badnews rašė: p.s. kartais ir MJ prisideda prie nugaros skausmų(kaip ir dantų)
Gal gali plačiau? šito dar neteko girdėti...
badnews rašė: p.s. kartais ir MJ prisideda prie nugaros skausmų(kaip ir dantų)
tai aš ir sakau, mankštintis reikia. juk nebadnews rašė:tai kad ir man neteko girdėt, tik patirtspėju, čia nuo besaikio rūkymo ir drybsojimo fotely pripūtus
![]()
Valkyria rašė:
tai aš ir sakau, mankštintis reikia. juk nekalta, kad besaiko drybsai fotely pripūtęs...
sustabarėja, sustingta kūnas ir skauda po to..
![]()
o kad dantų problemas kokias tai sukeltų, tai kažkaip abejoju, bent jau mano dantukų būklė pradėjus pūst tikrai nepablogėjo
fizioterapija manau, būtų pats veiksmingiausias būdas. Kaune žinau tik vieną, vadinasi "privati šeimos klinika" ar kažkas panašaus, randasi Kauko alėjoj, nr neprisimenu, ten berods ir šildymais ir fizioterapija užsiima(čia jau geriau į kauniečius kreiptis, jie geriau žinos). šiaip geriausia kreiptis į privačius gydytojus. kaip supratau, esi nuo Dzūkijos, ar Prienų rajonas labai toli nuo tavęs būtų( ne kas man su tų galų geografijaDarNe rašė:o gal kokias mankštas lankot,ar procedūras dėl stuburo? Gal kur Kaune žinot?
Geriausia mankšta nugarai yra plaukiojimas.DarNe rašė:o gal kokias mankštas lankot,ar procedūras dėl stuburo? Gal kur Kaune žinot?
pritariu. lankiau kažkada sportini plaukima tai nebuvo jokiu problemu su nugara. ir angina nesirgau kol lankiau tik mečiau po 5 metu iškart pradėjo ligos kibt.ganjamanas2 rašė:Geriausia mankšta nugarai yra plaukiojimas.DarNe rašė:o gal kokias mankštas lankot,ar procedūras dėl stuburo? Gal kur Kaune žinot?
Na,kaune patogiau būtų man tas reikaklas,ir jau radau beveik, bet dėkoju,jei kas, prašsiu pagalbosbadnews rašė:
fizioterapija manau, būtų pats veiksmingiausias būdas. Kaune žinau tik vieną, vadinasi "privati šeimos klinika" ar kažkas panašaus, randasi Kauko alėjoj, nr neprisimenu, ten berods ir šildymais ir fizioterapija užsiima(čia jau geriau į kauniečius kreiptis, jie geriau žinos). šiaip geriausia kreiptis į privačius gydytojus. kaip supratau, esi nuo Dzūkijos, ar Prienų rajonas labai toli nuo tavęs būtų( ne kas man su tų galų geografija) žinau, ten yra moteris pirštais daranti stebuklus, jei reik galiu pabandyt suveikt kontaktus, gal padės. šiaip, esu dar gydesis akupunktūra pas dvi skirtingas kinų moteris(ne Lt) bet nepadėjo nieko, nenoriu minėt blogu žodžiu,bet susidarė įspūdis, kad tai apsišaukėliai emigrantai iš Kinijos.... man ąsmeniškai padeda plaukimas, prisitraukimai, nepilni atsilenkimai kuriuos jau paminėjau, kabėjimas an skersinio žemyn galva, tiesi laikysena ir žinoma miegas ant nugaros, sulenkus kojas, tik keliai neturi liestis, galima įsidėt pagalvėlę tarp kelių. tai tiek, jei dar ką prisiminsiu- pasidalinsiu
p.s. nusipirk tą diržą tiesint nugarai ir(ypač pūsdamas) nepamiršk jo užsidėt, kad sėdėtum tiesiai, kad ir ant to pačio jau nusėdėto fotelio
Cia nelabai galiu dalintis nes tema nera tam skirtaPsY rašė:pasidalink su visais.
Seni, geras tu sau ane?putikas rašė:Ash taj parukes per brazzers ir panashius puslapius prainu. Turbut nera geresnio chillo. Sustipreja pojucei