Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
vieno is mano augalelio lapai kazkokie minksti, susirauksleje nors auga tokiomis pat salygomis kaip ir kiti du. kame gali buti problema? lempa laikau mazdaug 50-60cm aukstyje, vandens trukumo tikrai nera, pertekliaus-irgi.
del kokiu priezasciu augalu lapeliai gali prarasti forma, tapti tokiais labai minkstais? augalams jau beveik savaite, auga greitai, bet lapai kazkokie susiraite, susirauksleje
per greit auga, sumazink valgio porcija per para, kad truputi pazaliuotu is bado, paslepk sausta peili ir sakute, neduok sriubos tirsciu ir uzsimerk pries matydamas geltona spalva...
Gali buti pazeistos saknys (puvinys, gyviai ar dar kas) arba dirva per rugsti. Kokia dirva? Nenori pabandyt persodint ir tuo paciu patikrint saknu sistemos sveikata?
O LSD siulyciau duot baudos uz juokus ne vietoj ar jam vienam paciam suprantamus patarimus.
Rusis: PPP
Stadija: Penkialapis jau atsirado, 17.5cm, 6poros tikru lapu, su 6ta nevisai sudygusia.
Problema: Zemiau esantys lapai uzsiriete i apacia, o paciu virsutiniu lapu krasciukai uzsiriete i virsu.
Aciu uz atsakymus.
del jo tai nesu bandes bet sutais mazais kenkejais esu susidures grebkis konors kol nevelu ir darik tai periodiskai nes venas kartas gali nepadet je labai greit plinta o tada jou p........
Man rodos as sau prisidirbau - pasejau 3 PPP augaliukus, ir auginu juos diena ant palanges/nakti po lempa. Taimerio neturiu, apsvietimas kaitaliojamas nepastoviai, taigi ar jau 100% visi bus hermiai (augalai apie 1men.+ senumo).
P.S. o tos PPP (is weedfarmer) kvapelis tai zymiai stipresnis uz pries tai auginto durban poison.
Nepergivenk tai dar neko nereiske ,bet tai tikrai gali itakot jiu liti jei nesusitvarkisi ko greiciou,bet tikrai nesuprantu delko taip pergivent hermis tai ne pilnas krumas seklu bet tai reiske kad tu turesi savo nuosavu seklu sitos ruses argi tai blogai ir derlious tau praktiskai nesugadins
sveiki, turiu tokia problema, kazkur liepos pradzioje is draugo gavau sakele , kuri prigyjo ir dabar auga,bet va jau nemazai praejo laiko ir nesimato...