Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
1. Lauke ( kelis Lowryder#1 ir šiltnamyje)
2. Lietuvoje
3. Lowryder#1, Passion#1, Hollands Hope.
Tikrai gera tema. Idomu pasižiūrėti kokią patirtį turi kiti augintojai ;]
1. Lauke (ir po lempomis vegetacijos pradžiai).
2. LT
3. Lowryder #1, Lowryder #2, White Widow, Ir kažkokią nežinomą sėklą iš draugo draugo draugo barygos (kad ir kaip ten bebūtų vyras pasirodė esąs).
1. lauke, ishskyrus nirvana special.
2. LT
3. early skunk (sensi seeds), nirvana special (nirvana), passion#1 (dutch-passion), swazi (nirvana), kc33xmasterkush (nirvana), new purple power( nirvana)
Lowryder, Lowryder#2 (joint doctor) , Purpurea ticinencis (owl ) Lietuvoje po lempom.
Skunk #1 (DP) , New purple power (nirvana) , Purpurea ticinencis , Lowryder #2 , White satin (mandala) Lietuvoje , Lauke
Daugiau lyg ir nebuta kitu veisliu mano auginimuose
Tiesiog man idomu ant kiek intensyviai musu saito tyrinetojai draugauja su MJ. Ash rukau prie progos, savaitgaliai ,kartais ir reciau, bet...
Paskutinis pranešimas
Sena tema, pamaniau, atgaivinsiu ;D Tad taip.
Su MJ draugauju dažniausia augindamas, nes traukiu retai, gi esu per jaunas. MJ pažystu jau labai labai...
Gamta ne tik glamonėja augalus, bet ir smurtauja. Įdomu būtų, kad pasidalintumėte savo patirtimi apie augintas Lietuvos platumose veisles. Kalba eina...
Paskutinis pranešimas
Sveiki kolegos ūkininkai,
Ar yra auginusių Royal cheese auto strain'ą? Kaip draugauja su mūsų klimatu ir šiltnamiais?
Šiemet užsiimsiu šia veisle tai...