Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
pas mane siandien prasidejo seklu 'sprogimas' atrodo kad visos trys isdygs tik bijau dabar ka nors ne taip padaryt, kad nesugadinciau viso reikalo kokio ilgumo daigo geriausia sulaukti, pries kisant i zeme?
Turiu kiek keistoka klausima.
Tarkim augalas lauke subrandina pilnai seklas, jos atsiskire nuo seklu indeliu ir pusiau matosi,su augalu jokio kontakto nebeturi.Ir tarkim lauke daznai lyja kokia savaite,jos gi dregsta ir turi pradet dygt paciuose seklu indeliuose.Zinau skanba kiek keistokai!?
pas mane seklos pradejo skleistis mazdaug pries para , bet joks daigelis nenori islysti. kiek laiko daigelio islindimas mazdaug uztrunka? laikau i dregna servetele idejes, pirktini vandeni keiciu kasdien.
vienas is mano augaleliu isaugo taip, kad sekla dabar kybo apie 1cm virs zemes, daigo virsuneje . o lempa kolkas naudoja paprasta(tokia kuri baltai sviecia), bet po poros dienu isigysiu natrio lempa. gal nepakenks labai stipriai ta paprasta lempa o lapeliu galiu iziureti kokius 5-6 virsuneleje.
chebra as laikau seklas gal jau 3 dienas ir man nedygsta .. laikau gal 4 seklas tarp vatos , 4 tarp merliaus ir 4 tarp durpiu. neiviena sekla neskilo ( seklos ish papugu lesalo ) ka daryti ? priesh tai laikiau jas apie ~5H vandeny.. Db laikaus jas ant spinteles vonioje .. padekit http://img145.imageshack.us/my.php?imag ... 323yf2.jpg
nu pas mane ten plaukia ta merle beveik xD nu krc reishkia arba supuvo arba ten dar sako kad buna tu papugu seklos plikytis, nu tipo nebedygsta jos.. gal man tokios pasitaike.. reiks nusipirkti tu kur chia forume machiau..
Laba diena žalieji.
Rašau čia nes visiškai susipainiojau. Internete visur rašo, kad kanapių sėklos tapo narkotiku. jų siūstis negalima. Auginti taip...
Paskutinis pranešimas
Sveiki gal kas esat pirkę is cannatura.com.? Ir kokie atsiliepimai butu?