Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Cikis rašė: ↑2020-01-12, 10:15
Pagal usus dar menesis gal pagal dydi kaikurie atrodo kaip tik 3 savaites zydejimo. Priklauso nuo rusies bet minimum menesis kaip ir.
Berods ant vandens auga? Papasakok placiau it cia kieno ideja jas trukdyti miego metu?
Na jo žydėjime 4 savaites, augaliukai orient auto,laistau su biobiz kas 3 dienas,auga palepeje tente,tai sukelia problemu kai miega vidui buna 5laipsniai tik o kaip persijungia i augima prisildo po poros h iki 28,augaliukai nedideli,šeip to nesitikejau,foto darydamas trumpam išjungiau lempas, bėja kur augo afganke spejau nuimti sauso gavosi 180g
Man ir į išsigimimą panašu. Norėjau klaust ar tik ne prie pat lempos buvo šitas žiedas, bet tikriausiai ne, nes ne viršūnė čia, kotas per storas Keista tik dėl padžiuvusių lapų, nuotrauka neryški, tai man į pelėsiuką net užneša. Na, bet, o, tačiau jei tu apskritai klausi apie žiedo sandarą, tai jo keistokas, bet genetika, tikriausiai.
"Žmogus negyvena nei dabartyje, nei ateityje. Jis gyvena taip, tarsi niekada nemirtų. Ir galiausiai numiršta taip, tarsi nebūtų gyvenęs." - Dalai Lama
Tiesa, atrodo normaliai, kaip ir mergaite, bet neprisirpus o jau nukarpyta. Arbe labai maza koncentracija, tokia gauni dazniausia is gatves . originaliojoje kanapeje THC gal 2-3% kai dabar buna 20-30% ka daro selekcija
Maniskei dar menesis zydeti like, va kaip atrodo
Neskubek su pjovimu,jei neisitikines ar tai tikrai kirmelaites,nes lapai atlieka daug funkciju,apie tai nesiplesiu,panasu i ph ar kalcio beda nesu tikrias,matau ir koteliai raudoni genai/fosforas trukumas
kazkas per skype mano tikru vardu,kur pase parasyta, prisijunge,na seip as menuleigis, ir klause ka as zinau apie legalus.net X( ar jum nebuvo tokiu...