Atradimai, pastebėjimai, mintys , Tiesos ieškojimas.
Re: Atradimai, pastebėjimai, mintys , Tiesos ieškojimas.
Kodel greitis turetu keistis ? Sviesos greitis visada bus vienodas nepriklausomai nuo atstumo tarp veidrodziu. Beto kodel turetu atsirasti trintis ? Ir kas yra ta "juodoji deme" ?
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
Juodoji skyle maybe? 

Greitis nekistu - 300,000km\s.
Didėtu atstumas - didėtu distancijos įveikimo laikas, ir viskas.
LHC projektas kainuoja 10-12 mljrd. dolerių, jie bando atsakyti į panašius klausimus, tik va.. Turbūt logiškai pamąsčius suprantama, kad atsakymus į tokius klausimus neįmanoma sugalvoti, tuo labiau teorijomis jį pagrįsti. Šiuolaikinė fizika vis labiau neigia senąja, mums žinoma fizika.
Didėtu atstumas - didėtu distancijos įveikimo laikas, ir viskas.

LHC projektas kainuoja 10-12 mljrd. dolerių, jie bando atsakyti į panašius klausimus, tik va.. Turbūt logiškai pamąsčius suprantama, kad atsakymus į tokius klausimus neįmanoma sugalvoti, tuo labiau teorijomis jį pagrįsti. Šiuolaikinė fizika vis labiau neigia senąja, mums žinoma fizika.

-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
Ar putimas itakoja kaip nors prastejanti regejima? Ar cia metai?
Pilypas is kanapiu
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
na gal juokais, gal nejuokais bet girdejes esu, kad turetu itakot i geraja puse, nezinau
kiti gal placiau papasakos
ir va daar ka prisiminiau:
visi tikriausiai atsimena Teletabius, tai va cia girdejau pasakojimu kad juos kure ne kas kitas, o narkomanai, tik kokie tai vat nezinau, lygtais ten taip buvo kad jie buvo visi susemti britu policijos, kartu ir ju vadovas uz tai, kad buvo irodyta jo dirbdavo jie apsvaige. patys pagalvokit tokie personazai kaip saule-kudikis, zalia zole, triusiai ir siaip ten staiga nei is sio nei is to atsirandantys visokie prikolai, tai atsiranda vandenynas, atplaukia laivas , tie visi personazai ziuri stebisi, vienas laksto su moteriska rankine (tikriausiai si persnaza kure gejus koks)
, siaip labai grzus vaizdai, zodziu manau supratot..kaiptik sian netycia isijungiau kanala ir juos rode, tai patikekit manim, kai ziurejau kaip i narkomanu kurta tai juokiausi ir galvojau blem, nesistebiu kad ji sukure haliunscikai kokie
del sios istorijos tikrumo nezinau, bet taip lyg, net spaudoj rase, ivertinkit patys

ir va daar ka prisiminiau:
visi tikriausiai atsimena Teletabius, tai va cia girdejau pasakojimu kad juos kure ne kas kitas, o narkomanai, tik kokie tai vat nezinau, lygtais ten taip buvo kad jie buvo visi susemti britu policijos, kartu ir ju vadovas uz tai, kad buvo irodyta jo dirbdavo jie apsvaige. patys pagalvokit tokie personazai kaip saule-kudikis, zalia zole, triusiai ir siaip ten staiga nei is sio nei is to atsirandantys visokie prikolai, tai atsiranda vandenynas, atplaukia laivas , tie visi personazai ziuri stebisi, vienas laksto su moteriska rankine (tikriausiai si persnaza kure gejus koks)

del sios istorijos tikrumo nezinau, bet taip lyg, net spaudoj rase, ivertinkit patys

nes pyxas artina 

Kūrėjai kartu su jų viršininkę koksą pisdavo
EDIT : http://www.alfa.lt/straipsnis/10296762/ ... 0-28_09-23
EDIT : http://www.alfa.lt/straipsnis/10296762/ ... 0-28_09-23

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
nu va, pasirodo ne vienas apie tai zinau
nes pyxas artina 

-
- Ekspertas
Su koksu daba darosi tas pats, kas pries kokius 10-12 daresi su heroinu. Plinta nerealiai! Niuchina visi ir tuo net giriasi
.
Vel bus dalbajobu banga, kurie kolkas save laiko pagerintais, bet jiems nedaeina, kad koksas yra sunkus narkotikas ir taskas.

Vel bus dalbajobu banga, kurie kolkas save laiko pagerintais, bet jiems nedaeina, kad koksas yra sunkus narkotikas ir taskas.
Pilypas is kanapiu
-
- Ekspertas
Jejgu rukai jointa susisukes jy sau individualiai ir kalbi su zmonem, ir jointas uzgesta, reiskia pas tave ilgos mintys liejas rukant/bendraujant tuo metu 

manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
-
- Ekspertas
As tai esu labai labai piktas tokiu veikeju atzvilgiu, kurie rukant ratu zvairi, megsta uzsipisdelint, kol zvairys uzgesta, arba sudega.Bongmaster rašė:Jejgu rukai jointa susisukes jy sau individualiai ir kalbi su zmonem, ir jointas uzgesta, reiskia pas tave ilgos mintys liejas rukant/bendraujant tuo metu

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Pilypas is kanapiu

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Ekspertas
Pastaruoju metu zmones pradejo pastebet kad pas mane ta pati problema pradejo vystits , jointas uzsilaiko gan ilgai..
bet tai nx.. pastaruoju metu ir jointai nelengvesni nei g 

O be to per radija girdejau, kad Londone istyre gatves koksa, tai ten jis tik 10% grynumo, o visa kita tai paracetamolis, ziurknuodziai ir dar velnias zino kas. Va tau ir isrinktuju narkotikas po 70 euru uz grama, lai taskosi kol proteli visai nuraus...naktibaldas rašė:Su koksu daba darosi tas pats, kas pries kokius 10-12 daresi su heroinu. Plinta nerealiai! Niuchina visi ir tuo net giriasi.

a friend with weed is a friend indeed!
-
- Ekspertas
Dar vienas tormazasLegalize it! rašė:Pastaruoju metu zmones pradejo pastebet kad pas mane ta pati problema pradejo vystits , jointas uzsilaiko gan ilgai..bet tai nx.. pastaruoju metu ir jointai nelengvesni nei g

Bet seip labiausiai mane uzpisa tokie fruktai, kai rukai ratu ir ganjos yra ribotai, tai traukia ta zvairi, kaip siurbele, paraudonuoja, vos ne apsivemia, susilenkia dvilinki, uztat jauciasi gudrus, nes daugiau uz kitus paruke. Mano nuomone cia jau visiskas nonsensas ziurint pro putimo etiketo prizme. Tokiems daznai sakau- daugiau negausi ir tikrai esu pora kart ismetes zmogu is rato, tiesiog neduodu jam zvairio ir viskas. Kiti tik zvengia is jo ir nieks neuzjaucia

Pilypas is kanapiu
Jo jo as irgi nemegstu kai stovi ratuke ir visi pucia normaliai ir kazkuris vistiek turi taip padaryt.
I'm a junglistic man.
-
- Patyręs
Dėl tokio vieno žmogaus etiketo stokos su juo neberūkau išvis, zapisal susimeti babkes, suki ir koks daunas pist vienas vos ne viską sutraukia, netoleruoju tokio rūkymo, dar pasakai ramiau daužyk vistiek nedaeina, tai ką tokiems jau besakyt
Man maloniau kai ir tu apsirūkai ir visi aplinkui, nuotaika keliasdešimtkeriopai geresnė būna 

Jungle is massive!
Esu ir vieną kartą su panašiais rūkęs.Nuo to laiko gyvenime nerūkysiu su jais.Susuki jonį, pyst rūkymas, pasiėma kaseką, kaip cigaretę pisa, per nosį dūmai veržias, pusę surūko, kitam duoda tas dar surūko, kitam, o paskutiniam, jau išvis keli dūmai lieka.Tai dėjau.White smoke rašė:Dėl tokio vieno žmogaus etiketo stokos su juo neberūkau išvis, zapisal susimeti babkes, suki ir koks daunas pist vienas vos ne viską sutraukia, netoleruoju tokio rūkymo, dar pasakai ramiau daužyk vistiek nedaeina, tai ką tokiems jau besakytMan maloniau kai ir tu apsirūkai ir visi aplinkui, nuotaika keliasdešimtkeriopai geresnė būna

Nežinau geriausiai pagal mūsų techniką:
Pirmas pridega, tris dūmus įtraukia, ir taip visas ratukas po tris dūmus, tada iki to kur degė ateina vėl, ir jis sprendžia po kiek dūmų traukt.Jei pvz. jis patraukė du dūmus, tada visi kiti irgi po du dūmus.

Jo, tikrai turi būti taisyklės rūkymo, nes kitaip tik susigadini nuotaiką
Mūsų taisyklės labai paprastos - du dūmai, siunti į kairę
Dar mane nervina, kai viskas daroma labai paskubomis...Pastebiu, kad daug kas visiškai nesimėgauja pačiu procesu, bando "taupyti" dūmą, tik svarbu viską skubiai suvaryt suvaryt kaip pacukam už garažo ir viskas. Man rūkymas yra kaip kokios apeigos, viskas turi vykti maloniai ir neskubant
Bet, žinoma, tas "neskubant" neturi būti iki tokio lygio, kad joint'as užgestų 

tas neskubejimas kartais ir dadeda malonumo.galGringo rašė:Jo, tikrai turi būti taisyklės rūkymo, nes kitaip tik susigadini nuotaikąMūsų taisyklės labai paprastos - du dūmai, siunti į kairę
Dar mane nervina, kai viskas daroma labai paskubomis...Pastebiu, kad daug kas visiškai nesimėgauja pačiu procesu, bando "taupyti" dūmą, tik svarbu viską skubiai suvaryt suvaryt kaip pacukam už garažo ir viskas. Man rūkymas yra kaip kokios apeigos, viskas turi vykti maloniai ir neskubant
Bet, žinoma, tas "neskubant" neturi būti iki tokio lygio, kad joint'as užgestų
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas