na tai jeigu jau atsiradineja, tai skaitosi, jog zydi:) maniskei savaite fotkese. palauk savaite ir pamatysi kap bus:)marukas rašė:Per kiek laiko pas tave jos pradejo zydet nuo 12/12 rezimo ijungimo? Ta prasme kaip tam paveiksleli kur jau galvos siokios tokios kaupiasi.Nes mano panelems jau 2savaite 12/12 rezimo ir dar nezydi, dar tik piesteles tos moteriskos visur atsirandineja ir dideja po biski...
Auginimo dienoraštis: micro grow - pc case (be foto)
Re: Auginimo dienoraštis: micro grow - pc case
is kur tu cia toki istraukei:D
na jau 10 dienu nieko nerašei, kaip laikosi ? 

PsYchotherapist
norėjau paklaust kodėl visi kai daro klonus nukarpo lapus ? nu ne pačius lapus bet apkarpo juos
PsYchotherapist
mmm, kaip cia tau pasakyt:) apkarpoma, nes augalui be saknu per sunku aprupint didelius lapus organinem medziagom. O nenukarpoma visai, kad liktu ploto atlikti fotosintezei ir apsirupinti organinem medziagom.
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Man iskilo klausimas, kas ten per grudeliai soil-bed'o dugne ?
perlitas;)Ar Nesakiau rašė:Man iskilo klausimas, kas ten per grudeliai soil-bed'o dugne ?
dėkui už info tiek ir norėjau sužinot ;]]Sokan rašė:mmm, kaip čia tau pasakyt:) apkarpoma, nes augalui be saknu per sunku aprupint didelius lapus organinem medziagom. O nenukarpoma visai, kad liktu ploto atlikti fotosintezei ir apsirupinti organinem medziagom.
PsYchotherapist
gali plačiau apie ta augala paskutinėi foto. gėlė ten ar kas ? ar kažkas kas taško 

PsYchotherapist
medelis:} roziniu seimos, auga kaip krumas ir duoda vaisius - uogytes,bet jos nevalgomos ciuju. Nea, zmogaus nervinei sistemai paveikt nenaudojamas:D siaip del grozio...bonsai is tokiu galima daryti,as jau pradejau po truputi...

Augalas visa savo energija paskirto po visa savo kuna vienodai,PsY rašė:norėjau paklaust kodėl visi kai daro klonus nukarpo lapus ? nu ne pačius lapus bet apkarpo juos
sakele(klonas) energijos turi nedaug, ir kad jis nesvaistytu savo energijos veltui,
apkerpami lapai, nuo to klonas buna gyvybingesnis

Manau aiskiai parasiau ?

Kanapės - mūsų geriausios Draugės
Lauksiu smoke reporto! 

Grazus derlius. Kiek cia bus gramu mazdaug kai isdzius parasyk. Sitas klausimas neduoda man ramybes jau ilga laika 

galim paspeliot kiek bus
grazu grazu 

nereikia speliot, nes neaisku kiek bus:))) neturiu su kuo pamatuot. Na nebent iseis pasidaryt svarstykles kokias:}}}}}}
gražiai atrodo viskas! Sveikinu su pirmu derlium 

Just a regular boy with irregular dreams.
opa:) dekui edgy;] pirmas micro neatrodo toks nenusisekes:)) bet vis tiek, man prie sirdies labiau 250hps ir didesnis plotas:D
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas