kaip zmones apsiruke uzsiparina
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Krč man buvo toks nelabai linksmas nutikimas:
Draugas atnešė žolės, viskas ok, pučiam, pučiam... Pusseserė man į telefoną parašė SMS, tad atsidariau dangtelį... JOMAJO! Drakonas iš jo lenda! bl, xuj taip ir teko atsisveikint su savo x460... Dabar ant savo kito telefo gyvūnų nebededu... Beje, modelis panašus - x640..
Draugas atnešė žolės, viskas ok, pučiam, pučiam... Pusseserė man į telefoną parašė SMS, tad atsidariau dangtelį... JOMAJO! Drakonas iš jo lenda! bl, xuj taip ir teko atsisveikint su savo x460... Dabar ant savo kito telefo gyvūnų nebededu... Beje, modelis panašus - x640..
Nu negi taip visiem buna kad nuo zoles tokie dalykai buna? Man toli grazu nieko panasaus gal ner buve, net po grybu suprantu kad matai tai ko nera, ir tikrai nesudauzyciau mobiliako jei ir pats velnias is ten lystu Kazkaip man atrodo kad zmones ishsigalvoja kai pradeda pasakot kad mato tokias haliucinacijas nuo zoles. Man tik viena karta buvo kad pats nejausdamas pradejau pasilenkes kambary vaiksciot, nes kazkaip gal pasirode kad lubos arti Bet kai pradeda pasakot kad kalbejausi su zaliu drambliuku ir pan. man tai atrodo nesamone. Reiktu gal dviguba doze grybu suvalgyt kad taip butu....LSD rašė:Krč man buvo toks nelabai linksmas nutikimas:
Man tik vairuot masina baisoka kai bunu apsirukes, kazkaip bijau mentu ir siaip vairuot, nebent kokiam kaime, tada faina Viena karta puciau mentui kai buvau parukes, bet ne i dudele bet is nori Neturejo mentas alkotesterio, bet pasirodziau itartinas, tai gerai kad neveze kraujo priduot, nors dar klausimas ar tokius dalykus jie randa kai tikrina alkoholio kieki kraujyje.
5gie.shr+paciam bume dar 0.5-1g. indica MJ 15%THC - drambliuku nepazadu, bet su tokiais personazais, kuriuos sapnuose matai tai tikrai bendrausi pats su savim tokius dialogus vesi - labai panasius i tuos ka veiki sapnuose, juk ten esi tas tikrasis prigimtinis naturalus pasamones veikalas.Pro Pot rašė:kai pradeda pasakot kad kalbejausi su zaliu drambliuku ir pan. man tai atrodo nesamone.
o kas tai yra tikejimas i dieva? tai yra shizofrenijos busena, kai tu tiki tuo, ka kazkas kazkada sugalvojo. O tas kas sugalvojo arba pats buvo shizofrenikas arba kazka vartojo, kad bendravo su juo. taciau esme ne tame, esme tame, kad tas patikejimas, kad taip yra toks stiprus tavo realybes supratime, kad ant to labai lengva uzkibti masems.
Beždžionems kalbeti tiesa yra aukšciausio laipsnio puikybe.
Kur yra parašyta, kad kalbancios beždžiones gali sumodeliuoti kosmosa?
Jei juros ežys arba usurinis šuo teigtu jums, kad jis turi tikra tiesa apie visata, tai butu savaime aiškus tokio tvirtinimo absurdas, taciau musu atveju mes darome išimti.
Buds Not Bombs
Nuo kompanijos priklauso psichologine tavo busena. Stoned ir high turetu butu fizines busenos ir jos nera stipriai itakojamos aplinkos. Stoned nera gruzas ar paranoja. Tai tiesiog tokia pasyvi busena. Issigandes tu gali but arba aktyvus arba pasyvus - blaskytis arba suakmenet.
Kad labai priklauso nuo veisles irgi nera tiesa. Ta pacia veisle galima ivairiai isaugint. Marihuanoje buna visas kompleksas psichoaktyviu medziagu. Pati pagrindine - THC. Ji dazniausiai duoda high efekta, bet didelis jos kiekis (del sito nesu tikras) gali duot ir stoned efekta. Kita medziaga yra CBD, kuri duoda stoned efekta. Pastebejau, kad THC sukelta high busena yra pakankamai lengva nuslopint ir pervest i stoned - alkoholiu, nikotiniu ar tuo paciu CBD. Be siu dvieju kanabinoidu dar yra keliolika ar keliasdesimt kitu, kuriu kiekiai buna daug mazesni ar jos pacios nebe tokios stiprios.
Turetumet zinoti, kad THC ir CBD santykis rukale priklauso nuo labai daug faktoriu. Pradedant nuo tokiu, kaip genetika, auginimo metodai, derliaus emimo laikas ir baigiant nuo putalo amziaus ir laikymo salygu.
Gaila, bet vis daugeja forumuose speliojimu, o ne bandymu pazvelgt is esmes. Netapsime bobuciu pletku sueiga ar vaiku speliotoju bureliu?
Kad labai priklauso nuo veisles irgi nera tiesa. Ta pacia veisle galima ivairiai isaugint. Marihuanoje buna visas kompleksas psichoaktyviu medziagu. Pati pagrindine - THC. Ji dazniausiai duoda high efekta, bet didelis jos kiekis (del sito nesu tikras) gali duot ir stoned efekta. Kita medziaga yra CBD, kuri duoda stoned efekta. Pastebejau, kad THC sukelta high busena yra pakankamai lengva nuslopint ir pervest i stoned - alkoholiu, nikotiniu ar tuo paciu CBD. Be siu dvieju kanabinoidu dar yra keliolika ar keliasdesimt kitu, kuriu kiekiai buna daug mazesni ar jos pacios nebe tokios stiprios.
Turetumet zinoti, kad THC ir CBD santykis rukale priklauso nuo labai daug faktoriu. Pradedant nuo tokiu, kaip genetika, auginimo metodai, derliaus emimo laikas ir baigiant nuo putalo amziaus ir laikymo salygu.
Gaila, bet vis daugeja forumuose speliojimu, o ne bandymu pazvelgt is esmes. Netapsime bobuciu pletku sueiga ar vaiku speliotoju bureliu?
Paskutinį kartą redagavo Sigma 2006-09-13, 22:08. Iš viso redaguota 2 kartus(ų).
BOB - Bombs Over Bagdad!
Idomiu ivykiu buna nuo as ir galvoju papasakosiu viena keista :
Tai va buvo siltas vasaros vakaras ir nu seip tamsoka jau velu ... Su draugu paziureja kina sumanem kad reikia ipust .... Na iputem nuejom i toki skvera atsisedom ir pradejom kalbet apie kasdienes problemos kaip jas sprest ir kaip daryt kad ju isvis nebutu Sneku sneku ziuredamas i zeme ant suoliuko atsisedes ir rodosi kad kazkas stovi priesais ir ziuri i mus po biski keliu galva nu tikrai matosi kazkas stovi per prieblanda . Staigei pakeliau galva nieko nebera tai va buna tokiu idomybiu , o gal tai buvo kazkieno tai dvasia
Tai va buvo siltas vasaros vakaras ir nu seip tamsoka jau velu ... Su draugu paziureja kina sumanem kad reikia ipust .... Na iputem nuejom i toki skvera atsisedom ir pradejom kalbet apie kasdienes problemos kaip jas sprest ir kaip daryt kad ju isvis nebutu Sneku sneku ziuredamas i zeme ant suoliuko atsisedes ir rodosi kad kazkas stovi priesais ir ziuri i mus po biski keliu galva nu tikrai matosi kazkas stovi per prieblanda . Staigei pakeliau galva nieko nebera tai va buna tokiu idomybiu , o gal tai buvo kazkieno tai dvasia
This is summer time ball...
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
Gal zinot nuo High ar nuo Stoned per kojas kerta, nes gera suvaitgali nusprendem gerai pradeti ir nuejom keliese ipust, tai taip kirto per kojas visiem - vienas sake eina ,bet atrode kad neina, kitam belekaip drebet pradejo, o as tai jauciau kad irig kazkas ne to bet paskui mane ant juoko patrauke. Kai vaziavau namo truliku ir ejau per laisve tai atrode kad visi apie mane sneka. O draugeliui tai visi pazystami atrode.
P.S. Ziauriai parina tie "draugai" kurie nepucia, tik stebi. o paskui pradeda - tipo nustok vaidint, uzteks apsimetinet ir t.t. Visa linksmuma numusa.
P.S. Ziauriai parina tie "draugai" kurie nepucia, tik stebi. o paskui pradeda - tipo nustok vaidint, uzteks apsimetinet ir t.t. Visa linksmuma numusa.
nei chronius, nei Bronius...
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 15 Atsakymai
- 7576 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas runkelis
-