Arba The clash? jie kovotojai kaip reikiant,punkrock+
 =
 =  
 laukiam nuomoniu,jejgu sita tema dar neissemta

Jimmi Herndrix The Wind Cries Mary - kažkas nerealaus, kaip beje, ir dauguma iš jo kurybos. Prie to sąrašo dar pridėčiau Velvet Underground ir Jefferson airplane.ripunxInc. rašė:Nu manes Fela Kuti dar neapvyle,bunant ir 115proc. ir ''normalioj'' busenoj.Na manau uzmirsom Hipi stuff,visus J.Hendrix,led zeppelin,the doors ir Syd barret,kaijp jum tai?
Arba The clash? jie kovotojai kaip reikiant,punkrock+=

laukiam nuomoniu,jejgu sita tema dar neissemta

jei taip tai rasykit i eteri man
  jei taip tai rasykit i eteri man   

D. Haiduk cia periodiskai ideda ka nors is savo kolekcijos: http://www.drj.ru/tabid/417/Default.aspxmodis rašė:gal kas zinot kokiu geru linku muzikos tema?
![:] :]](./images/smilies/blink.gif) 

buvau ju konce neseniai rygoj... chebra per daug apsipute uzlipo ant scenosRaslabutis rašė:"Krec" - tokie zmones yra is rusyno ieskok prie rus rap ten tikrai ne serega ir ne svaboda nzn gal kam ir nepatiks bet mane veikia jie geraja prasme

tako ftp uplaudines buvau dabar nzn ar dar yra nes ten adminai grybauja baisiau nej mes visi high
ir be "Plastic Man" neapseinu

nei $ nei seip aplinkybes leido ... nzn patinka man jie ir tiek o ka ten ant scenos daro , uzkulsiuose , namie ar dar kur kitur manes tai visai nejaudina nes manes jie kaip asmenybes nedomina tik ju muzika
 nei $ nei seip aplinkybes leido ... nzn patinka man jie ir tiek o ka ten ant scenos daro , uzkulsiuose , namie ar dar kur kitur manes tai visai nejaudina nes manes jie kaip asmenybes nedomina tik ju muzika   
  gal kam patiks
 gal kam patiks