atinama rašė:
keisciausia, kad kai ji vegetavo indoor iki tol, kol parode lyti, jos lapai buvo gryni INDICA, o dabar jie nedineli ir siauri, kai salia augancios SATIVA zymiai - vos ne tris kartus didesni ir storesni...
Gali but Indica/Sativa gi kaip ten kažkas rašė, jog iš pradžių būna Indica arba Sativa, o poto pradeda rodytis kiti genai.
Buvai speju karpes virshunes, kad tik trilapiai virshuneje auga ,tajp neturi but,bus ytin menkos galvos tokiose vietose,o,kad patreshiai taj cia butinas dalykas outdoor treshti.
Pro Pot rašė:Mano hazeskunk irgi daugiausiai buvo trilapis. Atinama, o tu prazydinai indoore sutrumpindamas sviesa ar preflowers parode prie normalios sviesos?
indoor 12/12 palaikiau ir po 1,5 sav pasirode mot. plaukeliai
Tajp daryti labai nesveikia ,man taip su klonais buvo kaip indore 12/12 po to y outdoora ir vien mazi lapelei auga trilapei,tokie augalai galvu ishvis netures,tures pavienius ziedus seklai!
MaZaR rašė:ant pacios zemiausios ataugos irtai buna dviliklapiai,trilapei cia blogai kazkas yra su genetika ,apie geras galvas niera nei kalbos!
Taip, genetika. Bet , kad kažkas negerai negliu pasakyti. Su white Widow turėjau įvairių problemų, dingdavo kvapas (kaip kažkas rašė), dėl neaiškų priežasčių nulinkdavo, poto vėl atsistatydavo lapai (tikrai ne tiek kiek turėtų) ir kitokios. viena iš jų = lapai iš pradžių dideli, vėliau maži - man weedseedshop.com breederis paaiškino, jog tai dėl indica/sativa. pirma lenda indica, poto sativa genai.
O gal karsciai koreguoja lapeliu skaiciu? Negali buti, kad del didelio karscio ir sauso oro automatiskai mazeja lapo plotas per kuri isgarinama dregme?
Pro Pot rašė:Mano hazeskunk irgi daugiausiai buvo trilapis.
o derliaus buvo is trilapio?
O gal karsciai koreguoja lapeliu skaiciu? Negali buti, kad del didelio karscio ir sauso oro automatiskai mazeja lapo plotas per kuri isgarinama dregme?
jo gali but kad del karscio, delto ir derliaus nekazinkas buvo man, nes ypac pabaigoje zydejimo kai prasidejo visi siti karsciai ir dar po lempa, nebuvo kur salto oro gaut, tai augaliukai svilo po 35-38c temperatura. Bet kitos veisles buvo su normaliais lapais, nu bet sitas hazeskunk auksciausi ir buvo jie daugiausiai karscio gavo.
ar galit kas paaiskint del ko dingo kvapas ? jau zydi menesiuka ziedai grazus, o kvapo nera ? ? ? kodel jis prapuole ir ar tai tures itakos stiprumui??? WW augalelis
Destroyer rašė:ar galit kas paaiskint del ko dingo kvapas ? jau zydi menesiuka ziedai grazus, o kvapo nera ? ? ? kodel jis prapuole ir ar tai tures itakos stiprumui??? WW augalelis
O pries tai buvo tas kvapas? Tikrai keista jei is pradziu kai zydejo buvo kvapas o poto dingo.. jis turi tik stipreti o ne dingti.
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...