Deep Web
Re: Deep Web
Kada atsiras vendoriai? Laukiu nesulaukiu 

Manau prireiks nemažai laiko pakol atsiras bent vienas drąsuolisLegalize rašė:Kada atsiras vendoriai? Laukiu nesulaukiu

"Žmogus negyvena nei dabartyje, nei ateityje. Jis gyvena taip, tarsi niekada nemirtų. Ir galiausiai numiršta taip, tarsi nebūtų gyvenęs." - Dalai Lama
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Sveiki, mąstau pirkti visą pluoštą LSD už 130-150 EUR per darkwebą, ar siunta saugiai pasieks mano nurodytą adresą ir ar neprisistatys policija, nors ir atliksiu visus įmanomus saugumo ir slaptumo reikalavimus?
Tamstai reikėtų kreiptis į burėją, tik jos tokius atsakymus duoda. Visada yra tikimybė, kad pariš, bet viską darant teisingai ji atitinkamai mažėja.delicpsyche rašė:Sveiki, mąstau pirkti visą pluoštą LSD už 130-150 EUR per darkwebą, ar siunta saugiai pasieks mano nurodytą adresą ir ar neprisistatys policija, nors ir atliksiu visus įmanomus saugumo ir slaptumo reikalavimus?
- ChoomahIsland
- Naujokas
- Reputacija: 3
delicpsyche rašė:Sveiki, mąstau pirkti visą pluoštą LSD už 130-150 EUR per darkwebą, ar siunta saugiai pasieks mano nurodytą adresą ir ar neprisistatys policija, nors ir atliksiu visus įmanomus saugumo ir slaptumo reikalavimus?

O jei rimtai, tai LSD yra viena saugiausiu substanciju siustis pastu, kadangi yra tiesiog popierelis, bet yra tam tikru niuansu, norint islikt saugiam. Niekada neesi saugus, kai siuntiesi narkotikus pastu, nes visgi jie keliauja per muitine, bet yra zingsniai kurie padeda. Patarciau vengti red flaginiu saliu, tokiu kaip Olandija, Vokietija, Ispanija, UK. Zinau, kad kainos ten labai vilioja, bet pagalvok kokiu problemu kiltu jei sugautu siuntini

Tema užrakinta, nes joje buvo pradėtos reklamuoti konkrečios Deep Web parduotuvės.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6 Atsakymai
- 7480 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Latte