Muzikos stiliai
- 
				Spiritual_healing
- Pažengęs 
- Reputacija: 0
- 
				Spiritual_healing
- Pažengęs 
The Beatles, The Doors, Rolling stones, Pink Floyd, Led Zeppelin, Jimi Hendrix... 
apie rock'n'roll`a nereikia daug žinot reik tiesiog pasiduoti "groove`ui"
Aš tiesiog manau kad visa geriausia muzika yra sukurta iki 76-78metų... tada visas disco užgožė rock`a, o rock`as ir early metal pasidarė agresyvūs.
Čia žinoma kalbu apie Europa ir Amerika, bet buvo dar reaggae sala, kuria elektroninė muzika paveikė šiek tiek vėliau...
Nesmerkiu elektronikos, bet visokių trance`u kiek klausiau niekad nepagavau... visada asocijuojasi su tabletėm visokiom, sorry

apie rock'n'roll`a nereikia daug žinot reik tiesiog pasiduoti "groove`ui"

Aš tiesiog manau kad visa geriausia muzika yra sukurta iki 76-78metų... tada visas disco užgožė rock`a, o rock`as ir early metal pasidarė agresyvūs.
Čia žinoma kalbu apie Europa ir Amerika, bet buvo dar reaggae sala, kuria elektroninė muzika paveikė šiek tiek vėliau...
Nesmerkiu elektronikos, bet visokių trance`u kiek klausiau niekad nepagavau... visada asocijuojasi su tabletėm visokiom, sorry

- 
				Spiritual_healing
- Pažengęs 
- 
				Spiritual_healing
- Pažengęs 
- 
				Legalize it!
- Ekspertas 
Esu vienas didzeusiu linki park fanu , kaip as myliu sita grupe ir taip jau koki 5 metus , nuo to pirmo isgirsto gabalo  Daug kas stumia varo komercinis slamstas supopseja ir tt , o man pajibat , tas stebukligas cesterio balsas , amzinai galima klausyt , laukiu nesukaukiu tiek cesterio debiutinio albumo , tiek naujo LP albumo , ir dar labai paskutiniu metu pamilau Hardstyle ,  nesveikai nurauna stoga , noreceu i qlimax nuvaryt , tikreusei reiks nuvaryt dar sekanciais metais , semet uzateks ir y time tunnel nuvaryt , irgi fainas tusas bus , hamburgo centre uztwertas tunelis masinom vaziot 2 km ilgio , ir ten gereusi hardstyle dj suvaziave , kj paziuriu youtubei klipukus , oda pasiurpsta kjp ten gera
  Daug kas stumia varo komercinis slamstas supopseja ir tt , o man pajibat , tas stebukligas cesterio balsas , amzinai galima klausyt , laukiu nesukaukiu tiek cesterio debiutinio albumo , tiek naujo LP albumo , ir dar labai paskutiniu metu pamilau Hardstyle ,  nesveikai nurauna stoga , noreceu i qlimax nuvaryt , tikreusei reiks nuvaryt dar sekanciais metais , semet uzateks ir y time tunnel nuvaryt , irgi fainas tusas bus , hamburgo centre uztwertas tunelis masinom vaziot 2 km ilgio , ir ten gereusi hardstyle dj suvaziave , kj paziuriu youtubei klipukus , oda pasiurpsta kjp ten gera   

aciu uz demesi

Daug kas stumia varo komercinis slamstas supopseja ir tt , o man pajibat , tas stebukligas cesterio balsas , amzinai galima klausyt , laukiu nesukaukiu tiek cesterio debiutinio albumo , tiek naujo LP albumo , ir dar labai paskutiniu metu pamilau Hardstyle ,  nesveikai nurauna stoga , noreceu i qlimax nuvaryt , tikreusei reiks nuvaryt dar sekanciais metais , semet uzateks ir y time tunnel nuvaryt , irgi fainas tusas bus , hamburgo centre uztwertas tunelis masinom vaziot 2 km ilgio , ir ten gereusi hardstyle dj suvaziave , kj paziuriu youtubei klipukus , oda pasiurpsta kjp ten gera

aciu uz demesi

Nesveikas brakonierius 

- 
				Darkphoric
- Pažengęs 
Re:
Klausau gan ivairia muzika nuo rocko, black metalo, Industrial metalo iki hardstyle ar speedcore  labiausiai mėgstu gothic rocka,metala ar electro, ypač Lietuvėlės grupes: XESS, Elektrogott, Fanarai, Siela, Comedia d'el Arte, SaprophyteS, Liūnuosna, Lauksna Lauxna, Dreamland poetry, Luctus ir t.t iš užsienio grupiu tai mano favoritai butu: Cradle of filth, Dimmu borgir,H.I.M, Poisonblack, Dope stars inc. Deathstars,Nirvana ir t.t
 labiausiai mėgstu gothic rocka,metala ar electro, ypač Lietuvėlės grupes: XESS, Elektrogott, Fanarai, Siela, Comedia d'el Arte, SaprophyteS, Liūnuosna, Lauksna Lauxna, Dreamland poetry, Luctus ir t.t iš užsienio grupiu tai mano favoritai butu: Cradle of filth, Dimmu borgir,H.I.M, Poisonblack, Dope stars inc. Deathstars,Nirvana ir t.t  Hardstyle taipat gera muzika gali tikrai išskraidint. Klausau iš šio stiliaus: Headhunters, Project one, Dj tatanka, technoboy, Donkey rollers ir t.t Qlimax festivalis tikrai geras
 Hardstyle taipat gera muzika gali tikrai išskraidint. Klausau iš šio stiliaus: Headhunters, Project one, Dj tatanka, technoboy, Donkey rollers ir t.t Qlimax festivalis tikrai geras  kam idomu galite parsisiusti iš www.hardstyle.lt radijo laidu, ten fear fm top 40 hardstyle setai... Iš speedcore: Angerfist, Art of fighters ir panašiai
 kam idomu galite parsisiusti iš www.hardstyle.lt radijo laidu, ten fear fm top 40 hardstyle setai... Iš speedcore: Angerfist, Art of fighters ir panašiai  P.S nemanau kad Metalo ar roko muzika  propaguoja smurta ar narkotiku vartojima.
 P.S nemanau kad Metalo ar roko muzika  propaguoja smurta ar narkotiku vartojima.

labiausiai mėgstu gothic rocka,metala ar electro, ypač Lietuvėlės grupes: XESS, Elektrogott, Fanarai, Siela, Comedia d'el Arte, SaprophyteS, Liūnuosna, Lauksna Lauxna, Dreamland poetry, Luctus ir t.t iš užsienio grupiu tai mano favoritai butu: Cradle of filth, Dimmu borgir,H.I.M, Poisonblack, Dope stars inc. Deathstars,Nirvana ir t.t
 labiausiai mėgstu gothic rocka,metala ar electro, ypač Lietuvėlės grupes: XESS, Elektrogott, Fanarai, Siela, Comedia d'el Arte, SaprophyteS, Liūnuosna, Lauksna Lauxna, Dreamland poetry, Luctus ir t.t iš užsienio grupiu tai mano favoritai butu: Cradle of filth, Dimmu borgir,H.I.M, Poisonblack, Dope stars inc. Deathstars,Nirvana ir t.t  Hardstyle taipat gera muzika gali tikrai išskraidint. Klausau iš šio stiliaus: Headhunters, Project one, Dj tatanka, technoboy, Donkey rollers ir t.t Qlimax festivalis tikrai geras
 Hardstyle taipat gera muzika gali tikrai išskraidint. Klausau iš šio stiliaus: Headhunters, Project one, Dj tatanka, technoboy, Donkey rollers ir t.t Qlimax festivalis tikrai geras  kam idomu galite parsisiusti iš www.hardstyle.lt radijo laidu, ten fear fm top 40 hardstyle setai... Iš speedcore: Angerfist, Art of fighters ir panašiai
 kam idomu galite parsisiusti iš www.hardstyle.lt radijo laidu, ten fear fm top 40 hardstyle setai... Iš speedcore: Angerfist, Art of fighters ir panašiai  P.S nemanau kad Metalo ar roko muzika  propaguoja smurta ar narkotiku vartojima.
 P.S nemanau kad Metalo ar roko muzika  propaguoja smurta ar narkotiku vartojima.Re: Muzikos stiliai
Old school, gangsta rap'as. Dainuojama iš širdies, o ir beat'ai dažnai geri būna, per galvą kala (ypač kai parūkęs). Kai klausau rap'o, tai pasidaro taip idomu... Dainos daug ką pasako, aišku ne visų... O beto ir už muzikos ribų, apie rap'ą yra daug ko domėtis.

It's just a sweet sweet herb... 

Re: Muzikos stiliai
Matyt dar neatradęs hip-hop undergroundo.KingBong rašė:Old school, gangsta rap'as. Dainuojama iš širdies, o ir beat'ai dažnai geri būna, per galvą kala (ypač kai parūkęs). Kai klausau rap'o, tai pasidaro taip idomu... Dainos daug ką pasako, aišku ne visų... O beto ir už muzikos ribų, apie rap'ą yra daug ko domėtis.

Re: Muzikos stiliai
Mažiau kalbėk apie tai ko nežinaiManvydas rašė: Matyt dar neatradęs hip-hop undergroundo.
 prie ko čia ta tavo frazė, taip ir nesupratau. Aš šneku apie gangsta rap'ą. Ice Cube, Eazy E, Tupac ir t.t.
 prie ko čia ta tavo frazė, taip ir nesupratau. Aš šneku apie gangsta rap'ą. Ice Cube, Eazy E, Tupac ir t.t.  
It's just a sweet sweet herb... 

- 
					- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas

- 

- 7 Atsakymai
- 6371 Peržiūrėta
- 
								Paskutinis pranešimas  Dante																			

-