Aš irgi ne visai saugiai siunčiausi, bankiniu pavedimu. Bet jeigu perki bitcoinais ir neregistruotu laišku, prigavus didesnės galimybės išsivartyt

Aš irgi ne visai saugiai siunčiausi, bankiniu pavedimu. Bet jeigu perki bitcoinais ir neregistruotu laišku, prigavus didesnės galimybės išsivartyt

Aš siunčiausi du kartus iš seedcity. Nors nepanašus ten į saugiausia puslapį xD forume žmonės dar iš lenkisko kažkokio siusdavosi atrodo drziolko.pl

as ir tos du kart is seedcityFelit rašė: ↑2017-11-19, 12:58Aš siunčiausi du kartus iš seedcity. Nors nepanašus ten į saugiausia puslapį xD forume žmonės dar iš lenkisko kažkokio siusdavosi atrodo drziolko.pl
Dar neblogai žmonės apie royal Queen seeds atsiliepia. Seniau iš lindaseeds siusdavosi visi bet ten lyg tai kokybė suprastėjo. Na ir aišku seedman yra, jeigu forumas reklamuoja neturėtų būt blogas

kas nerizikuoja tas negere sampano
 susiraska seed shopu, parasyk y email jiem , rask varijenta kur sleptu seklas y siuvenyrus , sumokesi brandiau ,bet tikimybe sumazinsi iki minimumo , kadangi mokesi bitcoint , isivartysi ,kad siuntei koke maikute su kanapes  lapu, o kam tu seklu pridejo nezinai, nu zodziu nenusiteik kad kibsi, kiek zinau is sio forumo ner kibusiu o visi siuntesi , nei vienos istorijos nera ce sem forume uz kibima su seklu siuntimu , as ir triohinau belekaip uzsisakiau laisva ranka, o paskui galvojau ar as durnas, ir vistek parejo y mano rankas, zodziu patart tik tek galiu
 susiraska seed shopu, parasyk y email jiem , rask varijenta kur sleptu seklas y siuvenyrus , sumokesi brandiau ,bet tikimybe sumazinsi iki minimumo , kadangi mokesi bitcoint , isivartysi ,kad siuntei koke maikute su kanapes  lapu, o kam tu seklu pridejo nezinai, nu zodziu nenusiteik kad kibsi, kiek zinau is sio forumo ner kibusiu o visi siuntesi , nei vienos istorijos nera ce sem forume uz kibima su seklu siuntimu , as ir triohinau belekaip uzsisakiau laisva ranka, o paskui galvojau ar as durnas, ir vistek parejo y mano rankas, zodziu patart tik tek galiu  

tai čia žodžiu 50 ant 50 ir nieko čia nepakeisi...
 tai čia žodžiu 50 ant 50 ir nieko čia nepakeisi... 
 Kartais galima labai neblogų rast. Tik kad dažniausiai nežinai ką ten pasodinęs turi.
 Kartais galima labai neblogų rast. Tik kad dažniausiai nežinai ką ten pasodinęs turi. pasidalinciau jei butu legalu
 pasidalinciau jei butu legalu  is lemon auto, is ak 49 auto, is sativos auto
 is lemon auto, is ak 49 auto, is sativos auto  nu zodziu buvo taip, kad hermius lankydavau ir ta pace diena gryzdavau y savo gardena kur normalios veisles augo , jauciu apdulkinau taip
 nu zodziu buvo taip, kad hermius lankydavau ir ta pace diena gryzdavau y savo gardena kur normalios veisles augo , jauciu apdulkinau taip 

hmmm , negi neturi draugo ar pazystamo kuris dobes kasa ar vapse nereiksminga gyvenima gyvena ,gere kiekviena diena, pasiulyk dvacku , ir atnes tau, kai pareis jem y pasto dezute

as visus varijentus buvau apgalvojes, bet nepasitikiu kitais zmonem tai rizika pasilikau sau, bet buvo varijentu kas butu tikrai pasirases ir tipo tyliu jei ka