Nuotrauka Nuotrauka

Rūkai perdaug kai ......

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Rašyti atsakymą
martynass
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 0

Standartinė martynass »

Nemanau. Tiesiog pasiekei savo riba ir outas. O tas persirukymas, manau, turetu pasireikstiziauresniais simptomais.
dumtraukis
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 1

Standartinė dumtraukis »

rukai per daug, kai stovi stoned ir ziuri i zvaigzdes, tada kazkas tave pasaukia vardu ir matai kaip grizti i save, grizes pagalvoji "o, ash dar cia" ir pasukiojes galva i abi puses isskrendi vel iki kito pasaukimo :D
Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

dumtraukis rašė:rukai per daug, kai stovi stoned ir ziuri i zvaigzdes, tada kazkas tave pasaukia vardu ir matai kaip grizti i save, grizes pagalvoji "o, aš dar čia" ir pasukiojes galva i abi puses isskrendi vel iki kito pasaukimo :D
Nemanau,man panašiai dažnai būna.Įsižiūri į vieną tašką ir dingsti iš šio pasaulio,kol kas nepasako ką nors tau ar pan. :D Ir man taip dažnokai būna,apie ką nors susimąstai,pamiršti ir lieki kažkur. :D
Legalus
Guru
Guru

Standartinė Legalus »

Rukai per daug kai nueini i parduotuve rodai pardavejai i limika bet nezinai kaip jis vadinasi tik rodai pirstu ir zvengi :D cia dar prisiminu vienas is pirmu putimu buvo toke parke kad pamirsau zodi tiesiog limonadas ir nezinojau kaip pasakyt jai tai rodziau i ji :D
vaikai nenarkokit vartotiku.
Bongmaster
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Bongmaster »

mano nuomone rukai per daug, arba esi apsirukes jau pakankamai kad, kai paziuri i viena taska ilgiau nei 5 sec uzsifilmuoji,ir kimarini ilgai ilgai ilgai, visiskai tusciu ir bejausmiu saltu zvilgsniu,isplaukusiu tokiu,visiskai nereiksmingu, ir ziuri taip ilgai, oj ilgai. O mintys kazkur uz keliu km skrajoja nuo taves.
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
dumtraukis
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė dumtraukis »

to Manvydas : tai man taip ir buvo, ale patinka, nepuciu labai daznai, tai kai toks gaunasi bajeris tai smagu, laaabai relaxas 8)
Legalize it!
Ekspertas
Ekspertas

Re: Rūkai perdaug kai ......

Standartinė Legalize it! »

Rūkai per daug kai : pripalines gruziniesi o tau atrodo kad kalbi ir atvirksciai :]
Bongmaster
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Bongmaster »

Siaip tai dabar, kai jau ilgai nerukau, ir man tika mintis sove. Bet cia jau rimtai.
Rukai per daug , kai prarukai per tam tikra laika visus savo pinigus ir santaupas, ir pradedi skolintis is draugu, kad galetum parukyt. PAGALVOKIT :!:
Spotless
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Spotless »

Yra teke tau is draugu skolintis ?
putejas
Guru
Guru
Reputacija: 17
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Bongmaster rašė:Siaip tai dabar, kai jau ilgai nerukau, ir man tika mintis sove. Bet čia jau rimtai.
Rukai per daug , kai prarukai per tam tikra laika visus savo pinigus ir santaupas, ir pradedi skolintis is draugu, kad galetum parukyt. PAGALVOKIT :!:
neteko prarūkyt visų pinigų, tačiau teko juos prageimint ant workrafto. bet tavo taisyklei pritariu
Bongmaster
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Bongmaster »

Ar yra teke? Pasakysiu. Nesvarbu teke ar ne ;)
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Rukai per daug kai zmogus tau kazka sako o tu arba isvis nesupranti ka sako arba girdi visiskas nesamones.Dar buna kad uzsiveda diskusija tokia is pradziu rimta kol suvoki kad isvis neaisku apie ka ji :D
I'm a junglistic man.
Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

jahmate rašė:Rukai per daug kai zmogus tau kazka sako o tu arba isvis nesupranti ka sako arba girdi visiskas nesamones.Dar buna kad uzsiveda diskusija tokia is pradziu rimta kol suvoki kad isvis neaisku apie ka ji :D
Dėl pastarojo dalyko,tai čia visai normaliai.Iš pradžių šneki vieną,o galų galiausiai jau net nebepameni apie ką iš vis tema buvo. :D
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Tai jo. Ir tada visi skaniai pasikvatoja arba sukcioja is nustebimo ir nesupratimo nieko :D Mazdaug "eina nx!!!!" :D
I'm a junglistic man.
Jamaicaman
Patyręs
Patyręs

Standartinė Jamaicaman »

delete...
Paskutinį kartą redagavo Jamaicaman 2009-09-18, 23:11. Iš viso redaguota 1 kartą.
I'm back.
Jamaicaman
Patyręs
Patyręs

Standartinė Jamaicaman »

Jamaicaman rašė:Per daug yra - iseini is saves ,saukia saukia, apmusa :) po viso to gristi is kito pasaulio(uz poros min), ir prisimeni kas katik vyko, tarsi ir supranti ir išsijungdamas, :| %)
Pailsesiu |.|) :D :D
I'm back.
Jamaicaman
Patyręs
Patyręs

Standartinė Jamaicaman »

dabar neparukes rasau, ir supratau, kad man rukyti negalima :x:
I'm back.
Kratus
Naujokas

Standartinė Kratus »

rukai per daug kai po gero priputimo dar prabundi su raudonom akim !( :D
Tiriri
KingBong
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė KingBong »

Man tai svarbiausia, kad žmogus kuris pučia nenusileistų iki narkomanų lygio ir nevoktų iš kitų telefonų ar kitokių dalykų, kad gauti pinigų ir prirukyyyyyti. !|
Taigi, rūkai per daug, kai pinigų ant MJ mąstai vokdamas ar sukdamas nešvarias varkes. 8E :V:
It's just a sweet sweet herb... :x:
Spotless
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Spotless »

Kratus rašė:rukai per daug kai po gero priputimo dar prabundi su raudonom akim !( :D
Ne, tiesiog geri per mazai vandens.
Rašyti atsakymą