Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Įstatymuose rašoma "tas kas neteisėtai augino", tai va, reiks dabar stengtis išsiaiškinti kaip augint teisėtai, nes suprantu jei draustų visai augint tai ir sakytų, kad "tas kas augino", kam tas žodis "neteisėtai" nesuprantu. Vien žo kas buvo tas pražuvo:))
Jo stenkis sekmes tau didziausios barzas tai jo viska jie taiko is eiles ko netingi aisku ne viskas prilimpa putejui tai gerai viskas baigesi nei taike nei itaike
Gali but, kad paskaito foruma, vis delto Lietuvoj tokiu nera daug Galejo nepatikt kad kvietei forumo dalyvius buti procese, tai ir atkele i 24. Buciau atsargesnis del viesu pareiskimu apie strategija, bet turbut jau saukstai po pietu. Sekmes
Reikia is karto del neteisetu pareigunu veiksmu ar klaidu kreiptis su advokatu i teisma dabar jau faktas konstatuotas kaip ir irodymai, yra labai sunku ka nors po fakto nugincyt ar irodyti nors megink tik tiek zinau kad teismu praktikoj lb sunku ypac jei medziagos neturi sakykim nufilmuotos ar irasytos ir tt
eexe, viską atgavau ir dar pasirodo nenumarino mano tų kavamedžių kaip policemenas išgasdino iš pradžių:), barzai, toli važiuot bet jei daba kur čia naršai parašyk man pm, norėčiau su pačiu susitikti:) Beje, aš kiek suprantu tai teismas pirmiau paskyrė tau datą nei mes sumislyjom piketą, taigi manau neverta manyt, kad teismas datą parinko specialiai.
pūtėjas rašė:eexe, viską atgavau ir dar pasirodo nenumarino mano tų kavamedžių kaip policemenas išgasdino iš pradžių:), barzai, toli važiuot bet jei daba kur čia naršai parašyk man pm, norėčiau su pačiu susitikti:) Beje, aš kiek suprantu tai teismas pirmiau paskyrė tau datą nei mes sumislyjom piketą, taigi manau neverta manyt, kad teismas datą parinko specialiai.
Tai labai šauniai pasielgė, respektas jiems O baudos tikrai buvo neįmanoma išvengti, visgi kol kas dar nėra legalu auginti, ir kol tai nebus pakeista teks jas mokėti.
beržas rašė:Gimtoji ne gimtoji - neesme{*} barzai.
{*} Ką rašom prieš kreipinį? Teisingai - kablelį.
Žodis "esmė" taip pat turėtų būti su "ė", ne "e" gale, bet tai greičiausiai tiesiog spausdinimo klaida, ar ne? Kam gi jų nepasitaiko?..