Iškart matau, kad exhaust tavo per silpnas. 200w tokiam plote reikia ne mažiau 180 kūbų... Bent jau sukeisk ventiliatorius vietomis.
Turiu 150w led 70x70 plote, su 200m3/h vos sugebu palaikyti 26-27C. Jei tentas būtų bent kiek mažesnis ar daugiau w, jungčiau ne mažiau 300m3. Todėl mano tentuose temperatūra niekada iki 30C neužkyla.
Tavo temperatūros per aukštos. Iš praktikos galiu pasakyti, kad kanapė geriausiai jaučiasi prie 25-30C vegetuodama ir 23-26C žydėdama.
Vienintelis patikimas būdas reguliuoti temperatūras be AC, sumažinti triukšmą ir tuo pačiu aprūpinti augalą visu jam reikalingu anglies dvideginiu - statyti oversized intake/exhaust sistemą, ir jei įmanoma - daryti išvedimus į lauką.
Trąšų nerekomenduoju miksuoti, nebent tikrai žinai, ką darai. Gal turėjai omenyje GHE trąšas? Jei taip, jos neorganinės, ir feedinti biobizzu soilą jau paskui beprasmiška, nes visa mikrobiologinė gyvybė dirvoje jau išnaikinta.
Kiaušinių lukštų jau neišplausi. Bus pamoka. Aš irgi panašiai pasimokiau su dolomitmilčiais.
12L daugiau nei pakankamai automatams. O kad neauga į viršų tau tik pliusas. Pamenu, mažam bokse kai auginau, kažkodėl augalai irgi augo miniatiūriniai. Bet man tik į naudą išėjo. Į kvadratinius 10cm gavau 4-6 galvas tada

Kiek vegetuoti, tiksliau nei "kol užpildysi visą plotą" nepasakys... Apie 7 savaites aš trukčiau, bet čia stipriai nuo metodikos priklauso...
O dėl tų led bulbs, matai, jos tau nemažai pagrindinės lempos užstoja... Todėl prioritetas turėtų būti skiriamas pagrindiniam šviestuvui
18 inchų yra lygiai 45cm. Tai žydėjime stenkis ir laikyti 40-45 cm. Į žydėjimo pabaigą, manau, galima bandyti ir iki 30cm leisti.
Jeigu nori vienodesnio viršūnių padengimo, reikia nuo mažens augalams taikyti LST, TOP arba FIM metodikas (formuoti augalus).
Stiebtis tau galėjo pradėti nuo heat-stress. Papaildomos lemputės tikrai temperatūrą kilstelėjo bent 1C.
Nes šalto K spektro lempos kaip tik stabdo vertical grow. Augalas stiebiasi į viršų irgi kai jam šviesos trūksta, o ne per daug. Arba tos tavo naujos bulbs tik užstoja šviestuvo šviesą
Koks tikslus tavo šviestuvo modelis?