Tai daryk taip, lyg paprasčiausiai persodintum. Ištrauk augalą(us) iš žemių, duobę praplatink, primesk tų "gerų" žemių ir savo augalą(us), nupurtęs nuo šaknų senas žemes, dėk atgal.lazys rašė:Duobei auga augalas ir noriu jam duoti daugiau vietos saknim pridedamas zemiu, zadu iskasti 30~cm spinduliu aplink stieba i isorine puse ir iskastam rate pripilti geros zemes. Zinau, kad yra galimybe pazeisti saknis, todel noriu suzinoti ar nuo silpnesnio saknu pazeidimo augalas sunegaluos?
Elementarūs klausimai - atsakymai. (II dalis)
It's just a sweet sweet herb... 

As cia gal biski ne i tema bet... Man idomu kiek vidutiniskai butu galima nuimti nuo vieno augaliuko derliaus
nes idomu ar apsimoka pvz tik 2 auginti ir likusias 3 seklas pasitaupyti
. Ir dar kadangi man sunku su matematika gal kas galetu pasakyti kiek daug maz man atsieitu 250w arba 400w lempa per menesi 

Kiba kanapės nematęs? :) Rudos, juodos jau subręsta. Grūdai šitie nedžiovinami. Juose daug labai maistingų ir vertingų aliejų. Ir nebyra jos. Žiedų dervos viską su žiedais, sėklom, lapais suklijuoja.ganjaFAMA rašė:O jos pradeda byrėti pačios ar reikia lupinėti ? Dar dėl to rudumo. Jos jau augale bus rudos ar tik džiūnant pradės ruduoti ? Ir kokiam cikle maždaug jos jau būna subrendusios, kai jau laikas imti derlių rūkymui ar dar vėliau ?
BOB - Bombs Over Bagdad!
Nuo nieko iki kelių kilogramų. Priklausomai nuo veislės, auginimo sąlygų ir ūkininko susikalbėjimo su augalais bei patirties.Zibalas rašė:As čia gal biski ne i tema bet... Man idomu kiek vidutiniskai butu galima nuimti nuo vieno augaliuko derliaus :) nes idomu ar apsimoka pvz tik 2 auginti ir likusias 3 seklas pasitaupyti :). Ir dar kadangi man sunku su matematika gal kas galetu pasakyti kiek daug maz man atsieitu 250w arba 400w lempa per menesi :)
BOB - Bombs Over Bagdad!
Kvailas klausimas. Nieks statistikos neveda. O tai įtakojančiu faktorių yra labai daug ir įvairių. Koks klausimas, toks ir atsakymas. Jeigu nusakysi konkrečias augimo sąlygas, galbūt kas ir atsakys. Pramoniniai augintojai čia nesireiškia. O entuziastai, tai vieni mokos ir pastoviai daro klaidas, o kiti eksperimentuoja ir vis kitokį rezultatą gauna.
BOB - Bombs Over Bagdad!
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
Žodžiu, yra tokia problema. Po augaliuko vazonu užsiveisė skurzdėlynas. Vazoną galėčiau perkelti, tačiau problema, kad pačiam vazone yra dachrena skurzdelių, o kur vazono skylės apačioje, matyti, kad pilna kiaušinėlių pridėta. Žodžiu, skurzdelynas vazone. Ką daryti? Ar skurzdelės gali pakenkti augalėliui? 

Rusiškam forume skaičiau, kad rudos skruzdės blogis , juodos - gėris. 100 proc. nežinauKGBkid rašė:Žodžiu, yra tokia problema. Po augaliuko vazonu užsiveisė skurzdėlynas. Vazoną galėčiau perkelti, tačiau problema, kad pačiam vazone yra dachrena skurzdelių, o kur vazono skylės apačioje, matyti, kad pilna kiaušinėlių pridėta. Žodžiu, skurzdelynas vazone. Ką daryti? Ar skurzdelės gali pakenkti augalėliui?

Ten juodosios. Na, žiūrėsim kaip čia buscoba rašė:Rusiškam forume skaičiau, kad rudos skruzdės blogis , juodos - gėris. 100 proc. nežinauKGBkid rašė:Žodžiu, yra tokia problema. Po augaliuko vazonu užsiveisė skurzdėlynas. Vazoną galėčiau perkelti, tačiau problema, kad pačiam vazone yra dachrena skurzdelių, o kur vazono skylės apačioje, matyti, kad pilna kiaušinėlių pridėta. Žodžiu, skurzdelynas vazone. Ką daryti? Ar skurzdelės gali pakenkti augalėliui?![]()
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Mano augaliukams jau 10 d., bet nesuprantu, kažkaip keistai jie auga.
Išdygo, ir žiauriai pradėjo tysti, tai čia dėl apšvietimo stokos. Žodžiu, augalų ūgis maždaug 7cm, o dar tik pirmas lapelių aukštas. Kažkaip manau, kad per 10 d. turėjo daugiau išsilapoti.
Ar gali būti problema, kad augaliukams per mažai vietos vazonėliuose? Nes jie maži, skirti daigams.

Ar gali būti problema, kad augaliukams per mažai vietos vazonėliuose? Nes jie maži, skirti daigams.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
o kokiom salygom augini? ant palangas, ar po lempom?KGBkid rašė:Mano augaliukams jau 10 d., bet nesuprantu, kažkaip keistai jie auga.Išdygo, ir žiauriai pradėjo tysti, tai čia dėl apšvietimo stokos. Žodžiu, augalų ūgis maždaug 7cm, o dar tik pirmas lapelių aukštas. Kažkaip manau, kad per 10 d. turėjo daugiau išsilapoti.
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2577 Atsakymai
- 1029122 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas grandboy
-