Nuotrauka Nuotrauka

Paprasti pliurpalai

Temos, kurios nepaliečia žaliosios sferos.
Rašyti atsakymą
Smoking Barrels
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 0

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė Smoking Barrels »

atwa rašė:
4apa rašė:
puikiai yra su tuo putimu ir vairavimu, malonumas neispasakytas.
p.s. blogam sokejui ir kiaushai maiso :D

Na nežinau, manęs tai nelabai traukia vairuot apsipūtus... Girdėjau , kad gali pastabdžius seilių testą daryt kažkokį, gi neperseniausiai kažkokį garsų veikėją buvo patikrinę. Įdomu kiek seilėse išsilaiko thc?
kad kazkokie testeriai yra, tai teko girdet, bet kaip, kas ir kada - neaisku. Jei akys neblizges ir nebus raudonos, tau to testerio niekas i burna ir nekis, svarbiausia turet vizino 8) Na, siaip ar taip, vairuot priputus tikrai malonu, tiesiog reik atsipalaiduot ir isiliet i eisma |.|) zinoma priklauso nuo busenos, as ir parukes iskart nesedu uz vairo, leidziu sau stabilizuotis ir pirmyn! Chillin' :]
Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. :x:
nenoris
Naujokas

Standartinė nenoris »

as pries vairavima apsiputus,su dviraciu dar dar,bet ne su auto,ivykio atveju negalios draudimas ir neaisku tos teisines LT formos vairavimo neblaiviam-transporto konfiskacija +serija bedu.
va vasara taip apruke mane prie upes,ir teko gryzty su cross motociklu 8| -o ten toks astrus aparatas ,tai kaip kitoj planetoj variau naktis tamsu ir ant galo mentai stovi,gazo ir namie-tai sakiau niekad nerukysiu zoles,visa para paranojinau
Destination Goa
Smoking Barrels
Patyręs
Patyręs

nenoris rašė:as pries vairavima apsiputus,su dviraciu dar dar,bet ne su auto,ivykio atveju negalios draudimas ir neaisku tos teisines LT formos vairavimo neblaiviam-transporto konfiskacija +serija bedu.
va vasara taip apruke mane prie upes,ir teko gryzty su cross motociklu 8| -o ten toks astrus aparatas ,tai kaip kitoj planetoj variau naktis tamsu ir ant galo mentai stovi,gazo ir namie-tai sakiau niekad nerukysiu zoles,visa para paranojinau
na, kiekvienam savo, bet kaip ir anksčiau čia kažkas minėjo "blogam šokėjui ir kiaušiniai maišo". O su dviračiu lėkt pripūtus, tai vienas malonumas %) Aišku priklauso ir nuo apsipūtimo būsenos, jeigu žiauriai "out of space", tai geriau išvis niekur nevažiuot ir neiti :D
PsY
Guru
Guru
Reputacija: 1

Standartinė PsY »

nenoris rašė:as pries vairavima apsiputus,su dviraciu dar dar,bet ne su auto,ivykio atveju negalios draudimas ir neaisku tos teisines LT formos vairavimo neblaiviam-transporto konfiskacija +serija bedu.
ehh turėjau ir aš motociklas supermoto tai uhh kai dauodavau gerai ipooosdavom su hebra ir lėkdavau aš i motokroso trasa žinoma ne pro esu tik šeip mėgdavau per kalnus palakstyt ;DD tai belenkaip ir adrenalinas sukyla ir toks kaifas ;DDDDD gaila dabar nebeturiu motociklo bet ant pavasario reikės kažka vėl žiurėt
PsYchotherapist
nenoris
Naujokas

Standartinė nenoris »

smagu kad yra moto fanu cia :) pamenu buvau atidares www.motomanai.lt tema ,motomarijuana ir kiti laimes elementai,-nu koks puolimas ten buvo- 8| kaip urzge morozai ir develai juodi-nu ir uzgliucino tema ta faina :D o mane isbanino :D va uzbaigiau moto sezona,o pavasary reiks atidaryt tema motociklai-ganjamanai :)
as tai matau dvimaty vaizda kai apsipalinu-visiskai pametu koordinacijas netgi,o kaip vartytis 3D erdvej su mocu :] tai nesuprantu,su dviraciu ir tai karta pradejau nu grynai kilti i ora 8| o tai nuo legal stufo,o nuo lt neaiskaus brudo visokio-geriau nevairuot-o viesaisais keliais isvis nesimalt
Destination Goa
DarNe
Patyręs
Patyręs

Standartinė DarNe »

o kiki nenori motocikla kėravoji?
nenoris
Naujokas

Standartinė nenoris »

Girdėjau , kad gali pastabdžius seilių testą daryt kažkokį, gi neperseniausiai kažkokį garsų veikėją buvo patikrinę. Įdomu kiek seilėse išsilaiko thc?[/quote]

kad kazkokie testeriai yra, tai teko girdet, bet kaip, kas ir kada - neaisku. Jei akys neblizges ir nebus raudonos, tau to testerio niekas i burna ir nekis, svarbiausia turet vizino 8)

ziurejau sat tv vokietijoj toks mobilus mentu Volk busas yra,nu tai sustabde su maserati kadra ir seiles test dare,nustate pries dvi dienas koko vartojo-paleido mynk toliau,poto polizei pasakojo kad dazniausiai su thc aptinka,na o poto zinote ir smona-krata gali padaryti (10gr tureti sau vok px.)ir va rode rado 6kg zalio.o pas mus tyrimus daro vilniuje kiek girdejau,laimingi kurie dar neturi patirties su musu mentais
Paskutinį kartą redagavo nenoris 2010-10-05, 22:21. Iš viso redaguota 1 kartą.
Destination Goa
nenoris
Naujokas

Standartinė nenoris »

DarNe rašė:o kiki nenori motocikla kėravoji?
endurinu senokai nuo 95m.motorais nuo vaikystes terliojuosi,db3m. honda pusiau hard enduro 4stroke-bet noriu naujesnio ktm,nu prisikasti iki derliaus vietu tiesiog idealu :D
Destination Goa
Smoking Barrels
Patyręs
Patyręs

nenoris rašė:ziureja per vokiecius,toks mobilus vw bus yra,nu tai pastabde su maserati kadra ir seiles test dare,nu nustate pries dvi dienas koko vartojo-paleido mynk toliau,poto polizei pasakojo kad dazniausiai su thc aptinka,na o poto zinote ir smona gali padaryti (10gr vok px.)ir va rode rado 6kg zalio.o pas mus tyrimus daro vilniuje kiek girdejau,laimingi kurie dar neturi patirties
puse teksto nesupratau :D
nenoris
Naujokas

Standartinė nenoris »

nenoris rašė:Girdėjau , kad gali pastabdžius seilių testą daryt kažkokį, gi neperseniausiai kažkokį garsų veikėją buvo patikrinę. Įdomu kiek seilėse išsilaiko thc?
kad kazkokie testeriai yra, tai teko girdet, bet kaip, kas ir kada - neaisku. Jei akys neblizges ir nebus raudonos, tau to testerio niekas i burna ir nekis, svarbiausia turet vizino 8)

ziurejau sat tv vokietijoj toks mobilus mentu Volk busas yra,nu tai sustabde su maserati kadra ir seiles test dare,nustate pries dvi dienas koko vartojo-paleido mynk toliau,poto polizei pasakojo kad dazniausiai su thc seilese aptinka,na o poto zinote ir smona-krata gali padaryti (10gr tureti sau vok px.)ir va rode rado 6kg zalio.o pas mus tyrimus daro vilniuje kiek girdejau,laimingi kurie dar neturi patirties su musu mentais[/quote]as tai galvociau kad musu mentu uniforma turetu buti juoda-ciorna,panasi i morozu :D
va pakoregavau db :)
Destination Goa
Smoking Barrels
Patyręs
Patyręs

nenoris rašė: ziurejau sat tv vokietijoj toks mobilus mentu Volk busas yra,nu tai sustabde su maserati kadra ir seiles test dare,nustate pries dvi dienas koko vartojo-paleido mynk toliau,poto polizei pasakojo kad dazniausiai su thc seilese aptinka,na o poto zinote ir smona-krata gali padaryti (10gr tureti sau vok px.)ir va rode rado 6kg zalio.o pas mus tyrimus daro vilniuje kiek girdejau,laimingi kurie dar neturi patirties su musu mentais as tai galvociau kad musu mentu uniforma turetu buti juoda-ciorna,panasi i morozu :D
va pakoregavau db :)
siek tiek aiskiau, bet "quote'ai" tavo, tai tragiski :}
putejas
Guru
Guru
Reputacija: 17
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Baimė vairuoti dažnai atsiranda dėl žinojimo kuo gali baigtis jeigu mentai išsiaiškintų, jog vairuojate parūkęs. Nežinau kaip kitiems, bet aš į įstatymus, mentus ir t.t. mažiausiai kreipiu dėmesio ir galvoju minimaliai arba visai negalvoju. Reikia vairuoti - vairuoju ir koncentruojuosi į vairavimą. Darau tai natūraliai tarsi būčiau neparūkęs. Na raudonos akys na ir kas? Maža kam tos kraujagyslės trūkinėja? Vieniem daugiau kitiem mažiau, anokia čia priežastis bijoti sėsti už vairo (ir tai nėra skatinimas vairuoti apsirūkius). Jeigu žmogus esi su galva, tai niekuomet tavęs nesustabdys policija dėl greičio viršijimo ar dar kokių nors, vadinkim, grubių pažeidimų. Stabdys nebent dėl to, jog jiems nepatiks, jog vairuoji per lėtai, bet ir vėl - kas yra "per lėtai"? Trumpai tariant vairuoji žmogus pagal taisykles, rodai posūkius ir t.t. ir tiek tų problemų tematyt. Net jei mentukai sustabdytų ir kokiu nors būdų jiems taptų aišku, jog vairuoji parūkęs ganjos, aš manau vistiek galima kelti daugybę klausimų į kuriuos faram nebūtų taip lengva atsakyt ir jie gal būt susimąstytų ar tikrai esi vertas tos baudos, kurią tau numato įstatymas.
Smoking Barrels
Patyręs
Patyręs

putejas rašė:Baimė vairuoti dažnai atsiranda dėl žinojimo kuo gali baigtis jeigu mentai išsiaiškintų, jog vairuojate parūkęs. Nežinau kaip kitiems, bet aš į įstatymus, mentus ir t.t. mažiausiai kreipiu dėmesio ir galvoju minimaliai arba visai negalvoju. Reikia vairuoti - vairuoju ir koncentruojuosi į vairavimą. Darau tai natūraliai tarsi būčiau neparūkęs. Na raudonos akys na ir kas? Maža kam tos kraujagyslės trūkinėja? Vieniem daugiau kitiem mažiau, anokia čia priežastis bijoti sėsti už vairo (ir tai nėra skatinimas vairuoti apsirūkius). Jeigu žmogus esi su galva, tai niekuomet tavęs nesustabdys policija dėl greičio viršijimo ar dar kokių nors, vadinkim, grubių pažeidimų. Stabdys nebent dėl to, jog jiems nepatiks, jog vairuoji per lėtai, bet ir vėl - kas yra "per lėtai"? Trumpai tariant vairuoji žmogus pagal taisykles, rodai posūkius ir t.t. ir tiek tų problemų tematyt. Net jei mentukai sustabdytų ir kokiu nors būdų jiems taptų aišku, jog vairuoji parūkęs ganjos, aš manau vistiek galima kelti daugybę klausimų į kuriuos faram nebūtų taip lengva atsakyt ir jie gal būt susimąstytų ar tikrai esi vertas tos baudos, kurią tau numato įstatymas.
Agreed. Ponas, taikliai mastote :]
PsY
Guru
Guru

Standartinė PsY »

nenoris rašė:smagu kad yra moto fanu čia :) pamenu buvau atidares http://www.motomanai.lt tema ,motomarijuana ir kiti laimes elementai,-nu koks puolimas ten buvo- 8| kaip urzge morozai ir develai juodi-nu ir uzgliucino tema ta faina :D o mane isbanino :D va uzbaigiau moto sezona,o pavasary reiks atidaryt tema motociklai-ganjamanai :)
as tai matau dvimaty vaizda kai apsipalinu-visiskai pametu koordinacijas netgi,o kaip vartytis 3D erdvej su mocu :] tai nesuprantu,su dviraciu ir tai karta pradejau nu grynai kilti i ora 8| o tai nuo legal stufo,o nuo lt neaiskaus brudo visokio-geriau nevairuot-o viesaisais keliais isvis nesimalt
na ten kitokio požiurio žmones ;D yra vienas kitas linksmuolis o daugiau rimčekai tokie xDD ko taip anksti užbaigei sezona ? jei endureka turi dabar pats linksmumas po lietaus i pelke koke nulėkt xD
PsYchotherapist
nenoris
Naujokas

Standartinė nenoris »

PsY rašė:
nenoris rašė:smagu kad yra moto fanu čia :) pamenu buvau atidares http://www.motomanai.lt tema ,motomarijuana ir kiti laimes elementai,-nu koks puolimas ten buvo- 8| kaip urzge morozai ir develai juodi-nu ir uzgliucino tema ta faina :D o mane isbanino :D va uzbaigiau moto sezona,o pavasary reiks atidaryt tema motociklai-ganjamanai :)
na ten kitokio požiurio žmones ;D yra vienas kitas linksmuolis o daugiau rimčekai tokie xDD ko taip anksti užbaigei sezona ? jei endureka turi dabar pats linksmumas po lietaus i pelke koke nulėkt xD
salta gi aprangos spec neturiu beto igriso tas pats moto jau 3m,o vasara varinejau su shortukais kaifas po pelkes,bet pajuriais maltis vot kur kaifas-ypac skruosti tuos ezeriukus susidarusius-tik zuvedru reikia saugotis kad y galva neatsitrenktu.ziema l patikdavo su sniego moto paraizyti-paplaukiot ir paskesti :)
Destination Goa
PsY
Guru
Guru

Standartinė PsY »

nenoris rašė:
PsY rašė:
salta gi aprangos spec neturiu beto igriso tas pats moto jau 3m,o vasara varinejau su shortukais kaifas po pelkes,bet pajuriais maltis vot kur kaifas-ypac skruosti tuos ezeriukus susidarusius-tik zuvedru reikia saugotis kad y galva neatsitrenktu.ziema l patikdavo su sniego moto paraizyti-paplaukiot ir paskesti :)
jei pajūri giveni tai pavydžiu nes nakti tikrai isivaizduoju koks kaifas apsipoooost ir lėkt pajūriu :}
PsYchotherapist
nenoris
Naujokas

Standartinė nenoris »

jei pajūri giveni tai pavydžiu nes nakti tikrai isivaizduoju koks kaifas apsipoooost ir lėkt pajūriu :}[/quote]
joo jauciu dieviskas kaifas turetu buti,reiks vasara isbandyt sia naujove nakty su endurke :D siaip vakarais prrie vandens ipust yra taip nerealu-nu nors ir salvios l. smagu buna
Destination Goa
PsY
Guru
Guru

Standartinė PsY »

nenoris rašė:jei pajūri giveni tai pavydžiu nes nakti tikrai isivaizduoju koks kaifas apsipoooost ir lėkt pajūriu :}
joo jauciu dieviskas kaifas turetu buti,reiks vasara isbandyt sia naujove nakty su endurke :D siaip vakarais prrie vandens ipust yra taip nerealu-nu nors ir salvios l. smagu buna[/quote]
uhh nuo salvijos tai tikrai tikiu kad linksma :}
PsYchotherapist
coffesin
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė coffesin »

Sveiki. Iškilo toks klausimėlis man. Kodėl marihuana uždrausta? Esu apsiskaitęs nemažai, visur marihuana laimi prieš tabaką ir alkoholį. Turiu omeny sveikumu. Nuo jos nėra niekas miręs. Ji netgi gydo nuo kaikurių ligų. Ar gali kas konkretų atsakymą duot? !(
DarNe
Patyręs
Patyręs

Standartinė DarNe »

Kaip jau rašiau: " Na, aš jau kuris laikas nepuciu-, nes tas galvojimas kokio sudo i staffa pirktini gali but prideta erzina, ir neleidzia pilnai atsiskleisti ir atsipalaiduoti
Kai pusdavau išnykdavo durys tarp samonės ir pasamonės, pro kurias "informacija" nepradėjus rūkyt nepraeidavo, išskyrus retkarčiais pro mažą rakto skylutę, kurią netyčiom paliko durų kūrėjai: TV ir kiti žmonių programavimo agregatai. Kai pučiau "informacija" galėjo tekėti laisvai- taip laisvai- jog ji galima sakyti netekėjo, nes pasamonė ir samonė tapo viena- tarsi ežeru kurio krantai samonė o gelmės pasamonė, dabar durįs po truputį užsidarinėja. Pūtimas daro tave "suaugusiu vaiku"
kuris viską supranta ir priima taip kaip ne taip kaip neva yra, o taip kaip yra akivaizdu- o akivaizdu tai kas teisinga.Kodėl valstybė to neleidžia?: nes laisvai mastantį individą valdyti lengviau nei bandą kurią gana pririšti ant asvalto, ir sakyti- tai gražiausia mūsų pieva, tuo metu tą tikrają gražiausią pieva, kurioje banda mano esanti asvaltuojant. Kaipsakoma: "šventadienio(kasdienybės) mintys" :DDD "
Rašyti atsakymą