Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
Re: Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
Na va gerai kad yra kolegu dabar is 80% turim visa 100% dabar jau spresk pats ka daryt!
O daryti, tai nieko daug nereikia, tik iskirpti sita ir kitus potencialius pelesio zidinius ,)
Yra kaip yra, o turim ka turim ..
-
- Naujokas
- Reputacija: 0

Sveiki, prašau pagalbos!
Neapsisprendžiu, ko trūksta. P, K, gal Cal, o gal net pH?
Sveiks!flandersas2 rašė: ↑2021-07-14, 18:20
Sveiki, prašau pagalbos!
As nesu labai stiprus sprendziant tokiu trukumu problemas, nes as augalu praktiskai negydau, bet sakyciau, kad kalcio/magnio. Bet sita, is lapo sunku spresti augalo amziu, jo gyvenimo stadija ir pan., tai atitinkamai ir gydyti reiktu kiek skirtingai.
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Aaa, taip, kogero reikėjo užsimint ir apie patį augaląOperatore rašė: ↑2021-07-14, 20:10Sveiks!flandersas2 rašė: ↑2021-07-14, 18:20
Sveiki, prašau pagalbos!
As nesu labai stiprus sprendziant tokiu trukumu problemas, nes as augalu praktiskai negydau, bet sakyciau, kad kalcio/magnio. Bet sita, is lapo sunku spresti augalo amziu, jo gyvenimo stadija ir pan., tai atitinkamai ir gydyti reiktu kiek skirtingai.

Nežinoma rūšis, auto,outdoor pamiškė, žydi jau virš 2 sav. Maisto labai mažai duodu, todėl spekuliavau, kad K trūkumas, bet ir į kalci užneša... Tai ko gero dabar reiktų padidint maisto normas ir papildomai cal-mag įsigyt?
pas mane zemese ph 8 , gal todel man lapai ruduoja ? tai man per vandeni numust ph ?
... esme kad zemes jau kelinta sezona tokias pacias emu... gal beda tame kad ventiliatoriaus neturejau kokia savaite laiko , ir susvinko ta zeme , na tikiuos kad atsigaus , tai zodziu esme tokia , laistyt su ph mazdaug 6 , ir zemes dregnuma numust iki 6 palaipsniui ir turetu but viskas ciki piki ?
Turetu susitvarkyt viskas, naujos atsakos turetu neberuduoti, ir per laika atsistatys ph zemese.

Sveiki,
Auginu pirmą kartą(lauke) ir kažkaip net negalvojau tręšt niekuo, galvojau kaip bus taip ir visai gražiai viskas augo, bet šį kartą aplankius augalus po beveik savaitės va tokios bėdos ištiko. Mano nepatyrusiomis akimis ir kiek radau info šiame forume, tai panašu į kalcio trūkumą. Ar teisus esu? Ar kažkas baisesnio ir jau galiu palaidot augalą?

Gal ir kalcio arba ph, bent man panašu. Vėlyva stadija jau, bandyk tręšt, žiūrėk kas gausis. palaidot spėsi visada.labaDiena rašė: ↑2021-07-28, 22:28
Sveiki,
Auginu pirmą kartą(lauke) ir kažkaip net negalvojau tręšt niekuo, galvojau kaip bus taip ir visai gražiai viskas augo, bet šį kartą aplankius augalus po beveik savaitės va tokios bėdos ištiko. Mano nepatyrusiomis akimis ir kiek radau info šiame forume, tai panašu į kalcio trūkumą. Ar teisus esu? Ar kažkas baisesnio ir jau galiu palaidot augalą?![]()
"Žmogus negyvena nei dabartyje, nei ateityje. Jis gyvena taip, tarsi niekada nemirtų. Ir galiausiai numiršta taip, tarsi nebūtų gyvenęs." - Dalai Lama

Sveiki, ant kelių augaliuku yra vienas kitas tokiu spalvų lapas, kame beda galėtų buti?
O tu gal gali pafotkinti kaip atrodo sveiki sito augalo lapai?
Či per Jonines įdėta, tiesiog paskutinė 3m. amžiaus sėklytė.
Jeigu neklystu auto dark devil
Gražios spalvos

Jeigu neklystu auto dark devil

Gražios spalvos

Guys i need help!!!!! Kodėl taip nutiko? Čia nuo lempų? Ar truksta kažko?
Cia tik vienetiniai lapai ? pirma mintis magnio trukumas
https://www.growweedeasy.com/cannabis-p ... deficiency
Taip čia tik vienetiniai lapai tik ant 2 lapų pasireiškia tai. Ačiū bandysim taisytisquNNcy rašė: ↑2021-11-26, 11:07 Cia tik vienetiniai lapai ? pirma mintis magnio trukumas
o tu per daug neskubek,siais metais OD vienam bushui buvo islinde magnio trukumas,na mazdaug ant 10 lapu,nieko nedariau,stebejau ar trukumas pleciasi,ne tik kad nesiplete,bet ir viskas susitvarke,jei butu plite,tuomet buciau emesis jau trasu,nes mano augalai augo naturaliai,nei karto nebuvo tresti,tai su trasom tikrai buciau issprendes savo beda,tavo atveju nezinau kokias trasas naudoji,nes galimas variantas jog nuo susikaupusiu drusku tavo gele nebepajegi pasisavinti mineralu siuo atveju (magnio) tokiu atveju flushas ir plauname visa sh is saknyno ir tik veliau vel maitiname,maza trasu ? didesnes porcijos? cia jau tik tu zinai kiek ir ko duodi,bet tikiuosi padesiu lengviau susigaudytBiersack rašė: ↑2021-11-26, 11:19Taip čia tik vienetiniai lapai tik ant 2 lapų pasireiškia tai. Ačiū bandysim taisytisquNNcy rašė: ↑2021-11-26, 11:07 Cia tik vienetiniai lapai ? pirma mintis magnio trukumas
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 216 Atsakymai
- 131594 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas zopa
-