Nuotrauka Nuotrauka

Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.

Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Rašyti atsakymą
mazhas
Naujokas
Reputacija: 0

Re: Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.

Standartinė mazhas »

Smile rašė:Sveiki, turiu tokia bėda nežinau rimta ar ne, bet pradėjo lapai grublėtis. Kas gali jiems būti?
[ nuotrauka ]
gal jiems nepatinka zheme kurioj augini, nes ish foto galima sprest kad augini pievoj kazkokioj :) beja ar taves ten niekas neuzhpuole kad lapai keuri? :D
reekys
Naujokas

Standartinė reekys »

Auginu Haze1 ir dar kelis augaliukus, tai Haze1 gana rimtai perauges visus kitus, vazonai 10ltr. jei tik nepalaistau kasdiena tai po dienos nuleidzia lapus ir suglemba. Augalas jau 21d žydejime, trasos Szultz blomplus, sviesa HPS400, temperatura ~27-30'C, dregme ~47-55.
Gal problema kad per mazi vazonai ? augalo ugis 60-70cm. Kaip išspresti šita problemą ? nes kartai neturiu galimybes kasdien aplankyti.
Kanapė išgelbės pasaulį !!
Boomnock
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Boomnock »

reekys rašė:jei tik nepalaistau kasdiena tai po dienos nuleidzia lapus ir suglemba.
Addictive to water :D
, bet tai tik mano nuomonė.
Boomnock
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Boomnock »

reekys rašė:jei tik nepalaistau kasdiena tai po dienos nuleidzia lapus ir suglemba.
Addictive to water :D Narkomanė kanapė :D
, bet tai tik mano nuomonė.
FisH3r
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė FisH3r »

Sveiki ir vėl aš su savo naujoko problemomis jus trūgdau. Taigi pora klausymų:
1. Man aktualiausias klausimas : Auginu kalnalape ant palangės ,todėl ji labai išsistiebus į viršų jai padės tai LowRyder 2, jos dabar ūgis 16Cm, lapeliu daug ,bet labai smulkučiai didžiausias ,ilgis 4.5cm ,plotis 7,5cm ir tai visi lapeliai tiktais nuo 7cm nuo žemės. Ir visa tai mane gazdina, vegetuoja mėnesį, sakyčiau labai nedidelis mano augaliukas, o jau vakar parodė lytį, o kaip suprantu jau po lyties parodymo reikia trešti žydėjimui skirtomis trąšomis ,kiek maždaug liko laiko iki žydėjimo pabaigos? =( Nes palei dabartinį augaliuką net neįsivaizduoju kur pora gramų stuff'o tilptu :D
2. Problema poros lapeliu nelabai ryškiai pradėjo galiukai raitytis, kokios medžiagos trūkumas? Ozoto ar fosforo? :V:
mazhas
Naujokas

Standartinė mazhas »

FisH3r rašė:Sveiki ir vėl aš su savo naujoko problemomis jus trūgdau. Taigi pora klausymų:
1. Man aktualiausias klausimas : Auginu kalnalape ant palangės ,todėl ji labai išsistiebus į viršų jai padės tai LowRyder 2, jos dabar ūgis 16Cm, lapeliu daug ,bet labai smulkučiai didžiausias ,ilgis 4.5cm ,plotis 7,5cm ir tai visi lapeliai tiktais nuo 7cm nuo žemės. Ir visa tai mane gazdina, vegetuoja mėnesį, sakyčiau labai nedidelis mano augaliukas, o jau vakar parodė lytį, o kaip suprantu jau po lyties parodymo reikia trešti žydėjimui skirtomis trąšomis ,kiek maždaug liko laiko iki žydėjimo pabaigos? =( Nes palei dabartinį augaliuką net neįsivaizduoju kur pora gramų stuff'o tilptu :D
2. Problema poros lapeliu nelabai ryškiai pradėjo galiukai raitytis, kokios medžiagos trūkumas? Ozoto ar fosforo? :V:

tu augini ant palanges, tai tu ir nenorek kad per savaite tau 10 cm paaugtu jis. o ar ish tiesu jis lyti parode??? gal tiesiog tambubambliuose stiebeliai tokie ishaugo ir tiek? treshti manau irgi neskubek, o lapukai raitosi gal del temperatuos pokycju? o apie zydejima tai pasiskaityk apie savo veisle , nemanau jog tai sunku..
FisH3r
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė FisH3r »

Tikrai parodė tarp ketvirto ir penkto aukštų lenda balti balti siūleliai :)
kojak
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 1

Standartinė kojak »

Problema - augalui jau apie mėnesį, o jis atrodo va taip: [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
Manau jam jau kapiec, bet vis dar neišmetu, gal prasimuš kažkada ir pradės augt.
haze around me...
putejas
Guru
Guru
Reputacija: 17
Susisiekti:

Standartinė putejas »

kojak, žemė kartais augalui ne per rūgšti? mano kušas buvo nustojęs augt dėl to, ant galo jam netyčia buvo nukirptas kotas :D
kojak
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė kojak »

Nea. Specialiai nuploviau šaknis vieną kartą ir keičiau žemes. Šaknų labai mažai buvo - toks kuokšlekis mažas ir labai tankus. Krč, nenormalios šaknys. Ir dygo labai sunkiai šitas augalas. Reiks gal nešt jį laukan, kur į žemę įkišt ir tegu daro jis ką nori ten |.|)
haze around me...
putejas
Guru
Guru
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Persodink tu jį į didesnį vazoniuką, patręšk, į lauką tavo vietoje neneščiau nes nemanau, kad augalas pats susitvarkys. Aš irgi dariau kaip tu dabar planuoji - palikt outdoore ir žiūrėt kas bus, ale nieko nebuvo, teko neštis atgal ir gaivinti :D Kas įdomiausia, jog manau, jog augaliuks po truputuką atsigaudinėja, nors labai lėtai. Ką aš žinau ką patart...nepasiduok, neleisk jam numirti :D
[ nuotrauka ]
Dar galvoju, o nėra trąšų, kurios skatintų šaknų vystymąsi? Jei žaliuko šaknys menkos, tuomet tos trąšos galėtų gal būt pagelbėti.
putejas
Guru
Guru
Susisiekti:

Standartinė putejas »

putejas rašė:Persodink tu jį į didesnį vazoniuką, patręšk, į lauką tavo vietoje neneščiau nes nemanau, kad augalas pats susitvarkys. Aš irgi dariau kaip tu dabar planuoji - palikt outdoore ir žiūrėt kas bus, ale nieko nebuvo, teko neštis atgal ir gaivinti :D Kas įdomiausia, jog manau, jog augaliuks po truputuką atsigaudinėja, nors labai lėtai.
[ nuotrauka ]
Dar galvoju, o nėra trąšų, kurios skatintų šaknų vystymąsi? Jei žaliuko šaknys menkos, tuomet tos trąšos galėtų gal būt pagelbėti.
equador
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė equador »

padekit kazkas atsitiko mano LLR :( kas jai yra?http://yfrog.com/b9lapukasj
equador
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė equador »

padekit kazkas atsitiko mano LLR :( kas jai yra?[ nuotrauka ]
equador
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė equador »

padekit kazkas atsitiko mano LLR :( kas jai yra?http://yfrog.com/b9lapukasj
mazhas
Naujokas

Standartinė mazhas »

nepertresiai?
kojak
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė kojak »

putejas rašė:Dar galvoju, o nėra trąšų, kurios skatintų šaknų vystymąsi? Jei žaliuko šaknys menkos, tuomet tos trąšos galėtų gal būt pagelbėti.
kai išploviau šaknis , tai truputi jas pamirkiau į tuos schultz šaknijimosi miltelius ir tik tada įsodinau į žemę, bet rezultatas nulinis.. O jei kalbant apie trąšas, tai fosforas padeda augt šaknims.
haze around me...
putejas
Guru
Guru
Susisiekti:

Standartinė putejas »

o gal ne šaknis mirkyt reikėjo trąšose, o trąšas tiesiog įmaišyt į žemes?
kojak
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė kojak »

Ten ne trąšos gi. Jei į trąšas būčiau pamirkęs tai jau seniai augalas būtų užsivertęs :D O į tuos miltelius pamirkymas, manau, yra efektyvesnis nei miltelių maišymas į žemes, nes šaknijimosi hormonai iškarto prie šaknų yra, o ne kažkur žemėse.
haze around me...
equador
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė equador »

mazhas rašė:nepertresiai?
nu kad lb mazai tresiu, o ne gali but kad nuo karscio cia jai tjp? nes pries isnesdamas lauk as jas siltnami laikiau kur labai karsta nu ten daigynas nera langu, tj negali but nuo to? dar sian aplankiau kitus savo augalus jiems lygiai tas pats tik dar jie tokie gelsvi truputi ir lapai tokie lygtais kaip guminai ir tokie lyg paglamzyti :( tj ka dabar daryti, kaip istaisyti viska? :|? http://yfrog.com/jplapukas3j
http://yfrog.com/jclapukas2j kas galit padekit :(
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas