Ar pastebėjot ant galo mašinų kažkokie žuvelioko formos simboliai priklijuoti, kas tai per daiktas, ką jis simbolizoja??

Tai, kad man atrodo Jėzaus gimimą švenčiam gruodžio 25 d., o tai jau yra ožiaragis ir tikrai ne žuvys. Nebent pagal kitus žvaigždynus.White smoke rašė:Jesus aliveNu typo krikščionys, nes ten pagal visokius zvaigždynus ar ka ti, Jėzus gimęs po žuvies ženklu...
As kiek atsimenu tai ne su zuvim buvo, o su duonawind rašė:Jis turbut norejo pasakyti kad Jezus yra gimes Zuvies zvaigdziu "eroje"o "era" tesiasi ligu 2100m
(gi jezus is dvieju zuvu pamaitino visa minia isalkusiu zmoniu ) nzn ar tai tiesa bet tik tiek esu girdejas
pries jezu buvo jaucio era, jame manau buvo kaip yvardija jaucio stabas, kuri veliau nuverte kai atejo jezus. Nors nemanau kad konkretus zmogus buvo
po zuvies ateis vandenio "era". Nu manau biblijoje, ar tai tastamentuose yra kazkiek uzsiminta apie tai
nu jo su kepalais bet buwo ir dar dvi zuvysmartynass rašė:As kiek atsimenu tai ne su zuvim buvo, o su duonawind rašė:Jis turbut norejo pasakyti kad Jezus yra gimes Zuvies zvaigdziu "eroje"o "era" tesiasi ligu 2100m
(gi jezus is dvieju zuvu pamaitino visa minia isalkusiu zmoniu ) nzn ar tai tiesa bet tik tiek esu girdejas
pries jezu buvo jaucio era, jame manau buvo kaip yvardija jaucio stabas, kuri veliau nuverte kai atejo jezus. Nors nemanau kad konkretus zmogus buvo
po zuvies ateis vandenio "era". Nu manau biblijoje, ar tai tastamentuose yra kazkiek uzsiminta apie tai
Lygtais buvo penki kepalai duonos ir visi apsirijo ir dar liko jos. Berods panasiai legenda skamba.(Matyt minia buvo neparukiusi, kad miniai zmoniu penkiu kepalu uzteko
)
Aha aš irgi žiūrėjau tą Zeitgeist, tyngėjau rašyt, nes galvojau, kad čia visi jį matęwind rašė:Jis turbut norejo pasakyti kad Jezus yra gimes Zuvies zvaigdziu "eroje"o "era" tesiasi ligu 2100m
Legalu yra auginti ne daugiau kaip 2 (lygtai) medelius. t.y. savom reikmėm. Negalima pardavinėti ir pūsti viešose vietose.malunas rašė:Sveiki putikai. Gal zinot ar legalu ispanijoje auginti krumeliu pora?