![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Zolenu garbes kodeksas
Re: Zolenu garbes kodeksas
aš tai niekur neskubu. susirenka chebra ne greit apsitaškyt ir skirstytis, bet pasibūt, pasikalbėt, ką nors nuveikt, kur nors pavažiuot ir t.t. aišku per ilgai nestabdau, bet saikingai prilaikau kasį ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
nu jei prie kasio ateina reikalas, tai dazniausiai laikomes patterno "puff puff pass", bet nepykstam jei kas ir daugiau patraukia ar ilgiau uzlaikoSokan rašė:kaip jus jointi rukot? Nuspredziat po kiek dumiuku traukiat pries uzdegdami ar tiesiog rukot, kol parukot ir tada siunciat kitam? Man tai labiatsiai patinka 1-2 ir siunti, nestabdai... O stabdziai labai nepatinka

Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. 

Man irgi taip geriausiai pora dumeliu ir siunti kitamSokan rašė:kaip jus jointi rukot? Nuspredziat po kiek dumiuku traukiat pries uzdegdami ar tiesiog rukot, kol parukot ir tada siunciat kitam? Man tai labiatsiai patinka 1-2 ir siunti, nestabdai... O stabdziai labai nepatinka

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
O man priešingai- patinka daugiau dūmų į plaučius įtraukt ir gerai palaikyt. Seniau rukydavom po 3-2 dūmus, dabar kažkaip pasikeitė. Rūkom tiek kiek norim ir pasiunčiaum. O šiaip dažnaiusiai rūkom tiek, kad plaučiai užsipildytų. Retai būna taip, kad išpučia ir traukia vėl.
Life is green.
na visi vis kitaip
bet jau geriau jointis greiciau sukasi ratu, negu pas ka nors uzsilaikes rusena i ora. Man negaila, kad kazkas laiko, stuffo niekada netruksta, bet man tiesiog taip priimtina...nuo pirmo jointo taip pradejom su draugais..

nu nežinau mes rūkom tai kiek norim neskaičiuojam dūmu xDD tiesiog kiekvienas kitaip su saiku patraukiam ir niekur neskubam būna kad užgesta net ;D nes kai kiti mėgsta traukt visu plaučiu pajėgumu ir skubėt tai man nepatinka veliau jointas susitraukia nagai lieka padegint reik ir panašiai. o neskubant tiesiog puikei būna

PsYchotherapist