White widow,iced W.W., RunkelioxA.K. + Bubble pot
Re: White widow,iced W.W., RunkelioxA.K. + Bubble pot
xdevelo rašė:Po 20g nuo augalo ar kaip? :O
Apytiksliai nuo kiekvieno po 25g tik buble pote runkelio ten ar 10g
Mazai labai per m2 turi iseiti 450g-500g priklosomai nuo rusies
420magazine

Wauri, vau, tikrai labai saunus dienorastis, daug pastangu ideta, lauksiu sekancio, sekmes

Dekui Jah, va nors vienas supranta kas ir kaip
tamsta matau dar naujokas,ka priskaitei apie derlius tai tiek net puse nesvajok tureti . su mano turima sviesa ir salygom cia nu gal ir mazoka bet pamegink pats taip uzauginti
Pats kiek maciau uzvedei dienorasti ligtais jai neklystu vo ten ir paziuresim kas ir kaip bus pas tave 

Na, nėra čia ko ginčytis dėl kiekių, nes nuo sąlygų, užmojų ir iš kokios perspektyvos žiūrėsi priklauso. Net ir 400-500 gali mažai pasirodyti, jeigu medžius augini ir aišku kaip xdevelo minėjo - nuo straino priklauso.
čia jau ne į temą aš, bet va pažiūrėkit - http://www.youtube.com/watch?v=xZmCYtI_Jbk greenhousai iš vieno kalashnikova augalo nuėmė virš kilogramo šlapio budo, tai jei sudžiovinus ir gaunasi 4-5 galbūt net 6 šimtai g nuo vieno planto.
Beje, visada yra geriau kažkiek negu nė kiek. Šaunus dienoraštis, Wauri, jau laukiu kito
čia jau ne į temą aš, bet va pažiūrėkit - http://www.youtube.com/watch?v=xZmCYtI_Jbk greenhousai iš vieno kalashnikova augalo nuėmė virš kilogramo šlapio budo, tai jei sudžiovinus ir gaunasi 4-5 galbūt net 6 šimtai g nuo vieno planto.
Beje, visada yra geriau kažkiek negu nė kiek. Šaunus dienoraštis, Wauri, jau laukiu kito

CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas