Planas:
1kv. Sistema yra dabartinė. Senos griauti ir naujos kurti nereikia. Reikia koreguoti esamą. Vietoje "tu ką?, "nenusišnekėk!", "tai beprotybė!" turi būti "kodėl?", "kaip?" ir "kada?".
2kv. Vyriausybę reikia ne versti, o įtakoti. Vietoje "ne, ačiū!", "prasidės chaosas!", "o, Dieve!" turi būti "kodėl?", "kaip?" ir "kada?".
Veiksmas:
3kv. Prie seimo reikia ne reikalauti, o dėstyti, ko, kodėl, kaip ir kada norime.
4kv. Peticijas yra prasminga pasirašinėti tik tada, kai pasirašantis daugiau nei paviršutiniškai supranta, "kas", "kodėl", "kaip" ir "kada".
Esminės problemos - prasta organizacija, prastas planavimas, prastas uždavinių išsikėlimas, prastas uždavinių vykdymas ir kaip visada - mažai informacijos. O kas liečia WLTT iniciatyvą Lietuvoje, tai labiausiai ji suaktyvėti turėtų vasaros laikotarpyje, pradedant už poros savaičių. Vasarą WLTT išeis į gatves.
Tie, kas nori pokyčių sistemoje, turi daugiau nei jų tiesiog norėti. Jie turi suprasti, kas turi būti keičiama, kodėl turi būti keičiama, kaip turi būti keičiama ir kada turi būti keičiama. Šiandieninė situacija yra akivaizdi - dauguma, kurie palaiko legalizaciją, ją grindžia paviršutiniškais argumentais ir yra bukai įsitikinę, kad legalizacija yra ginčo reikalas (aš teisus, tu ne) - iš tokios mąstysenos ir gimsta "griaukim seną sistemą, verskim vyriausybę, reikalaukim ir bla bla)" o ne diskusijos (aš teisus, bet ne visada, tu teisus, bet ne visada). Reikia mažiau drabstytis šūdais ant prohibicionistų. Jie kaip maži vaikai, jiems reikia palengva išaiškinti, kas yra kas su ta legalizacija. Senų įsitikinimų mes nesunaikinsim ir naujų neįdėsim, mes galim tik įtakoti ir tokiu būdu koreguoti. Vienintelis, nekintamas įtakos įrankis yra informacija. Kuo kokybiškesnė ir kuo profesionalesnė bus mūsų teikiama informacija apie legalizaciją - tuo greičiau ją ir pasieksim, todėl dabar dar turim pakeisti net ir daugelio pačių pūtikų požiūrius, kad legalizacija tai nėra tik laisvės auginti, pirkti/parduoti, pūsti, mokėti mokesčius ir gydyti suteikimas. Legalizacija įtakoja visas pagrindines, subendrintas šalies aplinkas: politinę, ekonominę, socialine ir technologinę. Kur yra profesionalūs pasireiškimai apie legalizacijos svarbą? Aš pats tai žinau, bet noriu, kad kažkas kitas man pasakytų
Mes, individai, mes esam ląstelės, mums reikia vienytis ir sudaryti organus, tada reikia vienyti organus, kad būtų sudaromas kūnas, o kūną tik prižiūrėti jau reikia. Be paro, kanapės legalizuosis savaime. Kai išnyks žmonija. Arba ne. Įtakoji tu