Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Būtum suaugęs žmogus, tai reaguotum į kitų pastabas tvardytis, o ne pultum koliotis, šūdais drabstytis, ir savo tiesas įrodinėt. Užbanins tave pagaliau kas nors ar ne?
nieko labai jau cia blogo jis nepadare manau laikas visiems susitaikyti!nera siame forume nei (daunu) nei dar kokiu kaip jau rama rase!o del bano tai jau cia spres valdzia is auksciau!aisku nezinojimas nuo istaymo neatleidzia!bet palaukit mielieji,ne visi juk cia susirinke su aukstuoju issilavinimu!
gal del to, kad siek tiek kvailus klausimus uzdavineji.... tu pats sau uzsiduok ta klausima,ka reikia daryti,kad augalelis nevirstu? Siaip turetum susiprasti. Juk kanape toks pat augalas kaip ir visi kiti...betkoki augala uzauginti ir ji puoseleti yra menas, o jo ismokti gali tik pats praktikuodamas,eksperimentuodamas, mokydamasis is savo klaidu bei kitu zmoniu patarimais. tai va.
raMa rašė:kaip as galiu normaliai elgtis kai mane adaptuotu vadina?
1. Čia tik mano nuomonė, kad tu gali būti adaptuotas
2. Tiesiogiai aš nesakiau, kad tu adaptuotas (Tu gal koks adaptuotas ar ką?) , tai buvo pasvarstymo formoj.
3.Tu ir prieš tą mano išsireiškimą nekaip "elgeisi"
Anyway, gal baigiam čia "pjautis" ir šnekam apie augintinių problemas?
Sokan gerai sako, kiek žmonių, tiek nuomonių, tiek auginimo būdų. Nėra jokio matematinio ar dar kokio kitokio apibrėžimo kaip reikia augint, laistyt, karpyt, lankstyt ir panašiai. Vietoj to, kad aptarinėt šimtą kartų tą patį klausimą, reiktų pasivartyt senesnes temas, pagooglint, parsisiųst filmų su tuo susijusių, o jei vistiek nerasi atsakymo į savo klausimą, gali klaust, bet jau tada vargu ar tau kas padės.
raMa rašė:Tai pasakyk man MAC nafik tada reikalinga sita skiltis?
Tiems, kas neranda atsakymo į sau rūpimus klausimus, o ne tiems kas jų neieško, o iškart rašo "Ajajaj, o ką dabar daryt?"
P.s. patį pirma temos puslapį atsiversk ir pirma problema kuri diskutuojama yra tokia kaip tavo! Dar klausimų yra? O dar pyksti, kad durneliu vadina kažkas...
raMa rašė:Tai pasakyk man MAC nafik tada reikalinga sita skiltis?
Tiems, kas neranda atsakymo į sau rūpimus klausimus, o ne tiems kas jų neieško, o iškart rašo "Ajajaj, o ką dabar daryt?"
P.s. patį pirma temos puslapį atsiversk ir pirma problema kuri diskutuojama yra tokia kaip tavo! Dar klausimų yra? O dar pyksti, kad durneliu vadina kažkas...
sveiki, turiu tokia problema, kazkur liepos pradzioje is draugo gavau sakele , kuri prigyjo ir dabar auga,bet va jau nemazai praejo laiko ir nesimato...