Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Pirmas mano bandymas kazka auginti truputi i normalesne puse, nes pirma karta tai atsimenu auginau vyra , seip kaip dekoratyvine gele salione, tai stovejo toks stagaras vos ne iki lubu. Na dabar bandau po truputi kazka. Dar neisspresta ventilecijos problema.Dar siandien pastatysiu vintiliatoriu, kad oras cirkuliuotu. Zinau kad nieko rimto. Bet cia dar ir i finansus ir i galimybes labai atsiremia tokie dalykai.
va mano augalas http://public.fotki.com/kirvagalvis/ tada jis buvo apie 30cm 29 dieneliu, shiuometu mano augalas 44 dienu ir 65 centimetru ir nuo vakar pradetas zydinti
ce mano pirmas auginimas
geguzes 12 d. apie sav. po transplantavimo (orai blogi -didelis vejas - smarkus lietus) atviras laukas ant siokio tokio kalno; gan skurdziai atrode [ nuotrauka ]
birzelio men. 13 diena (nulpesiau visus apdziuvusius lapus) nekoks per menesi progresas... [ nuotrauka ]
po 14 d. t.y. birzelio 27 d. o cia jau akivaizdus atsigavimas [ nuotrauka ]
Paskutinį kartą redagavo ma 2006-07-02, 13:46. Iš viso redaguota 2 kartus(ų).