DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD O kaip kitos rusys?
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD O kaip kitos rusys?  Ne taip gerai?
 Ne taip gerai? 
 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD O kaip kitos rusys?
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD O kaip kitos rusys?  Ne taip gerai?
 Ne taip gerai? 
 D
D

Po to dar buvom su draugais ir jei nusprendė kept blynus o aš kaldūnus, tai apgalvojom viską ir sumastėm pyrago receptą: eina pirmam sluoksnyje blynų tešla su vaisiais, tada kaldūnai išmirkyti gogelmogel'yje ( kiaušinis + cukrus išplaktas), ir tada ant kaldūnų vėl sluoksnį tešlos ir taip kelis kartus kol gausis pyragas. Aišku gavosi kažkoks blynas didelis su kaldūnais, o vaisiai tai buvo didelėm skiltelėm pjaustyti obuolaii, citrinos ir visokios uogienės lievos
 Po to dar buvom su draugais ir jei nusprendė kept blynus o aš kaldūnus, tai apgalvojom viską ir sumastėm pyrago receptą: eina pirmam sluoksnyje blynų tešla su vaisiais, tada kaldūnai išmirkyti gogelmogel'yje ( kiaušinis + cukrus išplaktas), ir tada ant kaldūnų vėl sluoksnį tešlos ir taip kelis kartus kol gausis pyragas. Aišku gavosi kažkoks blynas didelis su kaldūnais, o vaisiai tai buvo didelėm skiltelėm pjaustyti obuolaii, citrinos ir visokios uogienės lievos  Tik pradėjo kept tas blynas ir mes kažkodėl nusprendėm kad jis dega ir mėginom apverst. O jis žalias ir nesiverčia, tai verčiau verčiau per kelis kartus ir gavosi toks kukulis. Po to pamačiau kad nieko nebus tai galvoju maišysiu bekepdamas ir gausis toks apkeptas iš visur kaip bulvės keptos, bet žinoma niekas nesigavo ir teko išmest
 Tik pradėjo kept tas blynas ir mes kažkodėl nusprendėm kad jis dega ir mėginom apverst. O jis žalias ir nesiverčia, tai verčiau verčiau per kelis kartus ir gavosi toks kukulis. Po to pamačiau kad nieko nebus tai galvoju maišysiu bekepdamas ir gausis toks apkeptas iš visur kaip bulvės keptos, bet žinoma niekas nesigavo ir teko išmest  Aš dar mėginau valgyt bet atėmė draugai ir nupirko kebabų kažkaip sebūklingai. Atsimenu tik akd atsirado kebabas pas mane rankoj iš kažkur
 Aš dar mėginau valgyt bet atėmė draugai ir nupirko kebabų kažkaip sebūklingai. Atsimenu tik akd atsirado kebabas pas mane rankoj iš kažkur 
 nori patirt dar ir dar, nors nesupranti kame tas malonumas. Gaila, teko patirt tokį jausmą gal tik 3 kartus gyvenime, bet pamilau jį iš pirmo žvilgsnio
 nori patirt dar ir dar, nors nesupranti kame tas malonumas. Gaila, teko patirt tokį jausmą gal tik 3 kartus gyvenime, bet pamilau jį iš pirmo žvilgsnio 

Tiek prisižvengiau olando postą beskaitydamas, nes aš irgi būna tampu kulinarijos virtuozu
 Tiek prisižvengiau olando postą beskaitydamas, nes aš irgi būna tampu kulinarijos virtuozu  kartais būna visai nesigauna kažko pagaminti ir tenka išmesti, o kartais pavyksta pasigaminti taip, kad net nemeluodamas, nuoširdžiai sau tariu:" Čia pats nuostabiausias maistas, kokį tik esu gyvenime valgęs"
 kartais būna visai nesigauna kažko pagaminti ir tenka išmesti, o kartais pavyksta pasigaminti taip, kad net nemeluodamas, nuoširdžiai sau tariu:" Čia pats nuostabiausias maistas, kokį tik esu gyvenime valgęs"  Pastaruoju metu kai apsipučiu, tai tiesiog išėjęs iš namų vienas "blūdiju" - vaikštau, kur akys veda, beeidamas sugalvoju, kur užsukti, su kuom pamėginti susitikti, jeigu netoliese atsiduriu. Mėgstu gražiose vietose atsipalaiduoti su kasekėliu, gera muzikike ir dar neragauto alaus - ale degustatorium deduosi, kuris stebi visuomenės gyvenimą ir mąsto, ką galėtų padaryti, kad žmonėms gyvenimai taptų lengvesni
 Pastaruoju metu kai apsipučiu, tai tiesiog išėjęs iš namų vienas "blūdiju" - vaikštau, kur akys veda, beeidamas sugalvoju, kur užsukti, su kuom pamėginti susitikti, jeigu netoliese atsiduriu. Mėgstu gražiose vietose atsipalaiduoti su kasekėliu, gera muzikike ir dar neragauto alaus - ale degustatorium deduosi, kuris stebi visuomenės gyvenimą ir mąsto, ką galėtų padaryti, kad žmonėms gyvenimai taptų lengvesni  Grįžęs namo, užsirašau ir/ar nupiešiu savo apmąstymus, kuriuos ateityje paversiu realiais darbais
 Grįžęs namo, užsirašau ir/ar nupiešiu savo apmąstymus, kuriuos ateityje paversiu realiais darbais  Neslėpsiu, kad kartais pasijaučiu vienišas, bet ne vienas ir pasirodo, kad neturiu tikrų, stabilių draugų su kuriais galėčiau pasitikėti ir kartu kurti savo ateitį. Gana idealiai įsivaizduoju, ko aš noriu, o apsipūtęs galvoju kaip aš tai gausiu
 Neslėpsiu, kad kartais pasijaučiu vienišas, bet ne vienas ir pasirodo, kad neturiu tikrų, stabilių draugų su kuriais galėčiau pasitikėti ir kartu kurti savo ateitį. Gana idealiai įsivaizduoju, ko aš noriu, o apsipūtęs galvoju kaip aš tai gausiu  Neatrodo, kad gyvenimas labai greitai eitų, tai ir neskubu. Neskubėti padeda MJ
 Neatrodo, kad gyvenimas labai greitai eitų, tai ir neskubu. Neskubėti padeda MJ 
 kadangi gryžes namo neradau elektros . iškart iš savo palapinės ištraukiau savo eglutes vienas mano draugas mane erzino jog mano eglutės turi kiaušiuku ,tuo metu juokėmės , po keliu minučiu tas pats asmuo bandė ijungti kompiuteri bet jam sekės nekaip
  kadangi gryžes namo neradau elektros . iškart iš savo palapinės ištraukiau savo eglutes vienas mano draugas mane erzino jog mano eglutės turi kiaušiuku ,tuo metu juokėmės , po keliu minučiu tas pats asmuo bandė ijungti kompiuteri bet jam sekės nekaip  , nes veliau teigė jog če ne laptopas  . Vėliau nusprendėme pakapoti malku tai prieš darba nusprendėme parukyti likisi
, nes veliau teigė jog če ne laptopas  . Vėliau nusprendėme pakapoti malku tai prieš darba nusprendėme parukyti likisi   ir berukydami paputėme dūmu ožkoms (ožkos mėgsta parukyti kartu, tik pamačiusios cigarete ar kaseka ateina prie tvoros ir uostinėja
  ir berukydami paputėme dūmu ožkoms (ožkos mėgsta parukyti kartu, tik pamačiusios cigarete ar kaseka ateina prie tvoros ir uostinėja   ) kadangi musu veikla kuri laika buvo sukoncentruota ne i malku kapojima o i stebėjima ožku ką jos veikia
 ) kadangi musu veikla kuri laika buvo sukoncentruota ne i malku kapojima o i stebėjima ožku ką jos veikia   . Antrasis draugas vienos ožkos snukyja ižvelgė šypsena
 . Antrasis draugas vienos ožkos snukyja ižvelgė šypsena   .Pamate jog gyvuliai staunina nuvijome juos į tvarta ir ejome kapoti malku. Malku kapojimas sekėsi gana neblogai kadangi šypsenos iki ausu tai patsprocesas vyko lėtai .Veliau ėjome semti vandens iš šulinio . Aišku ši procedura sekėsi nekaip ,nes kibiras nuo kablio nukrito ir ji teko žvejoti
 .Pamate jog gyvuliai staunina nuvijome juos į tvarta ir ejome kapoti malku. Malku kapojimas sekėsi gana neblogai kadangi šypsenos iki ausu tai patsprocesas vyko lėtai .Veliau ėjome semti vandens iš šulinio . Aišku ši procedura sekėsi nekaip ,nes kibiras nuo kablio nukrito ir ji teko žvejoti  .Bet sužvejoti nepavyko kadangi antrasis draugas padarė kabli nuo kurio kibiras ikrito atgal ir galiausiai paskendo
 .Bet sužvejoti nepavyko kadangi antrasis draugas padarė kabli nuo kurio kibiras ikrito atgal ir galiausiai paskendo   .
 . As irgi megstu gyvulius aprukyti. Dabar tevas pasineses ant triusiu auginimo. Tai jie labai juokingi. Ateini su kasiaku iskart pradeda kist snukius ir uostineti. Ir poveikis jiem greit pareina, pradeda gliucinti lakstyt pirmyn atgal, sokinet, o paskui nesustoja est ir gert
 As irgi megstu gyvulius aprukyti. Dabar tevas pasineses ant triusiu auginimo. Tai jie labai juokingi. Ateini su kasiaku iskart pradeda kist snukius ir uostineti. Ir poveikis jiem greit pareina, pradeda gliucinti lakstyt pirmyn atgal, sokinet, o paskui nesustoja est ir gert 
 ) .O šeip niekomet gyvunu per prievarta neaprukau jai prieina tai papučiu duma kita bet neperdauk ,nes gaidžius vakare aprukius neimanoma ,tikriausiai jiems rytas ateina
 ) .O šeip niekomet gyvunu per prievarta neaprukau jai prieina tai papučiu duma kita bet neperdauk ,nes gaidžius vakare aprukius neimanoma ,tikriausiai jiems rytas ateina 
 , o jei lauke, tai skraidau, nesuprantu ar as miegu ar ne, nes krc zaidimo grafika styro
, o jei lauke, tai skraidau, nesuprantu ar as miegu ar ne, nes krc zaidimo grafika styro  DDDD kaip koks blet half life 2
DDDD kaip koks blet half life 2  D
D . Jei ne šuo (ir GPSas) turbūt būčiau likęs gyventi miške
. Jei ne šuo (ir GPSas) turbūt būčiau likęs gyventi miške 

Poto pasidalinčiau ir savo saviraiška
 Poto pasidalinčiau ir savo saviraiška 
 Kol kas nelabai turiu ką rodyti, kai turėsiu, būtinai kur nors papostinsiu internetuose.
 Kol kas nelabai turiu ką rodyti, kai turėsiu, būtinai kur nors papostinsiu internetuose.![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif) 
  ![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)