaliai issaugo
Jo.. Kaip aš prieš kokius 2 metus bandžiau toletiniam popieriuje daigint.. Išdygo, net žalsvi lapeliai pradėjo formuotis, popierius visas sukrito, tai teko su visu popierium sodint, nes neįmanoma nuimt buvo Augo..
Buvo ir man, kad ilgai labai jau daiginau tas sėklas marlėje, tai tie kurie pirmi buvo išsikalę, vis tyso ir tyso. To pasekoje įaugo tiesiog į tą marlę, streso daug buvo ištraukiant, nes bijojau, kad nieko nenutiktų, buvo vienai vos vos uodegelę trūkus, bet pasodinus - išaugo ;]
wind rašė:Viena karta binte daigintdamas seklas buvau saklnele isaugines iki 5cm tuomet buvo siek tiek streso ja istraukinejant is binto, nes vis apsiraugiojusi buvo, bet istraukus ir idejus i zemes viskas normaliai issaugo
Herbas rašė:Aš paemu veido valymo vatos, tos apvalios. Sudedu sėklas į jas sudrėkinu virintu vandeniu įdedu į kokį seną ganjos maišiuką ir nešioju vidinėje kišenėje, sėklos prasimuša neilgiau, kaip per 2 paras
Va cia tai idomus daiginimo budas Net syptelejau,pirma karta apie toki skaitau Isradinga!
hmm pas mane tai va problema kotais =\ Nenoriu daug daigint iskart, nes turiu vietos tik vienam augalėliui. Daiginu tarp makiažo valymo vatelių užpylus virintu vandeniu tarp dviejų lėkštučių. Šešta diena o dar jokių ženklų, net nežinau ką daryt, keist sėklą ar dar laukt.
edgy rašė:hmm pas mane tai va problema kotais =\ Nenoriu daug daigint iskart, nes turiu vietos tik vienam augalėliui. Daiginu tarp makiažo valymo vatelių užpylus virintu vandeniu tarp dviejų lėkštučių. Šešta diena o dar jokių ženklų, net nežinau ką daryt, keist sėklą ar dar laukt.
edgy rašė:kambary ant stalo, 22 - 25 laipsniai šilumos.
Dėk ant radiatoriaus ar pečiaus, kad būtų 30-35 C šilumos. Vietoj vatos naudok tuoletinį pipierių ar vienkartines servetėles arba popierinį rakšluostį, sulankstyk, kad būtų keli skuoksniai. Sudrėkink (kad būtų pakankamai drėgną, bet neturi plaukioti viskas). Šiaip ne daugiau kaip po poros dienų turėtum pamatyt prasivėrusią sėklą.
sveiki.norejau paklausti ar pasodinus seklas y vazona reikia joms sviesos.. ta prasme jau jos buvo su daigintos. su uodegelem ir kokia temperatura turi buti? nuo kiek iki kiek. dekui uz ats
Neveltui artistas pagalvok, kam gali būti reikalinga šviesa jei ji neprasiskverbia pro žemę... temperatūra gali būti optimali, kad nenušaltu arba neperdegtu sėkla... žemės temperatūros nlb kas matuoja, bet manau geriausia nuo 15 iki 20 C
edgy rašė:kambary ant stalo, 22 - 25 laipsniai šilumos.
Dėk ant radiatoriaus ar pečiaus, kad būtų 30-35 C šilumos. Vietoj vatos naudok tuoletinį pipierių ar vienkartines servetėles arba popierinį rakšluostį, sulankstyk, kad būtų keli skuoksniai. Sudrėkink (kad būtų pakankamai drėgną, bet neturi plaukioti viskas). Šiaip ne daugiau kaip po poros dienų turėtum pamatyt prasivėrusią sėklą.
Jokio skirtumo.
Kas prie ko pripranta. Reik išmeginti visus variantus, kad surastum sau geriausią.
Man tuoletinis patogiau. Sulankstai, sudrėkini. Tikrinti lengva.
Laba diena žalieji.
Rašau čia nes visiškai susipainiojau. Internete visur rašo, kad kanapių sėklos tapo narkotiku. jų siūstis negalima. Auginti taip...
Paskutinis pranešimas
Sveiki gal kas esat pirkę is cannatura.com.? Ir kokie atsiliepimai butu?