Žmonių visokių būna. Vieni, suradę spotą išraus ir paliks augalus, kiti pasiims sau, o "stropiausiesi" leis apie juos agurkams sužinot, kurie gali tavęs tykot krūme, o dėl tokio dalyko susigadint gyvenimą paprasčiausiai neverta.

Galima bandyt kišti daigelius į savadarbį šiltnamiuką iš vienkartinių permatomų stiklinių su skylutėmis.etaganja rašė:bet jai augaliukai apsaugoti nuo sliuzu ir kitokiu gyviu , tuo labiau nuo lietaus .
etaganja rašė:Jau megintas variantas ir veiksmingas, taciau sy karta pasirinkau savadarby siltnamy tik kiek kitoky bet,labai paprasta.
Per siais lietingas dienas sraiges po truputy ima sliausti link mergaiciu.. taciau bedu nespeja pridarytiSilntamis ir tikriausiai visos jos : http://imageshack.us/photo/my-images/534/dsc0051ik.jpg/ (atsiprasau uz kokybe..) . Ka manote?
)
PritariuWhitePower rašė:etaganja rašė:Jau megintas variantas ir veiksmingas, taciau sy karta pasirinkau savadarby siltnamy tik kiek kitoky bet,labai paprasta.
Per siais lietingas dienas sraiges po truputy ima sliausti link mergaiciu.. taciau bedu nespeja pridarytiSilntamis ir tikriausiai visos jos : http://imageshack.us/photo/my-images/534/dsc0051ik.jpg/ (atsiprasau uz kokybe..) . Ka manote?
)
Manau, kad reiktu tuos bambalius kuom nors uzdengt, kad saule i saknis nesviestu.
O kiek jam laiko? Jeigu tik ką pasėtas, tai čia visiškai normalu, nes iš sėklytės išlenda šaknelė, kuri eina žemyn, o poto iš sėklos išlenda ir 2 kaip ir lapeliai apvalūs, kurie kyla viršundabumss rašė:Kodel mano augaliuko saknys eina tik i apacia, o stiebo praktiskai nesimato?
Tai okei, lauk dabar. Šaknis lenda žemyn pirma, nes juk jinai "siurbia" vandenį ir kitas medžiagas reikalingas, kad augtų tas stiebas. Kantrybėsdabumss rašė:savaite kazkur..
Gali but kad tai labai ankstyvas automatas. Kadangi 37 dienos tai 5 savaites ~ o automato lifespan apie 8-11 savaites. Silpnai vegetavo tai todel ir toks mazaskipras rašė:Sveiki gal kasnors zinote kame bedos su mano augalu jam 37dienos ir tik apie 12cm aukscio ir jau pradejo zydeti budama tokio mazo ugio.Gali taip buti nuo streso? [ Paveikslėlis ]
kipras rašė:Sveiki gal kasnors zinote kame bedos su mano augalu jam 37dienos ir tik apie 12cm aukscio ir jau pradejo zydeti budama tokio mazo ugio.Gali taip buti nuo streso? [ Paveikslėlis ]
Ant maniskiu durpiu irgi kazkas panasaus parasyta.. Tai trasas nusipirkau tik zydejimui, galvojau vegetacijai uzteks durpiu, bet po to kiek teko skaityti, tai manau reikes pora kartu ir vegetacijai patresti. Galvoju po 3-ios ir 4-os savaiciu patrest vegetacijai, kad ir 1/4 stiprumo, o po to pereit ant zydejimo trasu.KaTiS rašė:joo, ir mano automatai panašaus ūgio žydėt pradėjo, bijojau tręšt nes ant durpių buvo parašyta, ale labai maistingos