kalbedamas apie gliukus turejau omenyje tarena..beje ir nuo grybu man zopa buvo...Narkomas rašė:kokius haliucogenus naudojai jai ne paslaptis. Kad kaifuodavai vienas? Pvz. man nuo grybu uzsimetus vienam kaifuoti yra lieva. NEs niekas taves nesupranta tavo bairiu ir t.t. Galvoja kad tu kazkoks durnius. O va kryse tai jau prikolai prasideda:) O stimuliatoriai yra didelis sudas!!!!
Marko rašė:As rukau kiekviena miela diena.Per sawaite su chebrite surukom apie 5 gramus dziaugsmo.Nuo pirm. iki ketvir. po ketvirtuka ar pusike ant triju surukom , o per sawaitgali kokius 2-3 gramus susprogdinam.
vyruk,siulau paskaityt ka pac parasheiDomux rašė:Puciu apie 7 metus. Pastaruosius 3-4 galima sakyti kiekviena diena. Kaip ten bebutu nematau, kad tai kenktu mano protinei veiklai. Na aisku trumpalaike atmintis... kartais buna, bet praeitais metais sugalvojau vel studijuoti - istojau 2 numeriu, si semestra vel gaunu stipke, t.y. egzus laikau kuo puikiausiai, darbe esu vertinamas kaip atsakingas ir kruopstus darbuotojas. Tiesa darbo metu nepuciu, bet kai reikia padirbt po darbo, tai visko buna![]()
Ir apskritai, cia forume ir apskritai gyvenime daug kas aiskina kaip, kiek kada ir t.t. yra teisinga pusti. Girdejau daug pasisakymu pries putima vienam. Kodel? Ar cia kaip baznycioj - kuo daugiau besimeldzianciu tuo stipresne malda? Nors aisq daug zmoniu nemegsta ir i kina eiti vieni ir valgyti vieni.
Na pvz. as kartais isvaziuoju vienas kelioms dienoms prie upes pamedituot ir pailset nuo civilizacijos. Dazniausiai ir nepuciu tuomet, bet jei ipusciau tai ar tai butu smerktina, kad puciu vienas?
o vat Rygoj shrumsu isvis niekas niekada praktiskai nevalge, cia visiems lsd kur kas labiau rulzGusto rašė:ai dar pasiguosiu : jau koki menesi negaliu rast shroomsuseubas kazkox..visur girdziu viena: neturiu,jie jau nebemadingi,baik tu cia jau seniena.. (tokiem noris padaryt skauda kurie taip negrazhei apie juos sneka
)..va..sux
Gusto rašė:generolas : ..?nesuprantu is kur tu cia tokiu dalyku prigraibstei,apie gyvenimo laimes kurima ir kopijavimus kazkokius,bet del to zmogelio tai jo,gal ir uzsipuoliau biski,bet as nerimtai..pasirode juokinga kad mintys greit keiciasi,bei klaidu nemazai ;] tiek va..
Gusto rašė:vyruk,siulau paskaityt ka pac parasheiDomux rašė:Puciu apie 7 metus. Pastaruosius 3-4 galima sakyti kiekviena diena. Kaip ten bebutu nematau, kad tai kenktu mano protinei veiklai. Na aisku trumpalaike atmintis... kartais buna, bet praeitais metais sugalvojau vel studijuoti - istojau 2 numeriu, si semestra vel gaunu stipke, t.y. egzus laikau kuo puikiausiai, darbe esu vertinamas kaip atsakingas ir kruopstus darbuotojas. Tiesa darbo metu nepuciu, bet kai reikia padirbt po darbo, tai visko buna![]()
Ir apskritai, cia forume ir apskritai gyvenime daug kas aiskina kaip, kiek kada ir t.t. yra teisinga pusti. Girdejau daug pasisakymu pries putima vienam. Kodel? Ar cia kaip baznycioj - kuo daugiau besimeldzianciu tuo stipresne malda? Nors aisq daug zmoniu nemegsta ir i kina eiti vieni ir valgyti vieni.
Na pvz. as kartais isvaziuoju vienas kelioms dienoms prie upes pamedituot ir pailset nuo civilizacijos. Dazniausiai ir nepuciu tuomet, bet jei ipusciau tai ar tai butu smerktina, kad puciu vienas?nznau kaip tau ten su univeru taip gerai,arba gal tu chia labai greit ir ant 2ros rashei,bet mintis sunkiai destai..;]
Vienas mano pazistamas ir po 1g tokiu tempu kardinaliai pakeite gyvenima po metu. Nenori pabandyt po 10g i diena?Exxxi rašė:Kaip jus isvis galite vertinti zmogaus galliumybes jo nepazinodami.Manau norint ka nors apie zmogu pasakyti reiketu ji bent jau pamatyti realiame gyvenime .Kaip jis elgesi ? Kaip bendrauja su zmonemis.O forumuose as turiu savo nuomone kad dauguma zmoniu dedasi tuo kuo is tikruju nera.
Exxxi rašė:Nes as tai pvz. parukiau as pusantru metu taip gerai vidutiniskai po du gramukus i diena ir per ta laika tik savaitele po viena diena sudejus pertrauka padariau.