Vis dėlto buvo galima dar drąsiai pavegetuot, tikrai būtų augaliukas atsigavęs... Bet tuo pačiu suprantu šeimininką, nes pats taip pat nekantraudamas mėnesiu anksčiau nei planavau žydint pradėjau

Ačiū už apibendrinimą, gal pagaliau baigsis šitas detektyvas...Enchanteris rašė:Jus pasiskaitykit nuo pat pradziu nei jokios čia zems nei kas, ko noreti litriniam vazone islaikyti augala menesi laiko kai saknys jau senu senovej sustojusios augti ir tai kazin ar ten litras buvo, is to litrinio reikejo persodinti po savaites, bet rase kad neturi kaip ir uziemes savo boxo statyba kaip pabaigs tada ir persodins, va o dabar pabaige savo boxa persodino tai toks ir rezultataspasake kad čia jam bus gera pamoka
Jo, idėja maždaug tokia. Kol kas kompas veikia tik kaip timeris - yra dvi relės valdomos per K8055 plokštę. Viena relė įjungia lempą, kita - šildytuvą. Kompe yra programa, kuri viską junginėja pagal nurodytas valandas (jei konkrečiai - lempą įjungia tarp 9 ir 21 val, o šildytuvą tarp 21:10 ir 8:50). Žinoma, tą patį galėčiau padaryti ir su timeriais (bet prarasčiau malonumąEnchanteris rašė:Tai pala čia su tuo kompu suhimicinai klimato kontrole ? Sujungei termometra ar kaip čia papasakok biski smulkiau. Nustatai laika sakykim nuo tiek iki tiek kad isijungtu ir issijungtu ir kai isijungia esi nustates iki kokios temperaturos fenas isijungs ir issijungs? Ar čia kompas tik kaip taimeris ?
Jaučiu, čia bus mano atvejis. Jau dabar turiu tiek idėjų, kad turbūt reikės dar vieno grow-boxo - į vieną netilps tiek navarotųputimelis rašė:Jau keliuose forumuose pastebejau kad daznai growboxo statyba\tobulinimas augintojam tampa nauju hobiu.
Pats. Kol kas ten tik nedidelis skriptukas - gal pusšimtis eilučių.Vikingas rašė:beje pats programėles rašai?
Naudoju x11vnc serverį (ten Linuxas stovi). Saugumo sumetimais padariau, kad prie VNC serverio galima būtų prisijungti tik iš vietinio tinko (kuris yra po ugniasiene), bet iš principo galima būtų iš betkurio kompo prisijungti. Tiesiog man to nereikia.Vikingas rašė:Bet supratau, kad kažką panašaus ir naudoji, tik kad vietiniam tinkle, ar ne?
Aš irgi galvojau apie tai.Enchanteris rašė:Siulyciau pasidaryti priesgaisrine signalizacija, o jei pavyktu tai ir as to noreciau ismoktines esu mates tokiu bejeriu bet ten grynai dacikas stovi, bet gal čia su sencoriais irgi eitu suzaisti?
Jei sulauks jis tos "žydėjimo pabaigos"Tratagalvis rašė:Atsigavo augalas, žydėjimo pabaigoje bus visai išsipūtę žiedai.