O kalio ar amonio salietrą įsidėsi?lazys rašė:as meslo i kisenes neprisidesiu
Trąšos
O tai vis gi kokios trasos?
Jus cia kalbate labai daug ne i tema.. Gali pasakyt aiskiau kokias trasas naudoti? kad galeciau nueiti i shopa ir pasakyti man reikia tokiu ar tokiu trasu, arba bent kokia medziaga yra pagrindine kad butu tose trasose.. nes nei vienas to neparasete, o tema tai trasos!
Re: O tai vis gi kokios trasos?
Tikrai perskaitėj visą temą nuo pat pradžios?Isp* rašė:Jus čia kalbate labai daug ne i tema.. Gali pasakyt aiskiau kokias trasas naudoti? kad galeciau nueiti i shopa ir pasakyti man reikia tokiu ar tokiu trasu, arba bent kokia medziaga yra pagrindine kad butu tose trasose.. nes nei vienas to neparasete, o tema tai trasos!
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
vietoj to kad butum pasakes ats tu madaug cia yra, imk ir skaityk!
tai negi taip jau sunku pasakyt zmogui?
arba tu cia paradojuoji toky imidza kad wa as zinau ir niekam nesakysiu nes as daug zinau,o kiti nezino tai man geriau nes pas mane geresnis sudas isaugs,
tiesiog pasakyt reikejo ir viskas o dabar floodas gaunas
as pats irgi nezinau bet nelabai turiu laiko foruma skaityt tai irgi noreciau suzinot
arba tu cia paradojuoji toky imidza kad wa as zinau ir niekam nesakysiu nes as daug zinau,o kiti nezino tai man geriau nes pas mane geresnis sudas isaugs,
as pats irgi nezinau bet nelabai turiu laiko foruma skaityt tai irgi noreciau suzinot
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
Na situacija tokia: žmogus klausia klausimo. Žinoma - aš galiu į jį atsakyti rišliai, aiškiai, plačiai ir visaip kaip. BET - atsiranda dar vienas žmogus tokiu pačiu klausimu. Ir dar vienas. O ir dar vienas! Žiūrėk - jų jau 20. Tokių pačių. O aš vis atsakinėju ir atsakinėju... O dabar pažiūrim iš kitos pusės: Yra vienas vienas klausimas, - ir yra atsakymas. Dabar kiekvienas žmogus norintis gauti informacijos peržiūri temą - suranda jam reikiamą ir tikslingą informaciją ir... Vuolia!! Esmė ta, kad mes abudu esame teisingi. Taip, nereikia tingėti ir bodytis padėti žmogui. Tačiau nereikia tingėti ir bodytis susirasti pačiam informacijos. Čia karas be pabaigos. Nebuvo nuotaikos - pasakiau, kad pats paieškotų. Kitą kartą bus nuotaika - atsakysiu į klausimą tiesiogiai.Bongmaster rašė:vietoj to kad butum pasakes ats tu madaug čia yra, imk ir skaityk!
arba tu čia paradojuoji toky imidza kad wa as zinau ir niekam nesakysiu nes as daug zinau,o kiti nezino tai man geriau nes pas mane geresnis sudas isaugs,
http://www.legalus.net/dis/viewtopic.php?t=1286
Nurodytoje temoje net su NUOTRAUKOMIS parodytos trąšos! Čia jau daugiau negu ant lėkštutės. Čia jau ir pakramtyta informacija. Jus tik sugebėkit ją praryti
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
taigi is motinos gavau tokiu trasu :
VITO4A IR VITO4B
4A yra dvieju komponentu kompleksines augalu maitinimo sisetoms sudetine dalis, naudojama kartu su 4B santykiu 1:1
N - 31.3 g/kg
P - 7.7 g/kg
K - 41.6 g/kg
Mg - 7.4 g/kg
S - 9.9 g/kg
taigi ar su tokiom trasom galiu trest augalus 1menesio kurias auginu lauko salugom?
VITO4A IR VITO4B
4A yra dvieju komponentu kompleksines augalu maitinimo sisetoms sudetine dalis, naudojama kartu su 4B santykiu 1:1
N - 31.3 g/kg
P - 7.7 g/kg
K - 41.6 g/kg
Mg - 7.4 g/kg
S - 9.9 g/kg
taigi ar su tokiom trasom galiu trest augalus 1menesio kurias auginu lauko salugom?
Re: O tai vis gi kokios trasos?
Jau nebepyk viska radauhipiukas rašė:Tikrai perskaitëj visà temà nuo pat pradþios?Isp* rašė:Jus èia kalbate labai daug ne i tema.. Gali pasakyt aiskiau kokias trasas naudoti? kad galeciau nueiti i shopa ir pasakyti man reikia tokiu ar tokiu trasu, arba bent kokia medziaga yra pagrindine kad butu tose trasose.. nes nei vienas to neparasete, o tema tai trasos!
Get High (smoke)
-
- Pažengęs
-
- Ekspertas
1.o dabar klausimas bet man regis as zinau atsakyma bet noriu but garnatuotas. ar is fem seklu gali isaugt vyrukai? tarkim del temp, ar del K didelio kiekio, ar del to kad tarkim per tamsos perioda buna 2-3 kartus ijungiama sviesa trumpam?
nors vistiek manau kad neimanoma bet klausiu.
2.o kaip del hermafroditu?
prasau atsakyti i 2 klausimus
nors vistiek manau kad neimanoma bet klausiu.
2.o kaip del hermafroditu?
prasau atsakyti i 2 klausimus
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio