Nesvarbu - sakyti nekaltas apie mafijozų galvą yra nelogiška.Kaltas ir jis ir tie valdžioje,tik tuos valdžioje yra sunku pasodint,net labai.Prie didelio noro galima,bet Tauta matyt nenori to,nors nori,bet tyngi daryt.putejas rašė:niekas negarbina nusikaltėlių. aš tiesiog manau, kad daktaras yra nekaltesnis negu valdžioje sėdintys. beje tikėti viskuo ką jums grūda babilono žiniasklaida tikrai neverta, nes ten tiesos duok dieve 1 procentas
Graudu,bet tenka pripažinti - Tauta pūna iš vidaus.
Re: Graudu,bet tenka pripažinti - Tauta pūna iš vidaus.
Vieno kaltumas kito kaltumo nenaikina.
BOB - Bombs Over Bagdad!
Tauta, kad ir labai nores niekad nenugales valdzios. Atsibusk juk ne senoves Egiptas ar Roma, kad susivienijus tauta padarytu perversma. Be to, valdzia turi nelieciamybe, todel ir negalioja jiems jokie istatymai.Manvydas rašė:Nesvarbu - sakyti nekaltas apie mafijozų galvą yra nelogiška.Kaltas ir jis ir tie valdžioje,tik tuos valdžioje yra sunku pasodint,net labai.Prie didelio noro galima,bet Tauta matyt nenori to,nors nori,bet tyngi daryt.putejas rašė:niekas negarbina nusikaltėlių. aš tiesiog manau, kad daktaras yra nekaltesnis negu valdžioje sėdintys. beje tikėti viskuo ką jums grūda babilono žiniasklaida tikrai neverta, nes ten tiesos duok dieve 1 procentas
nenusikalbėk. žmonės tinginiai yra todėl nieko nedaro, bet tai įmanoma padaryti tiek teoriškai tiek praktiškai ir nereikia čia jokio egipto. juk niekas nesikeičia, o tik laikmetis. o ta neliečiamybė tai tik viršūnėlių paistalas, jų pačių susikurta žodinė apsauga nuo eilinių žmogelių, tokių kaip mes, kurie sėdi piramidės apačiojemartynass rašė:Tauta, kad ir labai nores niekad nenugales valdzios. Atsibusk juk ne senoves Egiptas ar Roma, kad susivienijus tauta padarytu perversma. Be to, valdzia turi nelieciamybe, todel ir negalioja jiems jokie istatymai.
Tu ziniu neziuri ar ka? Kaip suprast paistalai, kad jie nelieciami? Ka mazai atveju, kai pagauti girti prie vairo, ar dar kokiu nesamoniu pridare, jie lieka savo postuose tik gave "ispejima" arba nieko. Tu atsibusk ir apsidairyk, kas darosi.putejas rašė:nenusikalbėk. žmonės tinginiai yra todėl nieko nedaro, bet tai įmanoma padaryti tiek teoriškai tiek praktiškai ir nereikia čia jokio egipto. juk niekas nesikeičia, o tik laikmetis. o ta neliečiamybė tai tik viršūnėlių paistalas, jų pačių susikurta žodinė apsauga nuo eilinių žmogelių, tokių kaip mes, kurie sėdi piramidės apačiojemartynass rašė:Tauta, kad ir labai nores niekad nenugales valdzios. Atsibusk juk ne senoves Egiptas ar Roma, kad susivienijus tauta padarytu perversma. Be to, valdzia turi nelieciamybe, todel ir negalioja jiems jokie istatymai.
kas darosi kas darosi...tinginiai visi žmonės ir tiek. ką aš dar galiu pasakyt? pakomentuoja delfyje ar dar kur nors ir taip išlieja pyktį. man geriau paaiškink kur jų neliečiamybė atsirastų jei žmoniška masė įsiveržtų ir išvaikytų seimą, užimtų prezidentūra ir t.t.?
LIETUVOS RESPUBLIKOS
K O N S T I T U C I J A
(Lietuvos Respublikos piliečių priimta 1992 m. spalio 25 d. referendume)
I SKIRSNIS
LIETUVOS VALSTYBĖ
2 straipsnis
Lietuvos valstybę kuria Tauta. Suverenitetas priklauso Tautai.
3 straipsnis
Niekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių.
Tauta ir kiekvienas pilietis turi teisę priešintis bet kam, kas prievarta kėsinasi į Lietuvos valstybės nepriklausomybę, teritorijos vientisumą, konstitucinę santvarką.
4 straipsnis
Aukščiausią suverenią galią Tauta vykdo tiesiogiai ar per demokratiškai išrinktus savo atstovus.
niekas tvarkos nedaro nes visi apsišikę galvoja, kad oj, o ką pasakys evrosojūzas, oi, kaip tas? kajp anas...aj, kad niekas nieko neorganizuoja, aj man ta diena netinka nes mane paskui iš darbo išmes arba aj, nieko mes eiliniai negalim, jie turi policiją ir kariuomenę. jau mūsų išrinktoji valdininkija tiek yra pridariusi nesamonių, kad tauta jeigu rimtai sukiltų - tiesa būtų tautos pusėje, o teisingumas visuomet laimi, tik reikia kovoti
LIETUVOS RESPUBLIKOS
K O N S T I T U C I J A
I SKIRSNIS
LIETUVOS VALSTYBĖ
2 straipsnis
3 straipsnis
Niekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių.
Tauta ir kiekvienas pilietis turi teisę priešintis bet kam, kas prievarta kėsinasi į Lietuvos valstybės nepriklausomybę, teritorijos vientisumą, konstitucinę santvarką.
4 straipsnis
Aukščiausią suverenią galią Tauta vykdo tiesiogiai ar per demokratiškai išrinktus savo atstovus.
niekas tvarkos nedaro nes visi apsišikę galvoja, kad oj, o ką pasakys evrosojūzas, oi, kaip tas? kajp anas...aj, kad niekas nieko neorganizuoja, aj man ta diena netinka nes mane paskui iš darbo išmes arba aj, nieko mes eiliniai negalim, jie turi policiją ir kariuomenę. jau mūsų išrinktoji valdininkija tiek yra pridariusi nesamonių, kad tauta jeigu rimtai sukiltų - tiesa būtų tautos pusėje, o teisingumas visuomet laimi, tik reikia kovoti
Sukelt visa tauta, tai tik utopija. Lietuvoje to tikrai nebus. Beje ta konstitucija- tik sikpopierius valdziai bus, kol nesukils tauta. O tai kaip sakiau tik utopija...putejas rašė:kas darosi kas darosi...tinginiai visi žmonės ir tiek. ką aš dar galiu pasakyt? pakomentuoja delfyje ar dar kur nors ir taip išlieja pyktį. man geriau paaiškink kur jų neliečiamybė atsirastų jei žmoniška masė įsiveržtų ir išvaikytų seimą, užimtų prezidentūra ir t.t.?
LIETUVOS RESPUBLIKOS
K O N S T I T U C I J A
I SKIRSNIS
LIETUVOS VALSTYBĖ
2 straipsnis
3 straipsnis
4 straipsnis
niekas tvarkos nedaro nes visi apsišikę galvoja, kad oj, o ką pasakys evrosojūzas, oi, kaip tas? kaip anas...aj, kad niekas nieko neorganizuoja, aj man ta diena netinka nes mane paskui iš darbo išmes arba aj, nieko mes eiliniai negalim, jie turi policiją ir kariuomenę. jau mūsų išrinktoji valdininkija tiek yra pridariusi nesamonių, kad tauta jeigu rimtai sukiltų - tiesa būtų tautos pusėje, o teisingumas visuomet laimi, tik reikia kovoti
utopija tik iki tol kol tai neivyksta, o ir ateiviai neegzistuoja tol kol pats jų nepamatai. nu aš suprantu, kad kiekvienas mes turim savo nuomonę, bet aš giliai įsitikinęs, tai labai įmanomas dalykas, tik reik užsiimti, o savanorių nėra
Nespėsit į tą seimą įeit, kai nebe guminės kulkos bus jūsų galvose 

Neremkim narkotikų prekeivių
http://icmag.com/ic
http://icmag.com/ic
O tu nemoki perskaitęs suprast?Žmogau,jie tokį įvaizdį susidaro tik.O įvaizdis ir lieka įvaizdžiu.Pagalvok ar tikrai mes tokie silpni.Valdžia sudaro menka dalį.Tauta ta tikroji Tauta daugumą.Pamąstyk.martynass rašė:Tu ziniu neziuri ar ka? Kaip suprast paistalai, kad jie nelieciami? Ka mazai atveju, kai pagauti girti prie vairo, ar dar kokiu nesamoniu pridare, jie lieka savo postuose tik gave "ispejima" arba nieko. Tu atsibusk ir apsidairyk, kas darosi.putejas rašė:nenusikalbėk. žmonės tinginiai yra todėl nieko nedaro, bet tai įmanoma padaryti tiek teoriškai tiek praktiškai ir nereikia čia jokio egipto. juk niekas nesikeičia, o tik laikmetis. o ta neliečiamybė tai tik viršūnėlių paistalas, jų pačių susikurta žodinė apsauga nuo eilinių žmogelių, tokių kaip mes, kurie sėdi piramidės apačiojemartynass rašė:Tauta, kad ir labai nores niekad nenugales valdzios. Atsibusk juk ne senoves Egiptas ar Roma, kad susivienijus tauta padarytu perversma. Be to, valdzia turi nelieciamybe, todel ir negalioja jiems jokie istatymai.
Pamastymai ir liks pamastymais, kol tauta nieko nesiims, o to pabreziu niekada nebus, nes musu tauta slyksti ir kaip pats temos pavadinime pasakei- supuvus is vidaus.
Nu tai viskas parduodam Lietuva rusams ir skirstomes.
Vakar labai dideliame ir raudoname kosmose (akys labai raudonos irgi
) pagalvojau:
Reik suvokt,kad aplink daug šūdų,bet turi stengtis brist per juos, nepasiduot.

Reik suvokt,kad aplink daug šūdų,bet turi stengtis brist per juos, nepasiduot.

mes jau parduoti jankiamsSpotless rašė:Nu tai viskas parduodam Lietuva rusams ir skirstomes.
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Gal kartais, tarp čia esančių yra ir PROkomentatorių, kurie ir k.net'e pasireiškia?Sigma rašė:Prisiskaitei ir pats bliaut pradėjai. Radai vietą pasiskaitymams - deflio komentarai. A durns visai? Skaityk čia: http://www.krepsinis.net/news.php?news_ ... ro=y#cform

Aš esu.
nu ką aš galiu pasakyt...turbūt nieko...belieka tik verkt matant kaip žmonės miršta nuo šito prakeikto legalaus brudoManvydas rašė:http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nu ... 037/?fid=2
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Px man ant tos lietuvos. Patys ja tokia padarem. So? 1 2 3 Grazi Lietuva, kai visi emigruos cia bus grazi dykuma! Tad relax 

Ej, mano parasas yra mano!!!xddd
Tu apsimeti ar iš tikro toks esi?Mažiau žodžiais svaidykis.JaunasSodininkas rašė:Px man ant tos lietuvos. Patys ja tokia padarem. So? 1 2 3 Grazi Lietuva, kai visi emigruos čia bus grazi dykuma! Tad relax