o pac saves neuzknisi?senis rašė:na pvz man užknisa kai vilniuj važiuoji trulu ir už nugaros bazarina rusu ar surusėjusiu lietuvių jaunimėlis :bl bl nx bl nx, dibilas, nižinau ir dar visokia laužita LT kalba. Puse rusiškai puse lietuviškai, tai užkisa. O ypač kai mergos su tokiu kekšišku akcentu, tai pyzda

man bl bl nx bl irgi ausi rezia, bet manau visi be isimties mes situos zodzius vartojam - tik vieni daugiau, kiti maziau. juokingiausia man cia latvijoj - yra tokiu latviu, kurie nei zodzio rusiskai nezino ir varo kad jau ko ko, o sitos kalbos tai jie tikrai gyvenime nesimokys ir nevartos, nes rusai yra tokie anokie visokie, okupantai zudikai siurbikai, o keikiasi tie latviai ne kaip kitaip o butent rusiskai... juokinga ir graudu.

Gal todel ir neistempiau klp ilgeu nei du metus, nes ten zmones viska suvokia truputi kitaip
  Gal todel ir neistempiau klp ilgeu nei du metus, nes ten zmones viska suvokia truputi kitaip  ![:] :]](./images/smilies/blink.gif) 

ir pasikeask tu po pernyksciais lapais
 ir pasikeask tu po pernyksciais lapais   

surukem. Bet pasirode ne toks jis ir lenguvtis, kai atsisedau auditorijoj ir ant pacio linksmumo pakviete mane prie lentos. Pasitaike ir uzdavinis neblogas, sprende DESTYTOJAS puse paskaitos, nes as tik stovejau ir bandziau suprasti kas cia yra, ir ko jis nori is manes. Tai kai isejom parukyt per pertrauka, tai ant tiek uzsiparinau, kad jau nebelabai supratau kas kur ir kaip
 surukem. Bet pasirode ne toks jis ir lenguvtis, kai atsisedau auditorijoj ir ant pacio linksmumo pakviete mane prie lentos. Pasitaike ir uzdavinis neblogas, sprende DESTYTOJAS puse paskaitos, nes as tik stovejau ir bandziau suprasti kas cia yra, ir ko jis nori is manes. Tai kai isejom parukyt per pertrauka, tai ant tiek uzsiparinau, kad jau nebelabai supratau kas kur ir kaip