Rūkai perdaug kai ......
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Nemanau,man panašiai dažnai būna.Įsižiūri į vieną tašką ir dingsti iš šio pasaulio,kol kas nepasako ką nors tau ar pan.dumtraukis rašė:rukai per daug, kai stovi stoned ir ziuri i zvaigzdes, tada kazkas tave pasaukia vardu ir matai kaip grizti i save, grizes pagalvoji "o, aš dar čia" ir pasukiojes galva i abi puses isskrendi vel iki kito pasaukimo

-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
mano nuomone rukai per daug, arba esi apsirukes jau pakankamai kad, kai paziuri i viena taska ilgiau nei 5 sec uzsifilmuoji,ir kimarini ilgai ilgai ilgai, visiskai tusciu ir bejausmiu saltu zvilgsniu,isplaukusiu tokiu,visiskai nereiksmingu, ir ziuri taip ilgai, oj ilgai. O mintys kazkur uz keliu km skrajoja nuo taves.
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
-
- Ekspertas
Re: Rūkai perdaug kai ......
Rūkai per daug kai : pripalines gruziniesi o tau atrodo kad kalbi ir atvirksciai ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
-
- Ekspertas
Siaip tai dabar, kai jau ilgai nerukau, ir man tika mintis sove. Bet cia jau rimtai.
Rukai per daug , kai prarukai per tam tikra laika visus savo pinigus ir santaupas, ir pradedi skolintis is draugu, kad galetum parukyt. PAGALVOKIT
Rukai per daug , kai prarukai per tam tikra laika visus savo pinigus ir santaupas, ir pradedi skolintis is draugu, kad galetum parukyt. PAGALVOKIT

neteko prarūkyt visų pinigų, tačiau teko juos prageimint ant workrafto. bet tavo taisyklei pritariuBongmaster rašė:Siaip tai dabar, kai jau ilgai nerukau, ir man tika mintis sove. Bet čia jau rimtai.
-
- Ekspertas
Ar yra teke? Pasakysiu. Nesvarbu teke ar ne 

Rukai per daug kai zmogus tau kazka sako o tu arba isvis nesupranti ka sako arba girdi visiskas nesamones.Dar buna kad uzsiveda diskusija tokia is pradziu rimta kol suvoki kad isvis neaisku apie ka ji 

I'm a junglistic man.
Dėl pastarojo dalyko,tai čia visai normaliai.Iš pradžių šneki vieną,o galų galiausiai jau net nebepameni apie ką iš vis tema buvo.jahmate rašė:Rukai per daug kai zmogus tau kazka sako o tu arba isvis nesupranti ka sako arba girdi visiskas nesamones.Dar buna kad uzsiveda diskusija tokia is pradziu rimta kol suvoki kad isvis neaisku apie ka ji

Tai jo. Ir tada visi skaniai pasikvatoja arba sukcioja is nustebimo ir nesupratimo nieko
Mazdaug "eina nx!!!!" 

I'm a junglistic man.
-
- Patyręs
delete...
Paskutinį kartą redagavo Jamaicaman 2009-09-18, 23:11. Iš viso redaguota 1 kartą.
I'm back.
-
- Patyręs
PailsesiuJamaicaman rašė:Per daug yra - iseini is saves ,saukia saukia, apmusapo viso to gristi is kito pasaulio(uz poros min), ir prisimeni kas katik vyko, tarsi ir supranti ir išsijungdamas,
![]()

I'm back.
-
- Patyręs
rukai per daug kai po gero priputimo dar prabundi su raudonom akim

Tiriri
Man tai svarbiausia, kad žmogus kuris pučia nenusileistų iki narkomanų lygio ir nevoktų iš kitų telefonų ar kitokių dalykų, kad gauti pinigų ir prirukyyyyyti.
Taigi, rūkai per daug, kai pinigų ant MJ mąstai vokdamas ar sukdamas nešvarias varkes.

Taigi, rūkai per daug, kai pinigų ant MJ mąstai vokdamas ar sukdamas nešvarias varkes.

It's just a sweet sweet herb... 

Ne, tiesiog geri per mazai vandens.Kratus rašė:rukai per daug kai po gero priputimo dar prabundi su raudonom akim![]()