P.S. Jei kas manot kad turetu but kitaip rasykit, nesidrovekit

o tu ne mentas kad uzduodi tiek daug klausimu?muodze rašė:sveiki, pagalbos reik, aciu
tai va zmogai, nepykit gal nelabai as i tema bet nezinau kur daugiau kreiptis, tikiuosi padesit. tv netempiant gumos keliauju prie reikaliuko, karocia dela tokia: pora kartu esu parookes zolyte, patiklo respektas gamtai uz tai, bet suprantat neesu niekada gyvenime tokio dalyko pats pirkes, tai va gal galit paskyt kaip turetu atrodyt tas gramas, kokiu budu atpazinti ji, bo bijau apsigaut, , kita dela neseniai gryzau i lietuva tai nezinau kokios kainos jos cia nei ka, jau nekalbant apie vieta kur galima isigyti, na apie ja cia ir nekalbesi, rasiu kitur, bet kitai klausimais prasau padekit, nepatyrusiam ,aciu
nepykit![]()
![]()
![]()
[/b]
Jo, joint'as prie lauzho yra afigenai. Bet megsta zmones kaikurie uzdarose patalpose, juk ir jamaikietishkas dushas arba jamaikietishkas partnikas, kai ijungi karshta vandeni dushe, uzkemshi visas skyles, kad garai neiseitru ir karshta butu, po 10minuciu ieini ir puti kasiaka ten. Vpiraet po-polnoi, bet visdelto gamtoje man labiau patiktu =]Herbalist rašė:Ir kokia gi jega tu pajunti? Uzsidares tulike per bambaliuka puti. Man jau daug geriau butu kurnors gamtoje prie lauzo jointuka su draugais ratuku pasukt.SoEasy rašė:Kasiakas mazoj uzdaroj patalpoj arba per bambaliukia tiap pat uzdaroj patalpojva tada tiaj au pajunti jega
jei jau eit tuo keliu, pats zodis "joint" reishkia.... sanarys?atinama rašė:gali daryti kad ir rutuli
bet pats zodis "blunt" reishkia...