Elementarūs klausimai - atsakymai. (I dalis)
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (IV dalis)
i pc deze hebra 100w imeta
ir daugiau.

vaikai nenarkokit vartotiku.
Tai cherba tegul sau meta
As manau meginsiu su 2.2 liumenu. 2x 20w eko lempom. O ar tos eko lemputes labai kaista?

tai va turiu klausima nuo ko gali raitytis lapai dar augaliukas ganėtinai mažas bet raitosi lapai ne galiukai bet iš vidaus puses taip nesmarkiai bet matomai.
nu kaista kaista taip normalei reiktu cooleriu i jas atsukto tikrai.Discount rašė:Tai cherba tegul sau meta![]()
As manau meginsiu su 2.2 liumenu. 2x 20w eko lempom. O ar tos eko lemputes labai kaista?
PsYchotherapist
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Sveiki,
taigi man cia iskilo tokia dilema.. Jus man paaiskinkit, kodel augalas dziovinamas su visu kotu? Kodel zemyn galva? Ar butu didelis skirtumas jeigu as dziovinciau tik sakekeles su galvom, be pagrindinio koto? Arba isvis tik galvas vienas??
Aciu uz ats
taigi man cia iskilo tokia dilema.. Jus man paaiskinkit, kodel augalas dziovinamas su visu kotu? Kodel zemyn galva? Ar butu didelis skirtumas jeigu as dziovinciau tik sakekeles su galvom, be pagrindinio koto? Arba isvis tik galvas vienas??
![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)
Aciu uz ats

kabinamas buna todel kad nesusiguletu, nesispaustu, gal kad ir pelesis nesimestu, zemyn galva buvo kalbeta kazzkada, tipo lygiau isdziuna ar panasiai, o galvom nedziovina atskirai nezinau kodel, bet visa tai buvo apsneketa kazkurioje kitoje temoje, turetum but atidesnis ir pasiskitineti 

Dar priedo jei džiovint visą augalą tai jo paprastai ant virvės nepakabinsi šakomis aukštyn, o tik šakomis žemyn 

as tai su sagtukais ant virves padziaunu
bet su virvute irgi galimas dalykas, na manau kabinimas zemyn galva yra patogumo delei 

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
tai trumpai drutai, ar galima augala atskyrt nuo pagrindinio koto ir dziovint dalimis? sakelemis, ar net tik galvomis? ar tai itakos kazka? pvz stipruma ?
tai va turiu klausima nuo ko gali raitytis lapai dar augaliukas ganėtinai mažas bet raitosi lapai ne galiukai bet iš vidaus puses taip nesmarkiai bet matomai.
PsYchotherapist
Nesu didelis ekspertas , bet buvau su tuo susidūręs, patikrink PhPsY rašė:tai va turiu klausima nuo ko gali raitytis lapai dar augaliukas ganėtinai mažas bet raitosi lapai ne galiukai bet iš vidaus puses taip nesmarkiai bet matomai.
aš ir išpradžiu pagalvojau bus ph nes laistau iš krano vandeniu neturiu matuoklio teks nusipirkt iš parduotuves vandens manau atsitaisysppietka rašė:Nesu didelis ekspertas , bet buvau su tuo susidūręs, patikrink PhPsY rašė:tai va turiu klausima nuo ko gali raitytis lapai dar augaliukas ganėtinai mažas bet raitosi lapai ne galiukai bet iš vidaus puses taip nesmarkiai bet matomai.
PsYchotherapist
Ar galima nukirpti augalui puse lapo? Nieko jam labai nenutiks? Jis vistiek tures to lapo ir gales atlikti fotosinteze
O jei galima vienam tai gal nieko neatsitiks ir jei daugiau lapeliu dideliu apkirpsiu?
Man to reikia nes grow box yra labai mazas
Kai prisiruosiu viska, turetumet dienorasciu skilty rast nauja dienorasti "Slaptas Ultra-micro auginimas"
D

Man to reikia nes grow box yra labai mazas

tai kirpk visa lapa, o ne puse
taivgi genejami buna, bent jau pries derliaus emima, o beto, kanape - lankstus augalas, gali ja lankstyt kaip nori, tad lankstymas tuom pranasesnis nei karpymas 

O jei as nukirpsiu floweringo pradzioj? Beje LST bus taikomas tikrai.
karpyk kada nori, vistiek is to nieko gero nebus. bandyk kirpti po puse lapo, ar tiek kiek reikia kad issitektu. kazkur amerikonishkame forume uzskaiciau kad geriau karpyti dalinai lapus, negu visai nukirpti. busi pionierius- isbandysi praktiskai ir mums papasakosi kaip tie lapai pusiniai jauciasi.Discount rašė:O jei as nukirpsiu floweringo pradzioj? Beje LST bus taikomas tikrai.
Butinai papasakosiu
Jei isdygs sekla kuria daiginu pamatysit grow loga. Jei ne, siusiuosi normalias seklas ir pamatysis vistiek grow loga su "lapukais pusiukais"

kokio ph vanduo yra tinkamiausias laistymui? 6-7 man atrodo per didelis intervalas...
ka dievas sukure to mentai neatims 

Esate kas susidūrę su White Master Automatic, vertas dėmesio?
Visos yra vertos demesio (iskyrus pluostines) cia mano nuomone. Tik priklauso ko tu nori, kokio efekto tau reikia, kokio kalibro galingumas, mazdaug orientuotis pats turi, ar tu nori high, tai renkies sativa, jei reikia stone, renkies indica. Pats turi apsipresti, nes vieniems tas augalas gali buti SH, o tau gali labai patikti
nebandes nezinosi
kaipsakant, geriau karta pabandyti, nei simta isgirsti.

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6174 Atsakymai
- 2100729 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas LietausŽmogus
-
- 2246 Atsakymai