Nuotrauka Nuotrauka

Zolenu garbes kodeksas

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
putejas
Guru
Guru
Reputacija: 17
Susisiekti:

Re: Zolenu garbes kodeksas

Standartinė putejas »

aš tai niekur neskubu. susirenka chebra ne greit apsitaškyt ir skirstytis, bet pasibūt, pasikalbėt, ką nors nuveikt, kur nors pavažiuot ir t.t. aišku per ilgai nestabdau, bet saikingai prilaikau kasį :]
Smoking Barrels
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 0

Standartinė Smoking Barrels »

Sokan rašė:kaip jus jointi rukot? Nuspredziat po kiek dumiuku traukiat pries uzdegdami ar tiesiog rukot, kol parukot ir tada siunciat kitam? Man tai labiatsiai patinka 1-2 ir siunti, nestabdai... O stabdziai labai nepatinka :)
nu jei prie kasio ateina reikalas, tai dazniausiai laikomes patterno "puff puff pass", bet nepykstam jei kas ir daugiau patraukia ar ilgiau uzlaiko ;)
Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. :x:
Glifas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Glifas »

Sokan rašė:kaip jus jointi rukot? Nuspredziat po kiek dumiuku traukiat pries uzdegdami ar tiesiog rukot, kol parukot ir tada siunciat kitam? Man tai labiatsiai patinka 1-2 ir siunti, nestabdai... O stabdziai labai nepatinka :)
Man irgi taip geriausiai pora dumeliu ir siunti kitam :)
:x: Draugauju su kanape jau 3 metus :x:
Hemingvėjus
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Hemingvėjus »

O man priešingai- patinka daugiau dūmų į plaučius įtraukt ir gerai palaikyt. Seniau rukydavom po 3-2 dūmus, dabar kažkaip pasikeitė. Rūkom tiek kiek norim ir pasiunčiaum. O šiaip dažnaiusiai rūkom tiek, kad plaučiai užsipildytų. Retai būna taip, kad išpučia ir traukia vėl.
Life is green.
Sokan
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 3

Standartinė Sokan »

na visi vis kitaip :) bet jau geriau jointis greiciau sukasi ratu, negu pas ka nors uzsilaikes rusena i ora. Man negaila, kad kazkas laiko, stuffo niekada netruksta, bet man tiesiog taip priimtina...nuo pirmo jointo taip pradejom su draugais..
PsY
Guru
Guru
Reputacija: 1

Standartinė PsY »

nu nežinau mes rūkom tai kiek norim neskaičiuojam dūmu xDD tiesiog kiekvienas kitaip su saiku patraukiam ir niekur neskubam būna kad užgesta net ;D nes kai kiti mėgsta traukt visu plaučiu pajėgumu ir skubėt tai man nepatinka veliau jointas susitraukia nagai lieka padegint reik ir panašiai. o neskubant tiesiog puikei būna --==::~~ |.|)
PsYchotherapist
Rašyti atsakymą