naktibaldas rašė:Na matau atejo laikas jums isduoti paslapti, jei patiems nedaeina. Legalus.net yra mentu remiamas projektas, jo paskirtis suburti kuo daugiau MJ kultivuojanciu zmoniu, ir is to semti informacija. Narkotiku tyrimo skyrius atlieka vos ne sociologinius asmenu, vartojanciu narkotikus tyrimus. Studentus, kurie ateityje dirbs narkotiku skyriuje, aktyviai moko pasitelke sio puslapio duomenis. Taipogi karts nuo karto, kai mentai vykdo planus, per cia bandoma iseit iki barygu, o per ten iki barygu barygu. Tai labai sekmingas projektas, finale, kai visa nauda bus issemta ir jus busite nebereikalingi, gales dar susemti ir visus sodininkus, vis pliusas bus kokiam mentui, gal gi premija gaus. Jie patys sukure jums palankia terpe ir jus stebi.
Beprotybė! Man nuvažiavo stogas, vakar po gabalėlio chalvos perskaičiau šitai ir man TAIP STUKTELĖJO.. Viską supratau - čia kas antras - mentas, žmonės iš forumo nuolat dingsta ir nebeatsiranda.. KOŠMARAS!!! Gal tai paranojos priepuolis, haliucinacija, sativos "cerebral high" svaigulys (niekada nebeauginsiu sativos, seniai įtariau, kad "high" ne man, nes "high" varo mane iš proto, verčiau jau baisiai skambantis, bet raminantis "stone'as"), bet man reikia pertraukos. Išeinu neterminuotų atostogų. Net nebežinau, su kuo atsisveikinti, visus įtariu. GANA. Būkit atsargūs, bičiuliai, būkit daugiau nei atsargūs!
Atleiskite man.
baxuras rašė:jei cia mentu ir yra, manau, kad jie prijauciantys. profesija zmogaus juk nekeicia.. patikekit drauguziai.
Tai beveik visi musarai yra prasigere nx, ir prijauciantys alkoholiui, tai pagal tave reiskia jei musaras megstantis isgerti ir pats su masina girtas vazineti, tave girta sustabdys, tai tik pirstu pagrumos ir sakys 'oh tu selmi' ..?
baxuras rašė:jei cia mentu ir yra, manau, kad jie prijauciantys. profesija zmogaus juk nekeicia.. patikekit drauguziai.
Taip jie irgi žmonės - atiminėja iš kitų stuffą priedo dar ir pasodina, plėšia kišius ir kilbasina patys. Kilbasina žiauriai. Alkoholis, amfas, ratai, koksas. O į žolę jie žiūri kaip ir visi kiti tarčiokai - lengas dūmas atsipalaidavimui nuo ekstremalaus vartojimo.
for arnas:tavo trumpi pasisakymai tik bereikalingas moderatoriams darbas!suprantama kad norintys bendrauti bet bukite geri rasykite su turiniu bent kokiu nors.
runkelis rašė:for arnas:tavo trumpi pasisakymai tik bereikalingas moderatoriams darbas!suprantama kad norintys bendrauti bet bukite geri rasykite su turiniu bent kokiu nors.
neacimenu ka ce raseu , okis supratau , PASISTENGSIU
Nuo: absoliutas
Kam: Legalus
Parašytas: Tr., 2008 10 29d.,
Temos pavadinimas: Re: herbariumas
na tu moketum padaryt,nes as labai uzsiemes ir neturiu laiko,viska nupirkciau ko reikia ir tau dar uzmokeciau.
As jums seniai sakiau, kad i sodininku skilti isileistumet tik regintus vartotojus. Jopsikmat, kodel kazkoks supistas frype reikalauja, kad butinai turetum nario pakvietima, kuris galetu uz tave laiduot, o cia, kur konspiracija netgi labai aktuali, jus ant visko taip padeje... Nesuprantu as kartais jusu. Seip man asmeniskai px viskas, as neauginu, tiesiog negaliu likti abejingas, kai nesuprantat ka darot... Seip as linkes i paranoja, bet nemanau, kad ir si karta ji kalta
Legalus rašė:Taip tikrai kaskaip reike nevisiem prieinama padaryti
Labai paprastai. Forumas prienamas ir ji gali skaityt tik registruoti vartotojai. Jei nori registruotis turi susisiekt su adminais arba per apakvietima..
vistiek islieka visiem prieinamas.rase visokias zinutes ir rasys ir siulys pinigus,na bet tokio dalyko dar negirdejes kaip pasiulo sumoketi "legaliam"kad jis viska sukonstruotu ir padarytu-va cia tinginys NR.1!