Chemija (chimkė)
Re: Chemija (chimkė)
Esmė ta, kad nėra tiksliai nustatyta, kad kartumas buvo sukeltas būtent suvalgytos dalelės, tuo labiau po poros minučių, būtų amfa ar dar koks šūdas, iškarto būtų skonis, o ne po poros minučių, dėl to taip spėju pagalvok pats
Nezinau ka saviskiui barygai padaryciau tokiu dalyku ganjoje rades...
Tuoj isvis priraus pomidoru lapu ir pardavines chemija apipurske.
Tuoj isvis priraus pomidoru lapu ir pardavines chemija apipurske.
Gali būt bet koks šūdas nuo įvairiausių sulfatų ir druskų iki skalbimo miltelių ar muilo ir iki sintetinių narkotikų... Nepamačius niekas nepasakys, nes pagal aprašymą tokių junginių gali būti šimtai begalybių.donkez rašė:Vat vakar pirkau is naujo dilerio, siaip jis tik stambiom partijom pardavineja, pardave pora gramu pabandyt, as aisku nieko nelaukes grizes ir uzsisukau viena . Is pradziu lyg ir nieko, visai skanus dumas, sedziu, kaifuoju, bet kiek laiko pasedejus pradejo saltis kresti, bet čia ne baisiausia. Prasidejo kazkokios baimes, paranoja, pradejo atrodyt kad visi pries mane susimoke ir pan.
Nu nieko, aisku po valandzikes praejo, vakare suguzejo chebra, pradejau sukti, ziuriu maiselyje kazkas kaip stiklas ar druska, toks tipo skaidrus plonutis pagaliukas kokia 7 mm ilgio. perlauziau pusiau, taip lengvai suluzo, ne plastmase ir ne vaskas(girdejau kad deda vasko del svorio). Ka galvoju, reik paragaut kas per brudas. Puse sau ant liezuvio galo, kita puse tokiam ekspertui atidaviau. Is karto istirpo, o po kokiu 2min. toks ikirus kartumas ant liezuvio galo atsirado. Kitokiu narkotiku nelabai vartojes tai gal kas pasakytu kas ten galejo buti. 'ekspertas' sako kad skonis kaip tu trupiniuku kur kai naujus batus perki buna maiselis imestas(nezinau kokiu reikalu jis juos ragavo...) Yra nuomoniu?
Pasiemi lazdą, nueini pas tą barygą, trenki per galvą. Paguldai ant žemės ir sakai "Arba pasakai kokį šūdą ikišai, arba sukišiu šitą baslį tau į šikną, kad per gerklę išlystu". Na šitaip daugiau šansu sužinot kas ten buvo, negu šitam forume klausinėt..
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Hipiukas, po toki patarimo, tai gali būti paskutinis žmogaus postas
Nedaryk kaip Hipiukas pasakė, geriau paklausk ir jeigu nepasakys nueik ;D
Nedaryk kaip Hipiukas pasakė, geriau paklausk ir jeigu nepasakys nueik ;D
Nu as esu girdejes kad net su stiklo dulkem buna maiso pycha.
I'm a junglistic man.
Rytę atsikėlęs nuo tokių dūmų apsipiltum kraujais.Netikiu, kad ten buvo stiklas, jis niekaip ištirpt iškart negalėtų, net ir koks smulkus būtų.jahmate rašė:Nu as esu girdejes kad net su stiklo dulkem buna maiso pycha.
Aš būtent apie aną atvejį šnekėjau, kad kanapė būna "pagardinta" stiklu ir pats žinau. Ir ten buvo ne kokios dulkės, o gabaliukas kuris turėjo skonį ir ištirpo.Jefridas rašė:Manvydai special for you:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/engl ... 319541.stm
http://www.sehd.scot.nhs.uk/publication ... nnabis.pdf
Gal ir ne po poros minuciu, gal greiciau, ir toks jausmas kad net nutirpo liezuvio galiukas lygiai toj vietoj kur ta trupiniuka dejau.Gali but kad netycia amfos papuole tarp tos zoles, nes jis ten ir sito gero turi, bet jinai nesiruko ne? specialiai gal nededa niekas? Reiks vakare vel uzrukyti jei vel pulsiu ant izmenu tai nu ja nachui tokia zole ir ta nauja baryga....Manvydas rašė:O stiklas skonį turį? Gal šiaip ko įsimaišė, kokio crystal metho netyčia ar amfos.Nes amfa karti.Ir ar iš vis stiklas gali ištirpt, kad ir koks gabaliukas?Gi stiklas paprastai netirpsta.Manau gal netyčia įsimaišė amfos, ar metho ar kažkokio cheminio narkotiko.Tikrai ne stiklas.Jefridas rašė:Stiklas greičiausiai. Kartumas tai amfa\ratai bet nemanau, kad maišytu. Lieku prie stiklo nes greičiausiai juo "pagardina"
Siūlau nesigadinti sveikatos tokiais rūkalais.. užjaučiu.
a friend with weed is a friend indeed!
Rukosi.
Nežinau ar rūkos ar ne methas rūkos, amfa turbūt irgi.Matyt nespecialiai nes tikslo nėra, kartumas gali būt nuo amfos, nes kažkada kai uosčiau tai būdavo net ant liežuvio spuogiukai nuo deginimo iškodavo.Bet paranoja?Hmm, nežinau nežinau.Gal būtent ta rūšis tau sukelia paranoja, jeigu kitiem nieko tik tau vienam, reiškia čia kažkas su tavim. Pabandyk atsipalaiduot, gal kompanija ne ta?Nuo jos irgi priklauso jausmas, nuotaika gal bloga ir pan.Psichologija gal ne kokia tavo, kažkoks įvykis dėl kurio jautiesi nesaugiai, aplinka ir t.t.donkez rašė:Gal ir ne po poros minuciu, gal greiciau, ir toks jausmas kad net nutirpo liezuvio galiukas lygiai toj vietoj kur ta trupiniuka dejau.Gali but kad netycia amfos papuole tarp tos zoles, nes jis ten ir sito gero turi, bet jinai nesiruko ne? specialiai gal nededa niekas? Reiks vakare vel uzrukyti jei vel pulsiu ant izmenu tai nu ja nachui tokia zole ir ta nauja baryga....Manvydas rašė:O stiklas skonį turį? Gal šiaip ko įsimaišė, kokio crystal metho netyčia ar amfos.Nes amfa karti.Ir ar iš vis stiklas gali ištirpt, kad ir koks gabaliukas?Gi stiklas paprastai netirpsta.Manau gal netyčia įsimaišė amfos, ar metho ar kažkokio cheminio narkotiko.Tikrai ne stiklas.Jefridas rašė:Stiklas greičiausiai. Kartumas tai amfa\ratai bet nemanau, kad maišytu. Lieku prie stiklo nes greičiausiai juo "pagardina"
Siūlau nesigadinti sveikatos tokiais rūkalais.. užjaučiu.
Plačiau:
http://lt.wikipedia.org/wiki/Paranoja
Na man vienas ciuvas pasakojo kad mazdaug paruke tokios su stiklo dulkem tai sake krauju atsikosejo ir poto su velniais ir dar su kuo tik nesnekejo...Manvydas rašė:Rytę atsikėlęs nuo tokių dūmų apsipiltum kraujais.Netikiu, kad ten buvo stiklas, jis niekaip ištirpt iškart negalėtų, net ir koks smulkus būtų.jahmate rašė:Nu as esu girdejes kad net su stiklo dulkem buna maiso pycha.
I'm a junglistic man.
Įdomu kodėl jis su velniais šnekėjo?Tipo stiklo dulkės pradrasko gleivinę ir pan., padaro mirko žaizdeles ir geriau pasisavinamas THC?Todėl jam bele kas darės?Ar kaip čia suprast? Kažkaip nelogiška, kad nuo stiklo jam belekas pasidarė.jahmate rašė:Na man vienas ciuvas pasakojo kad mazdaug paruke tokios su stiklo dulkem tai sake krauju atsikosejo ir poto su velniais ir dar su kuo tik nesnekejo...Manvydas rašė:Rytę atsikėlęs nuo tokių dūmų apsipiltum kraujais.Netikiu, kad ten buvo stiklas, jis niekaip ištirpt iškart negalėtų, net ir koks smulkus būtų.jahmate rašė:Nu as esu girdejes kad net su stiklo dulkem buna maiso pycha.
Tai jau jeigu su stiklo dulkem buvo, tai ir kitokio brudo buvo, kad tik labiau uzveztu, tai ir uzveze matyt
Nu gal ciuvas tiesiog prisistume. Bet kad krauju atsikosejo tai cia jau rimta sakyciau...
I'm a junglistic man.
Čia gan rimta ir svarbiausiai, kad to stiklo dulkių beveik neįmanoma pamatyt.Na blizga, bet ir ganjos kristalai blizga.Čia didelis pavojus.Į plaučius patenka ir tai gali sukelt didelių bėdų.jahmate rašė:Nu gal ciuvas tiesiog prisistume. Bet kad krauju atsikosejo tai čia jau rimta sakyciau...
Kam tai aiškinti, jeigu tai ir taip savaime suprantama?:)
No offence Manvydai.
No offence Manvydai.
bus greiciausiai amfos trupinys buves, gal ir netycia papuole, gal ir tycia, dabar nuejes susisukti varciau, ziurinejau, dar 4 nedideles galvutes like, bet nieko ant ju nesimato daugiau, tik viena kazkodel rudesne uz kitas, visu kitu tokia zalsva spalva, o viena ruda kazkodel, ryskiai kazkur bus mirkyta.
As dar pirkdamas jo paklausiau, sakau nemirkai kokiam acetone ar kur tu jos? O jis man sako niekas cia nemirko tuose acetonuose, buna tik kad heroj mirko, tipo reik atsargiai su ta,jinai buna parudavus, bet jis tai jau tipo nieko nedaro.
Su pagaliu tai as pas ji irgi nenueisiu, ten rimta saika, paciam pagali i sikna gali sukisti, teks pas sena baryga gristi, brangiau, bet nors zinosiu ka rukau. Sutaupiau vadinasi
As dar pirkdamas jo paklausiau, sakau nemirkai kokiam acetone ar kur tu jos? O jis man sako niekas cia nemirko tuose acetonuose, buna tik kad heroj mirko, tipo reik atsargiai su ta,jinai buna parudavus, bet jis tai jau tipo nieko nedaro.
Su pagaliu tai as pas ji irgi nenueisiu, ten rimta saika, paciam pagali i sikna gali sukisti, teks pas sena baryga gristi, brangiau, bet nors zinosiu ka rukau. Sutaupiau vadinasi
a friend with weed is a friend indeed!
Tai man isvis pasakojo chebra pirko pust ir baryga pats pasake sako: zinokit cia mirkyta. As tai buciau naxui siuntes. Jie pirko bet sake nieko isskirtinio nepajuto
I'm a junglistic man.
kad viena rudesne siska tai ji jau mirkyta nesamone cia
vaikai nenarkokit vartotiku.