Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
hipiukas rašė:Oj, ir dar kaip priklauso nuo veislių. Tai žinoma, mažesnį augalą padaryt visada galima, tačiau kad ir kiek duosi vietos šaknims- didesnis jis neaugs, jei duota genuose... Jei augini skirtingas rūšis vienodomis sąlygomis - labai ryškiai matosi
Ir as nesutinku! Nebent tai butu sativa ir indika.
Užsisakiau lowryder sėklu iš seedsman.com, nesutapo adresai ant korteles ir gavėjo nes pirkau per draugo kortele, taip ir negaunu sėklu jau 2 mėnesiai. Ka daryti?
nope gaila labai. rasiau emailu as jiem pora, tai pirma buvo atmazas kad palaukit 30 dienu, o kitas jau praejus menesiui kad cia mes issiuntem, tai kogero post office kalti. bet jej gausim laiska atgal tai kuo greiciau issiusim atgal.
tada sekancia diena i seedsman.com ir po 8 dienu nuo uzsakymo jau pirmosios daiginimo valandos pradejo tikseti
Sweiki visi.as naujas zmogus siam forume.taip pat tai bus mano pirmas auginimas.daug skaiciau siam ir uzsienio forumuose ir manau esu jau pasiruoses isauginti kazka..iranga visa paruosta,belieka tik seklas uzsisakyti.taigi noreciau forumieciu paklausti apie litauen seeds.ar veikia dar tas bankas,nes kai ieinu i ju puslapi mane numeta i dysneiland puslapi:-).
Green member rašė:Sweiki visi.as naujas zmogus siam forume.taip pat tai bus mano pirmas auginimas.daug skaiciau siam ir uzsienio forumuose ir manau esu jau pasiruoses isauginti kazka..iranga visa paruosta,belieka tik seklas uzsisakyti.taigi noreciau forumieciu paklausti apie litauen seeds.ar veikia dar tas bankas,nes kai ieinu i ju puslapi mane numeta i dysneiland puslapi:-).
Depoloso rašė:O kaip del www.snow-white.nl ? gal kas is ten bandet? Na mano nuomone patikimumas abejotinas, bet kaina viliojanti...
Ne viena karta is ten pirkau puikus sopas atsiuncia greitai informuoja kai pinigai nueina pastu siunciu, nebuvo nei karto kad atsiustu tiek kiek uzsisakiau visada daugiau atsiuncia
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...