![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Kingas- maladec, galeciau kalbeti apie ji valandu valandasLegalus rašė:Steveno kingo romanus
As jokiu budu nenoriu kritikuoti sio rasytojo, taciau jis kazkuo primena S.Kinga. Jo kuryboje taip pat pastebimas siuzetu kartojimasis:) pvz "trys draugai' ir "Gyvenimas skolon", na, gal autoriu ikvepe realus isgyvenimai, taciau pastebima panasi veiksmu gija- pokarine suirute, gyvenimo prasmes nebuvimas, alkoholizmas, tada staiga atsiranda dziova serganti mergina, kuri romano pabaigoje butinai mirs. Dvasinis senu kovos draugu rysys. Vienas is ju lenktynininkas...bi0dileet rašė:Na, idomu ka cia zmones skaito ?Gal kas susidomejot knygom butent del
? Pats labai megstu skaityt, o ypac kai bunu paputes
Siuo metu skaitau Remarka, vienas mano megstamiausiu rasytoju, kas dar nera skaites jo knygu rekomenduoju pradet nuo "Mylek savo artima", "Juodasis Obeliskas" ir t.t. Na ir dar dvi knygas kurias tiesiog privaloma perskaityt: "Izmaelis" ir "1984-ieji"
Na vat kaip tik tu knygu neskaites, ryt butinai imsiu is bibliotekos, o ka tik pabaigiau "Mylek savo artima", hehe pabaiga jau pasakeiAs jokiu budu nenoriu kritikuoti sio rasytojo, taciau jis kazkuo primena S.Kinga. Jo kuryboje taip pat pastebimas siuzetu kartojimasis:) pvz "trys draugai' ir "Gyvenimas skolon", na, gal autoriu ikvepe realus isgyvenimai, taciau pastebima panasi veiksmu gija- pokarine suirute, gyvenimo prasmes nebuvimas, alkoholizmas, tada staiga atsiranda dziova serganti mergina, kuri romano pabaigoje butinai mirs. Dvasinis senu kovos draugu rysys. Vienas is ju lenktynininkas...
Neturiu visiskai jokio supratimo apie literatura, seip tik megstu skaityti, gal toks siuzetu kartojimasis ir nera smerkiamas kritiku:)
naktibaldas rašė:Bandziau skaityt Dale Carnegie "Nustok rupintis ir pradek gyventi"... Huinia narodnaja, vos ne tas pats primityvus smegenu plovimas, kaip ir "Lengvas budas mesti rukyt". Vapse, perskaicius pirma knygos sakini (...gyvenau NY, prekiavau automobiliais ir jauciausi pats nelaimingiausias zmogus...) knygele iskeliavo i siuksliu kibira.
as tai nznau, man stiveno kingo ispudis, kad jis 23 valandas is 24 spausdina tiesiog, kaip konvejeris grynai, o ne ranku darbas =]] Del to broku ir gauna. O jau iki tokiu marazmu daeina, kad man paciam idomu, ar jis irgi atskiram pasauly kaip ir michael jackson gyvena, ar tiesiog yra isprotejes i lenta su seilemnaktibaldas rašė:Visi Kingo romanai neblogi nedrisciau kuri nors isskirti, pasakyk kas labiau domina, ar mistika, ar seip sewbiakai vulgaris, parekomenduosiu tada kazka. Vienuose veiksmas labiau nutoles nuo realybes, kituose gi, kaip 'Mizere' viskas vyksta gana realiai:)
Man asmeniskai labiausiai patiko "Rukas" ir "Svytejimas' tik pastarasis biski istemptas, uztat kulminacija ispudinga.
O kas link siuzetu pasikartojimu, tai turbut be reikalo isvis paminejau tai.. Dar vienas is mano megstamiausiu rasytoju Harry Harrison, bet ten irgi tiek serijoje apie Plienine ziurke, tiek serijoje apie Dievu planeta, yra ant visko padejes ciuvakas, vagis ir alkasas, taciau sedi bobai po padu. Bbz gal tai paties autoriaus atspindys:)
Pritariu 100%... Kai kurie kaip maniakai perka, skaito po kelis kartus... O del ko? Todel, kad reklama gera padare? Jog kažkoks gėjūkštis filme suvaidino?Sigma rašė:Nes komercinis nuodas smegenims yra.omax rašė:..., daug kas Hary Poterį gyrė, sako net suaugusiems įdomu, tai irgi perskaičiau pora lapu ir draugo broliui padovanojau...Tokia vaikiška man ji... Na ne vaikiška, bet kažkas nepatiko, ...