Beje kokias mašinas vairuojate ar norite vairuoti

Aš Mazda mx-6 2,5benzas

Mazda 6 ir 3 yra sudu sudas, visi kas is vokieciu masinas vero keikia jas, ju tik kuzovas gerai atrodo o viduriai tai ten ner ka kalbet, nu sudas ir tiek. Tik kad gerai atrodo, bet ten nei vaziuoklepatvari, nei motoras geras, nu zdz. š iš didžiosios ŠSpotless rašė:Jei nori komforto geriau imk mersa kazka normalaus uz tokia kaina galima paimt.
Siaip mazda 6 neblogas daiktas.
Man atrodo čia galma sakyt auskinė taisyklėganjaFAMA rašė:....Jei nuperki jokio BACHURĖLIO mašiną, tai jau gali įsivaizduoti, kaip jis su ja važinėjo ir kiek tau ji dar laikys ;]
Yo yo, japoniškos man irgi geriausios. Visgi reikia atsižvelgti kaip ten ekonomika ir visa kita yra pažengę. Ypač silpnybę jaučiu Mitsubishi mašinoms, nors ir senesnių metų, bet važiuojant per visokias duobes, nelygumus, nesijaučio jokio kratymo, ryja mažai ir šiaip daug pliusų jai galiu duotganjaFAMA rašė:Nu tėvas man rodė kažkokį rusišką žurnalą, kur rašo, kad geriausios padevėtos mašinos yra japoniškos. Net ne vokiškos. Pats tėvas turi mazdą senutę, tai nebuvo jokių gedimų. Neskaitant tokių senatvinių, kad prarūdijo radiatorius ar ten amortizatoriai suėjo. Mašina 88 metųJei nuperki kokio BACHURĖLIO mašiną, tai jau gali įsivaizduoti, kaip jis su ja važinėjo ir kiek tau ji dar laikys ;]
Dvi kojos.runkelis rašė:pionieer (18 begiu dviratis)![]()
Ir svarbiausia jokių nereikalingų detalių.Tinka,bet kokio amžiaus įsitikinimų,religijos žmonėms.Vegeterams irgi.Jo jo įpurškimas auto.Į dieną ryją tik tiek kiek nori.Ir svarbiausia jokios co2 emisijos,ar kenkimo gamtai.runkelis rašė:geras plauciu vedinimas.....