Ačiū už šiltus atsiliepimus (ko gero reikia ir man pradėti rašyti lietuviškai

)
Dienoraštį tyčia vedu kuo pilnesnį, kad niekas nebūtų pamiršta ir gal būt, informacija bus naudinga kam nors, gal ir pats perskaitysiu jį nuo pradžios iki galo, kai pabaigsiu šį ciklą, bus įdomu prisiminti eigą
Tinklelis taip, kas 4,5 - 5 cm, didelio tikslumo ten nėra, viską dariau iš akies nes turėjau galimybę pamatyti kokio dydžio langeliai yra optimaliausi, kai dar tinklelis tebebuvo padarytas iš žvejybinio valo.
Kas dėl tvarkos - iki pedantiškumo man dar labai toli, bet nekenčiu, kai kažkas trukdo, kabo, veliasi, užstoja ir t.t. Todėl visada stengiuosi daryti taip, kad vėliau netektų perdarinėti. Tik kad dažniausiai visvien tenka, nes visko numatyti neišeina

Po šito ciklo bus dėžės renovacija i versija 1.3 būtinai, nes vėl prisikaupė minčių.
Pamiršau paminėti, pradėjau ozonuoti vandenį prieš darydamas naują kompotą. Įdomus reikalas - po ozonavimo ketvirčiu sumažėja PPM (iš čiaupo bėga ~500 po ozonavimo ~370) bei pH (7,5/6,8). Matyt ozonas sukramto nemažai ištirpusių medžagų, kas nėra blogai. Trąšas aišku dedu tik kitą dieną po ozonavimo, prieš pat keičiant kompotą augalams. Įsigijau ozonatorių pagrinde maisto gamybai, bet ir mintis apie panaudojimą growinge tikrai nebuvo paskutinėje vietoje, juolab kad kiek skaičiau, ką tik ozonuotu vandeniu galima purkšti ir gydyti pelėsį, jei toks įsimestų. Patalpoje pas mane drėgna, 60-70%, pelėsis gyvena visai šalia (lauko sienoje), tad turiu nuojautą, kad su juo teks susidurti

. Bandysiu kovoti UV ir ozono pagalba, chemiją naudočiau paskutinėje vietoje.